Şehit haberleri halkı sokağa döktü

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Şehit haberleri halkı sokağa döktü

Tunceli'deki terör saldırısında arkadaşlarının şehit olduğu haberini alan İzmirli vatandaşlar, ellerinde bayraklarla sokağa dökülüp, teröre lanet yağdırdı.

64704.jpg

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan 7 askerden İzmirli olan İlhan Sağlam ve Erdem Erkaçtı'nın evlerine ateş düştü.
Teröristlerin el bombalı ve silahlı saldırısında şehit olan 21 yaşındaki 86/3 tertip İlhan Sağlam'ın terhisine 4 ay 15 gün kaldığı öğrenildi. Sağlam'ın şehit olmadan 1 gece önce ağabeyi Mustafa Sağlam ile telefonla konuştuğu, evini ve kendilerini çok özlediğini, neşesinin yerinde olduğunu söylediği ifade edildi. Kemalpaşa'da elektrikçilik yapan İlhan Sağlam'ın çevresinde çok sevilen bir genç olduğu belirtildi. Şehit erin babası İsrafil Sağlam ile annesi Kısmet Sağlam'a ise acı haber verilemedi.

Aile, anne ve babaya acılı haberi vermek için askeriyeden heyet ve doktorların gelmesini beklediklerini kaydetti. Şehit erin cenazesi bugün Kemalpaşa'da toprağa verilecek.

Saldırıda şehit olan Erdem Erkaçtı'nın ikizi olan Erden Erkaçtı'nın da aynı karakolda askerlik yaptığı öğrenildi. Şehit askerin ikizi Erden Erkaçtı'nın saldırıdan yara almadan kurtulduğu belirtildi. İkizlerin Bayındır ilçesindeki evinde de yas hakim. Oğullarını 3 ay önce askere gönderen Turgut ve Nazan Erkaçtı çifti, aldıkları haberle adeta yıkıldı. Oğlunun şehit olduğu haberine dayanamayan baba Turgut Erkaçtı, Bayındır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Nazan Erkaçtı, 'Sabah aradım, 'uyuyor' dediler.

Son kez bile sesini duyamadım. Ben onları ellerimle besledim, büyüttüm. Onlar benim canlarımdı. Tek tesellim, bir evladımın sağ kurtulması. Artık bu terör belası bitsin. Başka annelerin de ocağına ateş düşmesin' diye konuştu.

Oto tamirciliği yaptığı öğrenilen Erdem Erkaçtı'nın şehit olduğu haberini alan vatandaşlar, ellerinde bayraklarla sokağa dökülüp, teröre lanet yağdırdı. Erkaçtı'nın cenazesinin de memleketi Bayındır'da toprağa verileceği bildirildi.​

Star

Terörün adı değilmi gözyaşı , kahpelik !!! terörün yöntemi değil mi kalleşlik !!! terörist başının rahatını hastalıklarını düşünenler !!! bu ateş sizleri yakmaz mı !!! allah hepsinin beleasını versin!!! şehitleirmizin mekanı cennet olsun. acılı ailelerimizede allah sabır ve dayanma gücü versin...

Allah'ım Meknalarını cennet eylesin..

Allah ŞEhit ailelerine sabır versin ve de YArdımcıları olsun..

Bu Haberleri Duymak Cok Kotu Ya.. Teroru Bize Sizin Kaderiniz Dedirtmek Isteyen Insanlara Lanet Olsun..sehitlerimize Allah Rahmet Eylesin..

Şehit annesinin ilginç rüyası

Şehit annesinin ilginç rüyası​

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde teröristlerin Kocatepe Karakolu'na saldırısı sonucu şehit olan İlhan Sağlam'ın İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan ailesi acı haberle yıkıldı.

Er İlhan Sağlam'ın şehit olduğu haberinin evine ulaşmasının ardından, yakınları sinir krizleri geçirdi. Anne Kısmet Sağlam, bir gece önce rüyasında köpeklerin güvercinlere saldırdığını belirterek, ''güvercinleri kurtarmak için eline aldığını, köpeklere taş attığını, ancak taş attıkça köpeklerin daha çok saldırdığını, güvercinleri kurtaramadığını'' söyledi.

Abla Mahperi Sağlam ise ''İlhan'ı ak güvercin olarak gönderdik, kara güvercin olarak geldi. Onlar bir tane vurur, biz 10 tane göndeririz'' dedi.:( :( :(

Şehit askerin ağabeyi Şahin Sağlam (35), kardeşinin asker fotoğrafını göstererek, en son bir akşam önce telefonda konuştuklarını, kendisine göreve gideceğini söylediğini kaydetti.

Ağabey Şahin, kardeşinin bir elektrikçide çalıştığını, askerlik dönüşü kendi işini kurmayı düşündüğünü belirtti.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Yakup Karaca ve Kemalpaşa Garnizon Komutanı Binbaşı Yahya Kazık da şehit askerin evine gelerek, ailenin acısına ortak oldu.

Aileye çocuklarının şehit olduğu haberi verilirken, bir sağlık ekibi de evde hazır bulunduruldu.

Kaynak

artık yeter yaa nolur biri dur desin Rabbim kalanlara sabır versin bütün şhitlerin mekanını cennet eylesin inşallah :(

şerefsiz köpek soyLarı..

benıde bu vatan ıcın sehıt etmezlerse hepsının alnını karıslarım..ya sımdı benı oldururler yada ben askere gıttıgım alayının annesının kellesını buraya getırrım..

tarihsiz bayraksız köpek soyları alın bakalım siz 7 şehit alırsınız biz 7000 şehit dhaa vermeye hazırız

böyle gitmez..........Allah geride kalanlara sabır versin

bu filmi daha öncede görmüştük devlet büyüklerimizin(!)acizce intikam yeminleri...olan başta şehit olan kardeşlerimize ve onların ailelerine oluyor halkımız yine gözünün içine baka baka kandırılıyor...Allah bütün şehitlerimizin ruhlarına rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Geri