aslann007
New member
- Reaction score
- 0
Üni öğrencisi yoldan geçerken boş bir inşaatın kenarında sırtını dönmüş o biçim yatan
sarhoşu görmüş dayanamamış ve orda çikmiş... ve yanına da 10 kuruş bırakmış ertesi gün tekrar aynı yerden geçerken sarhoş gine aynı pozisyonda gine dayanamyıp bi dahayapmış ve yanına tekrar 10 kuruş daha bırakmış neyse bir kaç gün sonra gine aynı yerden geçiyor bizim eleman ne görsün sarhoş gine aynı şekil bu dayanamayıp bunu bidaha yapmış ve; ya demiş bu gariban adamı durmadan yapıyorum
bu sefer 20 kuruş veriyim de hakkı bana geçmesin demiş ve yanına parayı
bırakıp uzaklaşmış neyse sarhoş kendine gelmiş bi de bakmış para falan doğru
içki almaya gitmiş ve satıcıya bana rakı ver bilader demiş, satıcı da hadi git
len demiş sen şaraba para bulamıyon rakıyı nasıl alacan demiş.. sarhoş cebinden
20 kuruşu cıkarıp demiş ki ğeçenki verdiğin şaraplar bayatmış dötümü açıttı rakının tazesini ver demiş..
umarım verilmemiştir bunu da yemek te patron anlatmıştı...
sarhoşu görmüş dayanamamış ve orda çikmiş... ve yanına da 10 kuruş bırakmış ertesi gün tekrar aynı yerden geçerken sarhoş gine aynı pozisyonda gine dayanamyıp bi dahayapmış ve yanına tekrar 10 kuruş daha bırakmış neyse bir kaç gün sonra gine aynı yerden geçiyor bizim eleman ne görsün sarhoş gine aynı şekil bu dayanamayıp bunu bidaha yapmış ve; ya demiş bu gariban adamı durmadan yapıyorum
bu sefer 20 kuruş veriyim de hakkı bana geçmesin demiş ve yanına parayı
bırakıp uzaklaşmış neyse sarhoş kendine gelmiş bi de bakmış para falan doğru
içki almaya gitmiş ve satıcıya bana rakı ver bilader demiş, satıcı da hadi git
len demiş sen şaraba para bulamıyon rakıyı nasıl alacan demiş.. sarhoş cebinden
20 kuruşu cıkarıp demiş ki ğeçenki verdiğin şaraplar bayatmış dötümü açıttı rakının tazesini ver demiş..
umarım verilmemiştir bunu da yemek te patron anlatmıştı...