Şehit cenazesinde Bahçeli'ye şok

SEYDİALİ

seyri alem
Moderatör
Reaction score
0
bahceli-sok.jpg
Şehit cenazesinde Bahçeli'ye şok

Kayseri’deki cenaze töreninde bir şehit yakını MHP liderine tepki gösterdi.

Türkiye dün yine iki şehit haberiyle sarsıldı. Şemdinli ve Kahramanmaraş’taki saldırılarda bir er ve bir uzman çavuş şehit oldu. Askerlik öncesi kaportacılık yapan şehit er Mustafa Bulut’un inşaat işçisi babasının oğlunun resmine kapanarak sessizce ağlaması terörün kara yüzünü gösteren en acı fotoğraflardan biri oldu.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yol güvenliğini sağlayan askeri birliğe terör örgütü üyelerince açılan ateşte, bir asker şehit oldu. Gece meydana gelen saldırıda şehit olan Piyade Er’in 22 yaşındaki Mustafa Bulut olduğu açıklandı. Acı haber şehidin Kayseri’de oturan baba ocağına askeri yetkililer tarafından verildi.

İki çocuk babası inşaat işçisi Ömer Osman Bulut, tek erkek çocuğunun şehit düştüğünü duyunca fotoğrafına sarılarak ağladı. Oğlunun fotoğrafını yatağın üstüne koyup üzerine kapanarak ağlayan ve uzun süre oğlunun fotoğrafını sessizce seyreden babanın bu hali yakınlarının yüreklerini parçaladı.

Askerlik öncesi yeni sanayi bölgesindeki bir tamirhanede makascı ve kaportacılık yapan şehit Mustafa Bulut’un cenazesi, Kayseri’de Hunat Camii’nde kılınan namazın ardından Kartal semtindeki şehitlikte toprağa verildi. Cenaze namazına şehidin ailesi ve yakınlarının yanısıra, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Kayseri milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır ve Ahmet Öksüzkaya ve vatandaşlar katıldı.

Bahçeli’ye tepki

Cenaze töreni sırasında zaman zaman siyasilere de tepki gösteren vatandaşlar sık sık tekbir getirip “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Şehidim hakkını helal et bize” sloganları attılar. Bahçeli’nin camiye gelişi sırasında şehidin arkadaşı olduğunu söyleyen bir genç, MHP liderine “Hangi yüzle cenazeye geliyorsunuz. Öcalan’ı asmadınız” dedi. Daha sonra da, “Şehit babanın yanına bir git. Buraya gelmeyin, şehit babasının yanına gidin” diye bağırdı. MHP lideri sessizliğini koruyarak cenazede saf tuttu.

Özel’e mesaj

Hakkari ve Kahramanmaraş’ta iki askerin şehit olması üzerine Başbakan Erdoğan, önceki gün Genelkurmay Başkan Vekili olan Orgeneral Necdet Özel’e başsağlığı telgrafı gönderdi.

Şemdinli’de operasyon

Son günlerde özellikle Türkiye, İran ve Irak üçgeninde bulunan Hakkari’nin Şemdinli ilçesi kırsalında güvenlik güçlerine yönelik artan terörist eylemler sonrası bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Dün gece Beyyurdu Köyü’nde yol güvenliğini sağlayan birliğe yapılan saldırı sonrası 1 askerin şehit edilmesiyle bölgede hareketlilik daha da arttı. Helikopterlerle, dün gece güvenlik güçlerine saldırı yapılan Beyyurdu Köyü kırsalı ile PKK’lı teröristlerin kaçabileceği bölgelere özel eğitimli komandolar indirildi. Şemdinli Derecik, Yeşilova, Aktütün bölgelerinde zaman zaman silah seslerinin geldiği bildirildi.

mynet

Öncelikle şehidimize allahtan rahmet diliyorum ailesine allah sabır versin...gerçekten çok üzücü bir olay. :(
ayrıca kim ne derse desin bu zamanda böyle vatana askerlik yapılmaz. oaln işte böyle gencecik kardeşlerimize oluyor ölenler hep fakir fukuranın çocukları ateş düştüğü yeri yakar.
tepki gösteren vatandaşınd ediği gibi apo denilen iti neden idam etmeyip içerde besliyorlar köpek gibi adamın evinde olmayan rahatlık hapishanede var arkadaş böyle bişey var mı ?
geçenlerde güneydoğuda askerlik yapan bir arkadaşım anlattı askerler pusuda beklerken teröriti görüyor vurmak için komutan soruyor terörist görüş alanımda vuryayım mı diyor komutan hayır diyor
bizim ordumuzda böyle komutanlar oluduğu sürece biz daha çok şehit veririz....

bence suç bahçeli de değil daha ayrıntılı bakmak gerekir ki terörün ardında kimler var... öcelan Türkiye nin elinde amenna diyecek bişeyimiz yok ama ardında israil var , ermeniler var , Türklüğe ve geçmişte Türkiye den almak istediğini alamamış ve Türkiye nin damarına bastığı herkes terörün peşinde. bu iç savaş sadece bahçeli ye yıkılmamalı...ben bahçeli yanlısı değilim ama objektif bakmak gerek...israil terörün ardında küçücük bi devlet...sinek küçüktür ama mide bulandırır...amerika olmasa israil in sesi çıkamaz ki istanbul kadar bi devlet...birirleri dediğimiz kavramda o kadar çok biri var ki ne terör temizlenir nede teröristler son bulur...okulda kız çıkmış pkk benim askerim diyebilecek kadar aşağılık durumda ama bunun altında yatan sebebe bakmak gerek neden öyle diyor , tabiki bunun yenilir yutulur bi açıklaması olamaz fakat hükümete karşı olan devlet düzenine karşı olan, çareyi bunda buluyor...tabiki haklı görmemiz imkansız...

