Şehidin Destanı ( Her Türk Genci Bakmalı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail44

Banned
Reaction score
0
http://www.youtube.com/watch?v=tiXl2zyCR24

Şehidin Destanı bu mesajda özellikle birşey belirtmek istiyorum .Hrant dink cinayetini tabiki tasvir etmiyoruz fakat Dink için toplanan ikiyüzbin kişi tüm dünyanın gözü önünde hepimiz dink'iz hepimiz Ermeni'yiz sloganalrı atarak yürüdüler , vatanımız için savaşan ve şehitlik mertebesine yüksen aziz askerimiz için böyle bir girişim yapılmıyor.Bizde site olarak yüce şehitlerimize için aynı muamelenin yapılmasını istiyoruz ve destekelrinizi bekliyoruz...

NOT:Biz Dink cinayetinden sonra yapılan yürüşe tepki göstermiyoruz sadece aynı dikkat ve duyarlılığı şehitlerimizede gösterilemsini istiyoruz.Bu ülke hepimizin ,lazı ,kürdü,çerkezi,tatarı hepimizin.Dış güçlerin tuzağına düşüp kardeş kavgasına devam etmiyelim.bir sevgi yumağı içerisinde başımızdaki şu terör belasını yok etmek amacımız.Umarım mesajımız yanlış anlaşılmaz.Amacımız medeniyetler beşiği ve dünya kavimlerinin birleşik olrak yaşadığı vatanımzıda barışı sağlamakdır

323077bayrak2cw6jg7mw5ly.png

kimsenin umrunda değil sanırım şunuda belirtiyim

NOT:Biz Dink cinayetinden sonra yapılan yürüşe tepki göstermiyoruz sadece aynı dikkat ve duyarlılığı şehitlerimizede gösterilemsini istiyoruz.Bu ülke hepimizin ,lazı ,kürdü,çerkezi,tatarı hepimizin.Dış güçlerin tuzağına düşüp kardeş kavgasına devam etmiyelim.bir sevgi yumağı içerisinde başımızdaki şu terör belasını yok etmek amacımız.Umarım mesajımız yanlış anlaşılmaz.Amacımız medeniyetler beşiği ve dünya kavimlerinin birleşik olrak yaşadığı vatanımzıda barışı sağlamakdır

kaç gün oldu yazalı kimsenin umrunda değil aferin suç bende böyle bir şeyi yazıyorum buraya siz adult bölümüne takalın bakalım ):

amaaç paylaşım değil bazı şeyleri insanlara hatırlatmak ama başarısız olduk

ismail44' Alıntı:
kaç gün oldu yazalı kimsenin umrunda değil aferin suç bende böyle bir şeyi yazıyorum buraya siz adult bölümüne takalın bakalım ):

herkes aynı konuyu açarsa kimsede bakmaz
belki konuyu yanlış yerde açman ilgisizlige neden olan
belkide başka bişy...

ama bu şekilde konuşup triplerde bulunman hoş Değil...

sizinde diğer yöneticiler tarafından ilgi hörmet ve bir yer edinmek için aynı şeyi yapmanıza gerek yok mod olmadan öncede aynı oldukdan sonrada aynı bu siteden nefret ediyorum ve gidiyorum bamla beni şimdi hadi egonu tatmin et

Bu siteye uğrama bidaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri