Şehidin ağabeyinden AKP'ye büyük öfke

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Şehidin ağabeyinden AKP'ye büyük öfke

Keşanlı 20 yaşındaki Komando Er Mustafa Kayın'ın baba ocağı taziye için gelenlerle dolup taşıyor

HAKKARİ'nin Şemdilli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Keşanlı 20 yaşındaki Komando Er Mustafa Kayın'ın baba ocağı taziye için gelenlerle dolup taşıyor. Oğlunu kaybettiği için büyük üzüntü yaşayan baba Süleyman Kayın, Babalar gününde en güzel hediyeyi aldığını söyledi. Şemdinli İlçesi, Günyazı Köyü'nün Irak sınırındaki Tanyolu Mezrası?ndaki sınır bölüğüne gece yarısı PKK'lı bir grup tarafından yapılan saldırıda şehit düşen marangoz kalfası 20 yaşındaki Mustafa Kayın'ın Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Aşağı Zaferiye Mahallesi'ndeki baba ocağına düşen ateş sönmüyor. Dün aldıkları acı haberle yıkılan aileyi, yakınları ve rütbeli askerler sakinleştirmeye çalışıyor. Ailenin yaşadığı eve dev Türk bayrağı asılırken, fenalaşan anne Sevgi Kayın'a sürekli doktorlar müdahale etti.

Kardeşi ile gurur duyduğunu gözyaşları içinde anlatan ve pazarcılık yapan ağabey 27 yaşındaki Süney Kayın, "Şerefsizlere karşı ağlamayağız. Bende varım gelsin alsınlar beni de. Açılımı görsün. Alsın açılımını başına çalsın. Oğlu görmüş mü bir gün dağda bu sıkıntıyı. Bir gün sadece oğlu dağda askerlik yapsın. O da delikanlı gibi göndersin oğlunu. 365 milletvekili yollasın oğlunu dağa. 10 gün Burdur'da askerlik yapıp gelmekle olmuyor. Bir canımız gittiyse bende vermeye razıyım canımı. Açılım yapıyorsuz neyin açılımını yapıyoruz. Yatakta bebeğe kurşun sıkan terörist başı 5 yıldızlı otel gibi yerde yatıyor. Açılım buysa hepinize yazıklar olsun. Ama ben ağlamıyacağım, o şerefsizleri sevindirmeyeceğim. Ben de bir canım, bende varım, çağırsınlar yine gideyim askere. Yinede vatan sağolsun." dedi.

EN GÜZEL HEDİYE BANA

Çok üzüntülü olduğun söyleyen kamyon şoforü baba 55 yaşındaki Süleyman Kayın, "Allah kimseye böyle acı göstermesin. Her şey vatan için, konuşacak bir kelime yok. Hergün televizyonda bağırıp durmasın. Çıksın meydana mertçe konuşsun, açılım yaptı, ne yaptı herkesi kudurttu."dedi. Bugün babalar günü olduğunun hatırlatılması üzerine Süleyman Kayın, "En güzel hediye bu bana"dedi.

ANALARI AĞLATANLAR RABBİM PERİŞAN ETSİN

Sürekli ağlayan ve komşularını desteği ile ayakta durmaya çalışan ev hanımı anne Sevgi Kayın ise, "Nasıl ağlamıyayım dostlar, gitti oğlum. Ağlayan gözyaşlarımızı nasıl ödeyecekler, ödeyemezler. Anaları ağlatanlar rabbim perişan etsin. Bugün nasıl babalar günü olsun ki, nasıl babasının günü olsun. Çok acı bir gün. Yavrumu ayağımla götürdüm, bayraklarla gelecek. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. 2 tane yavrum vardı çok değil. Aslanlar gitti yavrum."diyerek gözyaşlarına boğuldu.

KAYNAK

Sürekli beddua sürekli beddua eğer durmadan beddua edersen sana gelir.:Durmadan dua edeceksin.Eğer Erdoğan kötüyse Allah belesaını değil Allah hidayet versin diyeceksin eğer belasını verirse acısını sen çekersin.Allah devletimize yardım etsin biz çlürüz vatan saüolsun diyeceksin beddua ederek birşey kazanmayacağın gibi sadece kaybetmeye mahkum kalırsın...
Beddua ederek müslüman olacağını sanan çok kişi var ama Kur'anda böyle demez bakın Hz.Muhammed(sav) düşmanlarına karşı nasıl bir dua etmiş.Cenneti cehennemi gördükten sonra ilk ne yapmış?

ya hocam sende mıllet hukumet lehıne ne dese akp zıhnıyetı dıyorsun!!
bu nasıl ıstır hemen yaftalama mılletı be kardesım!!

