Şebnem Ve Hayko Konseri [İzmir]

|OuZ|

TeksiN
Reaction score
0
Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin, Koçfest Turne Etkinlikleri Kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Bir Konser Verdi. çok güzel di Muhteşem
Bende ordaydım giden arkdaşlar varmı ?

:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

14dexyf.jpg

14j56s2.jpg

bu arada videolarını yüklicem youtube kapalı başka site bilen varmı upload edeceğim ?

hayko kim :D güzel bi soru valla başımı ağrıttı hala ağrıyo :D sahneye çıktı bööördü ama şebnem ferah dinlendirdi biras =) bööören bi adam işte :d

hayko kimdir :) adam mimarsinan uni de liseden sonra 2 yıl şan dersi almış daha sonra tabi dersler almaya devam ederek klavyeci olarak baslamıs bi sahsiyet.. son albumu bana gore çok sert ama ilk albumune bayılmıştım..

güçlü bi sesi var biraz çok bağırıyor ama..

tavsiyem 2 birayı yarıya kadar dokup uzerine votka ekleyerek içmek ve arkasından dinlemek :)
şahsen inönü kampüsünde oyle yaptım :)

hayko kimdir :) adam mimarsinan uni de liseden sonra 2 yıl şan dersi almış daha sonra tabi dersler almaya devam ederek klavyeci olarak baslamıs bi sahsiyet.. son albumu bana gore çok sert ama ilk albumune bayılmıştım..

güçlü bi sesi var biraz çok bağırıyor ama..

tavsiyem 2 birayı yarıya kadar dokup uzerine votka ekleyerek içmek ve arkasından dinlemek :)
şahsen inönü kampüsünde oyle yaptım :)

Yawww bırak de get =)

Adamın posterini gördügüm yerde yırtıyom....

Özenti genclik 15-16 yas arası taraftarı =) dinliyor genelde

Yawww bırak de get =)

Adamın posterini gördügüm yerde yırtıyom....

Özenti genclik 15-16 yas arası taraftarı =) dinliyor genelde

Bencede öle çünki Liselerden gelen çocuklardan hayli talep vardı :D şarkıda sölemiyor dediğim gibi böööörüyo şebnem ferah için gitmiştim oda haykodan sonra çıktı haykoda kafamızı S......ti

hayko mırçtı ya işin içine harbiden bune arkadaş mikrofondan kanlar fışkırıyo küfürler ediyo falan ama şeboyu takdir ettim helal gerçi onunda sakat şakıları varda:D

ikisinin konserinde,koçfest te ordaydım çok yakından takip ettim,ama hayko gibi böle böğürebilen bi yaratık daha görmedim,ne nefes var bee :p

hayko mırçtı ya işin içine harbiden bune arkadaş mikrofondan kanlar fışkırıyo küfürler ediyo falan ama şeboyu takdir ettim helal gerçi onunda sakat şakıları varda:D

eed ölede haykoyuda takdir etmek lasım en son giderken siz daha iyilerini hakediyosunuz dedi şebnem ferah Çıkıcak birsdan filan :melek :eek:ha :clap :biggrin :durdurun =)

Valla Pek Rock Dinlemem Ama Şebnem Ferah'ın Şarkılarına Bayılıorm! Hayko Mudur Nedir...Yeni Neslin Özenti İdolü:)

konserde ben de ordaydım
qercektende bu hayko asırı boquruo ve kufurler sayıyodu
yanı dınlenecek bır adam deıl benım gorusum
:D

Allah ßa$ımızdan Eksik Etmesin Haykoyu Ondan Sonra Hepimiz Hayko Fanı FiLan OLuruz :p

Geri