Şebnem Ferah Ormanı

mendo68

New member
Reaction score
0

Haydi bir fidanda siz verin toprağa, can olsun, hayat olsun,
adı Şebnem Ferah olsun...

Nedir Şebnem Ferah Ormanı ?

Bu ağaçlandırma projesi,Ege Orman Vakfı'nın 1.000.000 Fidan İzmir Dostluk Ormanı projesinde içinde yer alacaktır. Proje içerisinde Şebnem Ferah Hayranlarına da yer ayrılmış ve 1000 fidan destek ile Şebnem Ferah hayranlarına Şebnem Ferah Ormanı'nı kurmamalarına izin verilmiştir. Proje kapsamında 1000 Fidan bağışlarla Şebnem Ferah adına dikilecek ve dikildiği alana Şebnem Ferah Ormanı adı verilecektir. Yeterli sayıda fidana ulaşıldığı halde bir tören düzenlenecek ve isteyen herkes katılabilecektir.

Nasıl Destekleyeceksiniz ?

Bağışlarınızı Ege Orman Vakfının açtığı banka hesap numaralarına veya GSM operatörlerinin Ege Orman Vakfı ile yaptığı işbirliği sonucu faturalı hatlarınızdan SMS göndererek yapabileceksiniz.

Banka Hesapları :

Not : Banka hesapları ile yapacağınız bağışlarda "sebo sevgisi" ismini kullanmalısınız. Aksi taktirde Genel olarak bağışta bulunmuş olursunuz.
Banka Hesaplarına istediğiniz kadar bağışta bulunabilirsiniz.

Garanti Bankası Konak Şb. Hesap No : 620 42 46/0 (Havale ücreti alınmayacaktır.)
Ziraat Bankası 26 Ağustos Şb. 696 15 43-5001(Havale ücreti alınmayacaktır.)
İş Bankası Gündoğdu Şb. Hesap No : 116 149
Vakıflar Bankası Alsancak Şb. 20 20 333

Cep Telefonundan Nasıl Bağışta Bulunacaksınız? :

Turkcell & Telsim & Avea faturalı hatlarınızdan 3916'ya "sebo sevgisi" yazarak göndereceğiniz bir mesaj ile katılabileceksiniz.
Dikkat : Göndereceğiniz SMS mutlaka "sebo sevgisi" olarak yazılmalıdır. "şebo sevgisi" "ŞEBO SEVGİSİ" hatalı olacaktır. "sebo sevgisi" dışında başka hiçbir şey yazmanıza gerek kalmayacaktır. GSM yoluyla gönderdiğiniz her SMS 2 YTL değerinde olacaktır.

Orman nasıl korunacak?

Bütün yetki ve sorumluluk Ege Orman Vakfına ait olacak ve 5 yıl süresince sulama, budama, koruma, bakım görevlerini yerine getirecekler.

Neden "sebo sevgisi" adına gönderiyoruz?

Banka ve GSM operatörleri aracılığı ile yaptığınız bağışlar "sebo sevgisi" ismi altında bir havuzda toplanıyor. Farklı bir isim veya kendi isminizi yazarsanız "sebo sevgisi" havuzunda yer almayacaktır. Yine de bağışınız boşa gitmeyecektir ama Şebnem Ferah Orman'ı adına olmayacaktır.

Haydi bir fidanda siz verin toprağa... Adı Şebnem Ferah...

lem herkes msj atsın
aşkımın ormanı kuruluo herkse destek olsun
hem şebnem kazansın hemde memleket bi orman kazansın
hadi pamuk parmaklar cep tel.ine
10uj.jpg

msj attım abey benimde aşkım o :) ama kontürlü hatlar atamıo annemin tel'den attım bende

yakarım bak allahıma o benim olum valla karısmam akıllı olun :D:D :)
ya aşkım o benim aşkım
canımın içi...........
hemen yolluyorum mendo sana da ayrıca teşekkür edıyorum dostum cok guzel bir davranış....

lem ne biçim şebnemcisiniz siz
ben uraşıorm didiniorm bişeyler yapıorm
hatta övünmek gibi olmasın bu kampanyayı düzenleyenlerde benim ark.lardır
10uj.jpg

şu dersane olmasa bende katılıcam ama dersane belimi büktü yaa
11ep.jpg

Geri