Şehit Ailelerine Katkı için Bebeklerini Satışa Çıkardı

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Samsun'un Bafra İlçe Garnizon Komutanı Personel Yarbay Metin Özdemir'in kızı Esra Özdemir (11), şehit ailelerine maddi destekte bulunmak amacıyla stand açtı.

sehit-ailelerine-katki-icin-bebeklerini-satisa_o.jpg

Bafra Umut Derneği (Bafumder)'nin şehit ailelerine katkı için ilçenin askerlik şube başkanlığı önünde açtığı resim sergisinde yer alan Özdemir, çok sayıda bebeğini ve oyuncağını satışa çıkardı. Atatürk İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi, satıştan kazanacağı parayı da Bafra Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Derneği'ne bağışlayacak.

Açtığı standda şehit ailelerine katkı için oyuncaklarını satmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Atatürk İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Esra Özdemir, herkesi şehit ailelerine destek olmaya davet etti. Özdemir, "Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Türkiyemizin her karış toprağında emekleri olanları unutamazdım. Ben de şehit ailelerimize destek olmak istedim. Bu amaçla babamın ve annemin haberi olmadan çocukluğumun hatırası olan bebeklerimi satmak istedim. Dernek aracılığı ile ben de sergide stand açtım. Belki bu bebeklerden az bir para kazanacağım ama onun verdiği manevi kazanç bana ve aileme yeter. Şehitlerin bizler için can verdikleri bilinci içinde benim yaşımda olan tüm arkadaşlarımı bu tür etkinliklere katılmaya davet ediyorum. Buradan kazanılacak parayı da derneğe teslim edeceğim. Oyuncaklarım şehit ailelerine katkı olsun. Şehitlerimizin ruhları şad olsun." ifadelerini kullandı. (Cihan Haber Ajansı)

Akıl yaşta değil baştadır demiş büyük atalarımız ...

Geri