Şehit anası isyanı!

MG_eVİL

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
12 metrekareyi beğenmiyorlar, bu aslan 2 metrekarede yatacak

Şehidin 6 aylık hamile eşi “Bizi yalnız bıraktı. Allah yapanları da yalnız bıraksın” diyerek teröre lanet etti. Cenaze törenine binlerce vatandaş katıldı.

MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada önceki akşam şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bünyamin Özcan, memleketi Adana’da toprağa verildi. Şehit için dün önce Mardin’in Kızıltepe İlçesi Komando Taburu’nda tören düzenlendi. Daha sonra şehidin cenazesi memleketi Adana’ya gönderildi. Kozan Hoşkadem Camii’nde düzenlenen törene yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla camiye gelen vatandaşlar, terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Bir grup ise “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” yazılı pankart açarken, vatandaşlardan bazıları, “12 metrekareyi beğenmiyorlarmış, bu aslan şimdi 2 metrekarede yatacak” diye bağırdı. Törende şehidin 6 aylık hamile eşi Nazan Özcan, “Cuma günü saat 15.00’de görüştüm bir şey demedi. ’Yemek yiyorum’ dedi. Ben de ’Tamam canım afiyet olsun, öptüm’ diyerek telefonu kapattım” diye feryat etti. Ardından da yanındaki 5 yaşındaki oğlu Musa’nın kolunu tutup havaya kaldıran genç kadın, “Ben bunu jandarma yapmayacaktım. Ama şimdi yapacağım” diye bağırdı.Şehidin cenazesi götürüldüğü Eskimantaş Köyü mezarlığında toprağa verildi.

Şehidin 5 yaşındaki oğlu Musa, törende neler olduğunu anlamaya çalışıyordu. Annesinin elinde gözyaşlarına boğulan minik Musa’yı şehidi uğurlamaya gelen üst düzey subaylar yatıştırmaya çalıştı.

..::KAYNAK::..

PKK AÇILIMCILARI... HANİ SUSUYORDU SİLAHLAR HANİ DURACAKTI... ANALARIN AĞLAMASI ALLAH BELANIZI VERSİN....

diyecek tek bir kelime bikle bulamıyorum ALLAH yardımcımız olsun...

cevap olarak iyi demişler valla

kesinlikle katılıyorum. artık lanet okumaktan biz yorulduk! açılımmış! bi tarafımın açılımı. bizi kandırıyorlar. uyanalım artık

başımızdaki sığırlar öyle bi açılım yaptılarki kürtlerin resmen gözü gönlü açıldı.artık akp düşsünde yerine mhp,chp den biri iktidara geçsinde artık şu kürtlere hakettiği değeri versinler.böle zırvalık olmaz.bu olayların tüm sorumlusu akp dir...

12 metrekareyi beğenmiyorlar, bu aslan 2 metrekarede yatacak

durmak yok yola devam
elhamdülillah müsLümaniz

Bizi yalnız bıraktı. Allah yapanları da yalnız bıraksın

AMIN AMIN AMIN

Şehidin 5 yaşındaki oğlu Musa, törende neler olduğunu anlamaya çalışıyordu. Annesinin elinde gözyaşlarına boğulan minik Musa’yı şehidi uğurlamaya gelen üst düzey subaylar yatıştırmaya çalıştı.

basimizdakiLeri asLa unutmayacagiz
destekLeyenLeri de unutmayacagiz

SEHIDIMIZE ALLAH'TAN RAHMET AILESINE ESINE SABIR DILIYORUM

Geri