öcelan ın öldürülmemesini sadece bahçeli ye yıkmanın saçma olduğunu düşünüyorum şunu unutmayın ki şuan Erdoğan da yapabilir ama yapamıyor...o gün neyse şimdi de aynı olayların ardında olanlar olduğu sürece hiç kimse bişey yapamaz...

TABAN UYANIYOR TABAN... Hainlere ve DALTON kardeşlere hesap sorulacaktır..
Türkiye ASLINA Rücu ediyor ...onun için bütün hepsi İstifacı Daltonlar,Silivride ki Hainler,pkk,bdp,chp, mhp cümlesi SALDIRIYORLAR ki acaba Milletin İktidarını yıkarda HAZİNEYE EL KOYABİLİRMİYİZ ve kesilen Hortumların tekrar akmasını sağlıyabilirmiyiz diye.....

Öcalanı niye asmadınız diye sormuş.Ben de öcalanla neden görüşmeler yapılıyor diye soruyorum.İşin ehli olmayanlara yetki verirseniz olacağı bu.Olan gencecik insanlara oluyor.

Öncelikle şehidimize allahtan rahmet diliyorum ailesine allah sabır versin...gerçekten çok üzücü bir olay. :(
ayrıca kim ne derse desin bu zamanda böyle vatana askerlik yapılmaz. oaln işte böyle gencecik kardeşlerimize oluyor ölenler hep fakir fukuranın çocukları ateş düştüğü yeri yakar.
tepki gösteren vatandaşınd ediği gibi apo denilen iti neden idam etmeyip içerde besliyorlar köpek gibi adamın evinde olmayan rahatlık hapishanede var arkadaş böyle bişey var mı ?
geçenlerde güneydoğuda askerlik yapan bir arkadaşım anlattı askerler pusuda beklerken teröriti görüyor vurmak için komutan soruyor terörist görüş alanımda vuryayım mı diyor komutan hayır diyor
bizim ordumuzda böyle komutanlar oluduğu sürece biz daha çok şehit veririz....

komutanla alakalı birşey yok.. komutan üstüne söylüyor oda gidiyor vali savcılık kimse ondan izin alıyor.. buda yeni birşey askerin elini kolunu bağlayan birşey yasayı kim koymuş ona bakacaksın.. size bunları söylettirmek için sürekli ordu üstüne karalama yapıyorlar.. her yıl 200 e yakın şehit veriyoruz.. şehit sayısı 1-2 tane olunca kimse umursamıyor.. sanki onlar bosuna ölüyor.. 10 u geçince askere suç atılıyor.. ağzı olan herkes konuşuyor.. tutturmuşunuz böyle komutan şöyle komutan.. bir operasyon oluyor herkes soruşturmaya kalkıyor.. israil 2 askeri için ortalığı yakıyor iran günlerdiir kuzey ırakı bombalıyor.. bizde askerde hata arıyoruz... bahçeli dönemine laf atıyorlar... asıl geldğimiz noktaya bakın askerler hapiste pkk ülkeyi bölmüş diyarbakır yıldız olacak diyordu başbakan ahanda yıldız oldu işte.. adamlar 43 ilde seçim yapıp delegelerini topladılar yarında ilk meclis toplantılarını yaparlar.. şehit üstüne şehit veriyoruz... apo denen it içerden emir veriyor lüks odasında arkadaşlarıyla kağıt oynuyordur şimdi...

Asker kadar bu ülkede DOKUNULMAZ ve TANRILAŞTIRILMIŞ bi şey yoktur bu yüzden de Allah cc bu Millete o Tanrıları eliyle ZULUMLER, KATLİAMLAR yaşatıyor ve işte Görün TANRILARINIZI diyor ...
Başbakan geceli gündüzlü koşturur ve birde TANRILARINIZDAN Düşmanlıklar görür çünkü Müselmandır ve o TANRILARA değil yalnız ALLAH cc SECDE ederim dediği için çekmediği Zahmetler ve eziyetler kalmadı ve götü koltuk yüzü görmedi ...EL-İNSAF be... tabii varsa..
TANRILARINIZIN generallerinizin ve Dalton kardeşlerinizin yani KAÇAN generallerinizin hangisinden bi ZERRE Hayır gördünüz ?
eski Genelkurmay Başkanımız Hilmi Özkök PAŞAMIZ dışında 1 tane bile MİLLETİNİ VE ÜLKESİNİ SEVEN çıkartamazsınız...