***asker yerine polise silah yetkisi verilmesini isteyen ve bu orduyu her alanda yıpratmaya çalışan zihniyete akp zihniyeti denir..***şehit abisine salak yakıştırmasını yapan zihniyete akp zihniyeti denir..***şehitlere kelle,bölücü başına sayın diyen zihniyete akp zihniyeti denir..***kendi söylediğine kendi inananlara akp zihniyeti denir..bu tanımlar akp yle bire bir uyuşur abicim..başka yerde bulamazsın..bu milleti yaftalayan bizler değil,8 yıllık akp zihniyetidir.

***asker yerine polise silah yetkisi verilmesini isteyen ve bu orduyu her alanda yıpratmaya çalışan zihniyete akp zihniyeti denir..***şehit abisine salak yakıştırmasını yapan zihniyete akp zihniyeti denir..***şehitlere kelle,bölücü başına sayın diyen zihniyete akp zihniyeti denir..***kendi söylediğine kendi inananlara akp zihniyeti denir..bu tanımlar akp yle bire bir uyuşur abicim..başka yerde bulamazsın..bu milleti yaftalayan bizler değil,8 yıllık akp zihniyetidir.

ordunun temızlenmesını ıstıyorsam
yargının bagımsızmolmasını ıstıyorsam
ulkeyı masonların degıl gercek turk evletlarının yonetmesını ıstıyorsam
savası degıl barısı demokrasıyı ıstıyorsam
ve bunların ugrrunda yaptıgım hersey akp zıhnıyetı dıeceklerse bırak desınler ben bıldıgım yoldan saasmam!!

Şehit yakınını anlamak mümkün, elbette acıyı en taze ve derinden yaşayan onlar. Hiç bir mazeret ve sözcük onları anlamaya yetmez, bunu sorgulamak şu an için mazur ve normal görülebilir, fakat bunu tek bir şehit yakını yüreğinden seslendiriyor olmak ,teröre ve soruna çözümmüdür?

Şimdi başka gazetelerde de tam tersi, ordumuzu ve komutanlarını sorgulayan şehit yakınalrı var ,birileride onları aksettirse , kendi kendimizemi girecez,pkk köpeğini mi sevindirecez? Acıyı birlerini tahrik için kullanmak kime ne fayda edecek?
AŞAĞIYA verdiğim linkten izleyin bakalım aynı şehit yakınlarının bir bölümüde ,orduyu sorguluyor ve profosyenel ordu sözü veren Genelkurmay başkanının neden 3 yıldır hala bu yönde bişey yapmadığıda sorgulanabiliyor. 15 günlük askeri n babası evladını soruyor?

ANALAR BABALAR SORUYOR?İZLE

bunlar iyi şeyler değil. yakınlarından şehit vermiş biri olarak, sanki bütün şehit aileleri böyle düşünüyormuş sanki sadece siyasilere yükleniyorlarmış gibi manipülatif haberler bizi bölmeye yarar başka bişeye değil. keşke şuan akp yerine chp-mhp-anap-dyp olsaydı iktidarda.. ne değişridki onalrın dönemlerinde onalrın evlatlarımı gitti askere? yada paşaların değil an azından bir albayın evladını şehit duydunuzmu siz? ne yapalım şimdi? orduya kökten hain muamelesimi yapalım..? ordu bizim ordumuz, paşalar bizim paşamız lakin acısı olanı mazur görebilirz fakat bundan oy devşirenleri asla...

ordunun temızlenmesını ıstıyorsam
yargının bagımsızmolmasını ıstıyorsam
ulkeyı masonların degıl gercek turk evletlarının yonetmesını ıstıyorsam
savası degıl barısı demokrasıyı ıstıyorsam
ve bunların ugrrunda yaptıgım hersey akp zıhnıyetı dıeceklerse bırak desınler ben bıldıgım yoldan saasmam!!

öyle ya akp'nin politikalarına karşı çıkanlar ordunun temiz olmasını istemiyor
yargının bağımsız olmasını istemiyor
barışı ve demokrasiyi istemiyor
neden böyle bu akp karşıtları?
çünkü bunlar ya ergenekoncu ya terörist ya da akp'ye oy verenlerden daha cahil.

yakında bu şehit kanıyla ne kadar daha haber yapıcak hep beraber görücez yetmiyor doymuyorlar iktidara muhalefet olsun diye şehit üzerinden bile oyun oynamakdan cekinmiyorlar yarınki başlıkda Şehidin amca oglundan AKP ye büyük tepki dedesi ninesi vs. devam eder güzel gidiyor israilden iyi ögrenmişler piskolojik savaş taktiklerini ...

kalbim en fazla buna izin veriyor

şehitler ölmez vatan bölünmez

Geri