Şehit Olan Trafik Polisi Kocasını, 'Hakkımı Helal Ediyorum' Diyerek Uğurlardı

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Trafik kazası sonrası olay yerinde keşif yaparken TIR'ın çarpması sonucu şehit olan trafik polisi Davut Doğan'ı, eşi Arzu Doğan son yolculuğuna 'hakkımı helal ediyorum elbet bir gün bir daha buluşacağız' diyerek uğurladı.

sehit-olan-trafik-polisi-kocasini-hakkimi-helal_o.jpg

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde maddi hasarlı trafik kazası sonrası olay yerinde keşif yaparken TIR'ın çarptığı polis memuru Davut Doğan için Ordu Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Asayiş Şubesi'nde görevli iken hastalanarak tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden polis memuru Adnan Öztürk ile birlikte Davut Doğan için de tören düzenlendi. Cenaze merasiminde her iki polisin yakınları gözyaşı döktü.

Havanın yağışlı olması sebebiyle polisevi salonunda yapılan törenin ardından Arzu Doğan oturduğu yerden kalkarak önce eşinin resmini öptü, sonra da bayrağa sarılı tabutuna sarıldı. Ordu Müftüsü Veysel Çakı, kutsal bir görevi yerine getirirken hayatlarını kaybeden emniyet görevlilerine herkesin hakkını helal etmesini istedi. Annesinin ve oğlunun ağlamamasını isteyen Arzu Doğan, "Hakkımı helal ediyorum, elbet bir gün bir daha buluşacağız." diyerek eşini son yolculuğuna uğurladı.

Davut Doğan'ın naaşı toprağa verilmek üzere Amasya'ya, Adnan Öztürk'ün naaşı ise Muş'a gönderildi. Ordu Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi'nde görevli polis memuru Davut Doğan, dün akşam Gülyalı İlçesi Turnasuyu Mevkii'nde meydana gelen kaza sonrası olay yerine gitmiş, kaza yerinde keşif yaparken yoldan geçen TIR çarpması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere karşın hayat veda etmişti.

Allah rahmet eylesin ...

Geri