Halkın duyguları ile karınlarını doyuran, soysuz siyaset, bakalım ne zaman son bulacak

Hiç birinin ötekinden farkı yok-Hepsi kansız
ancak şehitlerin kanları ile karınlarını doyurup-çocuklarını besleyip-karılarıyla fingirdiyorlar.

Beni bu ülekeye getiren LEYLEği bir yakalarsam, Leylek sapığı olacağım.

Alçaklığın bir sınırı yokmu?

Halkın duyguları ile karınlarını doyuran, soysuz siyaset, bakalım ne zaman son bulacak

Hiç birinin ötekinden farkı yok-Hepsi kansız
ancak şehitlerin kanları ile karınlarını doyurup-çocuklarını besleyip-karılarıyla fingirdiyorlar.

Beni bu ülekeye getiren LEYLEği bir yakalarsam, Leylek sapığı olacağım.

Alçaklığın bir sınırı yokmu?
Millet Düşmanlığının bir başka tezahürü de Milletin Seçtiklerine SALDIRMAKTIR...siz tatillerde gününüzü gün ederken bu ülkenin İktidarı Başbakanı geceli gündüzlü koşturuyor ,götü koltuk görmedi ve sende KİNİNİ ancak böyle KUSUYORSUN..
Dalton kardeşlerini TANRILAŞTIRARAK hiç bir yere varamazsınız...

Millet Düşmanlığının bir başka tezahürü de Milletin Seçtiklerine SALDIRMAKTIR...siz tatillerde gününüzü gün ederken bu ülkenin İktidarı Başbakanı geceli gündüzlü koşturuyor ,götü koltuk görmedi ve sende KİNİNİ ancak böyle KUSUYORSUN..
Dalton kardeşlerini TANRILAŞTIRARAK hiç bir yere varamazsınız...

başbakanın götüne çok meraklıymışsın ..demekki derdin buymuş.. buraya bağlıycam diye sıkmadığın yalan kalmadı..

ben durum tesbiti yaptım ..YALANLIYABİLİYORSAN ve İNKAR edebiliyorsan söyle.... sen ve senin gibilere bizde MÜPTEZEL denir...çünkü sen Edepsizsin...

ben durum tesbiti yaptım ..YALANLIYABİLİYORSAN ve İNKAR edebiliyorsan söyle.... sen ve senin gibilere bizde MÜPTEZEL denir...çünkü sen Edepsizsin...

adamın götü böyle götü şöyle diye bahseden sensin edepsiz benim... :D yalanlamıyorum ekliyorum adamın götü koltuk görmedi o bi obamanın kucagı bi tarzaninin kucagı bi balabaninin kucagı bi pkknın kucagı bi natonun kucagı bi ab nin kucagı .... rahatına düşkün beyfendi... insanda utanma olur bari karısını götürmez onuda götürüyor... cocukları gemicikle geliyor... civanım delikanlı kendine iyi bakıyor maşallah.. senin gibi soysuz kansızlarda ondan kalan artıkları yalıycam diye yapmadıgını saklabanlık kalmıyor... al tespit yalanlayabiliyorsan yalanla ..

adamın götü böyle götü şöyle diye bahseden sensin edepsiz benim... :D yalanlamıyorum ekliyorum adamın götü koltuk görmedi o bi obamanın kucagı bi tarzaninin kucagı bi balabaninin kucagı bi pkknın kucagı bi natonun kucagı bi ab nin kucagı .... rahatına düşkün beyfendi... insanda utanma olur bari karısını götürmez onuda götürüyor... cocukları gemicikle geliyor... civanım delikanlı kendine iyi bakıyor maşallah.. senin gibi soysuz kansızlarda ondan kalan artıkları yalıycam diye yapmadıgını saklabanlık kalmıyor... al tespit yalanlayabiliyorsan yalanla ..

Dostum buna cevap vermeye bile değmez bunun derdi askerle ve birilerine yaranmaya çalışmakta ona tespit falanda yazsan fayda yok o hep bunun aksini söylemeye devam edecek..
Bunun dışında forum yöneticileri bu şahsa nasıl post yazmaya izin veriyor bunu da anlamış değilim üstelik bikaç defa bu konuda şikayet olmasına rağmen.. Adam devam ediyor bu ülkenin evladı olan askerine hakaret etmeye..

''Öcalanı niye asmadınız'' devlet kendi çocuğunu asarmı.

Bu örgüte içerden destek olmasa bunlar hala hayatta olabilirmi.?

doğuda askerlik yapıp gelenler bu gerçeği biliyorda devlet bilmiyormu.?

içerdeki uzantıları kesip atmadan terörist öldürmekle bu örgüt bitermi.?

son 5 yılda o bölgede halkın gözü önünde yaşanan ve şimdi mahkemelik olan tüm bu vakalar bunun kanıtı değilmi.?

Bir devlet 30 bin kişinin ölümünden sorumlu bir adamı asamıyor ise (bu şu an ki zaman için de geçerli) bu devlete ne kadar devlet denir sorgulamak lazım.

Geri