Şarkı Sözleri Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

~^~[Kraliçe]~^~

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,

Kiminiz yeni bir üye olduğumu düşünerekten buna karşı çıkabilir ya da mesaj sayımın az olmasından buna saygı duyarım.Ama eğer mümkün ise Şarkı Sözleri Bölümüne asistan mod olmak isterim.

Yorumlarınızı bekliyorum..

İyi Forumlar...:)

Maalesef Kardeşim Daha Güven Kazandirman Ve Paylaşim Yapman Gereken çok Günlerin Var Senin Için çok Erken Ama Ilerde Buraya özen Göstermen Dikkate Alinarak Tabiki Olabilir...(ASLINDA YENİ DE DEĞİLSİN HATTA BENDEN DE ESKİSİN AMA BURDA OLDUGUNU HİSSETTİRMEN LAZIM )

TEKRAR EDİTLEDİM MESAJIMI DOSTUM CHUCKİES ARKADAŞIMIZIN YARDIMA İHTİYACI OLUP OLMADIGI ÇOK ÖNEMLİ...

çok erken artı şuan oraya tek mod yeter bence. . . -1903

arkadaşım sen mod olcam dion daa floodun yasak olduğunu bile bilmion nasıl iş anlamadım

2-3 konuyla olmuo bu işler çalışman lazım ama önce site kurallarını bi gözden geçir derim. . .

paylaşım paylaşım ? emeğe saygı ,teşekkür ?
açtıın 2 konu var msj sayına bakmam ama ettin teşekkür sayısı ? = 21 msjına edilen teşekkür sayısı ? = 29

-1

dostum mod olmak için

1 - Yeterince Zamana
2 - Faaliyete
3 - Güvene

ihtiyaç vardır . en azından bence böyle...

Arkadaşım şöle bişey söliyim.7 aydır burdayim ben böle buralarda fazla yorumda yapmam.( donanım hariç :) ) görev talepleri vs. ancak biraz bu bölümde gezdinmi ? biraz araştır öle aç bari. msg sayın az teşekkürün az demiyorum. gözle görülür aktiviten yok. güvenilirlik yok doğrusu.

arkadaşım floodu gördüm şimdi siliyodum bir msjı sen msj attın kuralları biliyorum ve okudumda şüphen olmasın

Bismillah..!

Kuralları biliyor olman çok güzel..!

-1

hackhellde mod olabılmek ıcın cok daha fazla calı*man lazım.
*en *a*la*ımla*ına devam et.Hakettiğini he*ke* alı*.

kon* ka*andı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri