1001Design
330i ///M3 Design
Uzun Zamandır Albüm Çıkarmayan Harun Kolçak, Hande Yener'in Prodüktörlüğünde Yeni Bir Albümle Sevenleri ile Buluşacak
UZUN ZAMANDIR ALBÜM ÇIKARMAYAN HARUN KOLÇAK, Hande Yener'İN PRODÜKTÖRLÜĞÜNDE YENİ BİR ALBÜMLE SEVENLERİ İLE BULUŞACAK
Harun Kolçak'ın prodüktörlüğünü üstlenen Hande Yener, Kolçak için bir de şarkı yazdı. Yener'in yazdığı 'Aşk Beni Hep Değiştirecek' adlı şarkıyı çok beğenen Kolçak, 'Bu şarkı hem bana şans getirecek, hem de dillerden düşmeyecek' dedi.
Hande bana güç verdi
Yener'de, Kolçak'ın şarkısını seslendirmesinden çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. MTV'de 'Hande Yener Extra' adlı programa katılan ve şarkıyı ilk kez orada seslendiren Harun Kolçak, 'Çok mutluyum. Hande bana bu projede güç verdi' diye konuştu.
Aşk Beni Hep Değiştirecek
Bu defa işim çok zor
Aşağıda en dipteyim
Öyle bir bekletti ki beni
Yalnızlığın içindeyim
İstedim belki
Sevmeyi yeniden
Göze almazdım
Vazgeçemezdim
Korkaktım
Kıpırdamadım bekledim
Ödeyip bedelini
Sonunda kovuldum zihnimden (Gecce.com)
UZUN ZAMANDIR ALBÜM ÇIKARMAYAN HARUN KOLÇAK, Hande Yener'İN PRODÜKTÖRLÜĞÜNDE YENİ BİR ALBÜMLE SEVENLERİ İLE BULUŞACAK
Harun Kolçak'ın prodüktörlüğünü üstlenen Hande Yener, Kolçak için bir de şarkı yazdı. Yener'in yazdığı 'Aşk Beni Hep Değiştirecek' adlı şarkıyı çok beğenen Kolçak, 'Bu şarkı hem bana şans getirecek, hem de dillerden düşmeyecek' dedi.
Hande bana güç verdi
Yener'de, Kolçak'ın şarkısını seslendirmesinden çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. MTV'de 'Hande Yener Extra' adlı programa katılan ve şarkıyı ilk kez orada seslendiren Harun Kolçak, 'Çok mutluyum. Hande bana bu projede güç verdi' diye konuştu.
Aşk Beni Hep Değiştirecek
Bu defa işim çok zor
Aşağıda en dipteyim
Öyle bir bekletti ki beni
Yalnızlığın içindeyim
İstedim belki
Sevmeyi yeniden
Göze almazdım
Vazgeçemezdim
Korkaktım
Kıpırdamadım bekledim
Ödeyip bedelini