Şehit Uzman çavuş üçler, 9 Ay önce şehit Olacağını Söylemiş

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Van'ın Muradiye ilçesinde göçmen kaçakçılığından tutuklu bulunan şahsı taşıyan minibüsün bir araçla çarpışması sonucu meydana gelen kazada şehit düşen uzman çavuşlardan Gökhan Üçler, Isparta Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

sehit-uzman-cavus-ucler-9-ay-once-sehit-olacagini_b.jpg

sehit-uzman-cavus-ucler-9-ay-once-sehit-olacagini-2_b.jpg

Şehit Uzman Çavuş için düzenlenen törende annesi Hatice Üçler sinir krizleri geçirdi. Oğlunun tabutuna sarılan acılı anne, " Yavrum yaktın beni. Böyle mi gelecektin. Söylemiştin 9 ay önce giderken, "Ben şehit olacağım anne göreceksiniz. Yavrum içine mi doğdu" diye ağıtlar yaktı. Şehit annesi Üçler, oğlunun resmini öperek "Yavrum hakkımı sana helal ediyorum" diye gözyaşı döktü. Şehit babası Ali Üçler de güçlükle ayakta durabildi.

Şehit Uzman Çavuş'un eşi fenalık geçirirken, 2,5 yaşındaki kızı Hayriye Üçler de babasının öldüğünden habersiz meraklı gözlerle etrafı seyretti. Konuşmaların ardından kılınan cenaze namazı sonrasında omuzlarda taşınan Şehit Uzman Çavuş, Isparta Şehitlik'te toprağa verildi.

Valla Çok Zor ßişi Yaw Allah Ailes'ine Saßır Versin... :( 9 Ay Önceden Söylemiş Nasıl içine Doquyo Anlamıyom Offf Offf :(:(

Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin ...

Geri