Şehit annesi komutanlarla aynı safta

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Şehit annesi komutanlarla aynı safta

20t4a49.jpg

İşte günün manşeti

Gazetelerin manşetlerinde bugün Çanakkale zaferi kutlamaları yer aldı. Günün manşetini Yeniçağ attı.

ŞEHİT ANNESİ ÖN SAFTA

ÇANAKKALE Deniz Zaferi’nin 95. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Bitlis’in Tatvan ilçesinde düzenlenen törene, 11 yıl önce Tunceli’de şehit düşen Yener Barış’ın annesi Nazime Barış da katıldı. Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halit Günbatar, askerle birlikte saf tutan şehit annesine büyük ilgi gösterdi.

25oz3ad.jpg

KAYNAK

beLki KonuyLa Pek AlakaLı Bi Yorum Yazmıycam Fakat Bu üLkede Şehit Ayrımı biLe YapıLıyor..
Bir Şehit Cocugu Olarak,Asker ve Polis Şehidi Arasında Ayrım YapılıyoR kanısındayım.. Askere Tam Bi Şehit GözüyLe BakıLırken Polis Şehidine Neredeyse Şehit BiLen Denmiyor.. CanLı ÖrnekLerinide Yaşadım Çok Acı Bi Durum.. Akan Kan Aynı Ugurda Akarken Neden Asker Şehidi Göz Önünde Oluyor..

bu ülkede şehite asıl degeri veriliyormu ki de polis sehidiyle asker sehidi ki bana göre fark yok aynı degerı verilsin... onlar sayesınde ayaktayız kimse farkında diyil...

bu arada bu tabloda cok guzel bence ; ))

fotograf herseyi anLatiyor

herzaman ve heryerde

kim oLursa oLsun (basimizdakiLer dahil)

her ne yapmak isteseLerde

istedikLerine ulasamayacakLar

annemizin ellerinden öpüyorum
Sehit annemize sonsuz saygilar

Yasasin T.S.K Yasasin Türkiye Cumhuriyeti

64ky0j.gif

Oğlu şehit olmasaydı başörtülü olarak biraz zor du yan yana gelmek. Oğlu şehit olmayanları yaka paça dışarı atıyorlar yada tel örgülerinin arkasına mahkum ediyorlar

2-3 gazetenin yaptigi gibi camur atma, b*k atma
orda burda böyle konusma adami linc ederLer

ORDUMUZ bizim herseyimizdir

evine SEHIT haberi düstü mü ?
kac SEHIT günLerine katiLdin ?
kac SEHITLIK gezdin ?
kac YEMIN TÖRENINE katiLdin ?

simdiye kadar kimseyi ne disarida gördüm nede
tel örgüLer arkasinda

istanbul oLsun
karadeniz
dogu karadeniz oLsun

herzaman KURAN okuyan SEHIT ANNELERI, SEHIT ESLERIYLE karsiLastim

Milli değerlerimize , ordumuza , devletimize , hükümetimize
karalayıcı , küçük düşürücü , ispatsız ithamlarda bulunanlar kesinlikle ve kesinlikle
uyarılmadan forumdan uzaklaştırılacaktır..

Yaptığınız yorumlarda konuya bağlı kalın ve tartışma bütünlüğünü bozmayın..

bu ülkede şehite asıl degeri veriliyormu ki de polis sehidiyle asker sehidi ki bana göre fark yok aynı degerı verilsin... onlar sayesınde ayaktayız kimse farkında diyil...

bu arada bu tabloda cok guzel bence ; ))

Tayyip Erdoğan Şehit Cenazesi:"Asker'lik Yan Gelip Yatma Yeri Değildir :sneaky2::sneaky2::sneaky2:"

Herşeyi Anlatıyor Bu Söz...

xripx.jpg

İyi güzel de peki bu gerçeği ne yapacağız.Çocuklarının yeminin törenine alınmayıp ta ölüm(şehid) törenine alınınca herşey unutulacak mı?

Bu yanlışa biran önce son verilmeli. Şehid anaları sadece oğlu şehid olunca değilde biricik eladı yemin ederkende gururla kışaladan içeri girebilmeli.

xripx.jpg

İyi güzel de peki bu gerçeği ne yapacağız.Çocuklarının yeminin törenine alınmayıp ta ölüm(şehid) törenine alınınca herşey unutulacak mı?

Bu yanlışa biran önce son verilmeli. Şehid anaları sadece oğlu şehid olunca değilde biricik eladı yemin ederkende gururla kışaladan içeri girebilmeli.

Çok doğru yazmıssın ellerine saglık ...

xripx.jpg

OĞLUNUN ÖLMEDEN ASLA!!

İşte bu söz herşeyi çok acı bir şekilde anlatıyor.

Söyleyecek başka söz bulamıyorum

Dünyan'nın hangi bölgesinde böyle bir manzarayla karşılaşılabilir ki ?
Yemin törenlerine alınmayanlar oğulları şehit olunca komutanlarla aynı safta olunca bir ironi oluyor.
İnsanlara insan olduğu için yaklaştıkları izlenimini veremedikleri sürece o ''şehit anasının'' durduğu yerin şu an için önemi yoktur...

Geri