Şehit Eşi Meral Uysal: Okul Yapımı Acılarımızı Hafifletti

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Dağlıca şehidinin eşi Meral Uysal, eşi adına yapılacak okulun acılarını hafiflettiğini söyledi.

sehit-esi-meral-uysal-okul-yapimi-acilarimizi_b.jpg

Meral Uysal, Antalya'nın Manavgat ilçesi Çardak köyüne eşi Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Uysal adına yapılacak 12 derslikli okul için gayret gösteren başta Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Abdullah Işık ile tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Acılı eş Uysal, en büyük hayalinin ise 21 Temmuz'da bitecek okulunun sınıflarını gezmek olduğunu söyledi. Okulun temel atma töreninde ailesinin duygu ve düşüncelerini kızı Beyza'nın ifade ettiğini aktaran Uysal, eşinin mezarını ziyaretinde dua sonrası sessiz ağlayışla duygularını paylaştığını belirtti. Meral Uysal, "Eşim adına yapılacak olan törenle temeli atılması acımızı hafifletti. Okulun bir an önce bitirilerek içinde cıvıl cıvıl öğrenci sesi duymak istiyorum. Okulda binlerce Mustafa yetişeceği için Allah'ıma şükrediyorum. Acılı günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Piyade Uzman Çavuş Mustafa Uysal, 21 Ekim 2007 tarihinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde PKK teröristlerle girdiği çatışmada şehit olmuştu.

Allah sabırlar versin ...

Geri