Kel_Bald
New member
- Reaction score
- 0
Adamın biri çok şanssızmış. Ne yapsa olmuyor. Hangi işe elini atsa elinde kalıyor. Sonunda dayanamayıp Amerikaya gitmeye karar veriyor belki orda şansım döner diye. Nasıl gideceğini düşünmeye başlıyor;
Trenle, otobüsle gitsem hem gemiyede binmem gerekecek hemde yolculuk çok zaman alır bu kadar sürede kesin başıma bir şey gelir.
Gemi ile gitsem kesin gemi batar. En iyisi uçakla gideyim bu kadar kısa sürede başıma ne gelebilirki...
Uçak tam okyanusun üzerinde giderken kaptandan anons geliyor,
Sayın yolcularımız uçak arıza yaptığından düşmek üzere, bütün yükü attık ama yine olmadı aranızdan biri atlarsa yükümüz azalacağından diğerleri kurtulabilir. kurayla aranızdan birini belirleyin der.
Adam hemen bir üçkağıt yapmazsam kesin kurada ben çıkacam deyip ortaya atlıyor.
Herkes beni dinlesin, size bir soru soracam kendi aranızda konuşun anlaşın tek cevap verin doğruysa kuraya gerek yok ben atlarım ama yanlışsa beni kuradan çıkaracaksınız der.
Yolcularda bu kadar kişi nasıl olsa biliriz deyip kabul ediyorlar.
Adam yolcular arasında göz gezdirip iri yarı birini yanına çağırır, yolculara dönerek sorar
İkimizin toplam kaç .aşağı var?
Yolcularda sakin bir şekilde dööööört
Adam sevinçle bağırmaya başlar, bilemediniz bende üç tane vardı arkadaştada iki eder beş.
Tam o sırada yanında duran iriyarı yolcu,
Kardeş kusura bakma ama bende bir tane var....
Trenle, otobüsle gitsem hem gemiyede binmem gerekecek hemde yolculuk çok zaman alır bu kadar sürede kesin başıma bir şey gelir.
Gemi ile gitsem kesin gemi batar. En iyisi uçakla gideyim bu kadar kısa sürede başıma ne gelebilirki...
Uçak tam okyanusun üzerinde giderken kaptandan anons geliyor,
Sayın yolcularımız uçak arıza yaptığından düşmek üzere, bütün yükü attık ama yine olmadı aranızdan biri atlarsa yükümüz azalacağından diğerleri kurtulabilir. kurayla aranızdan birini belirleyin der.
Adam hemen bir üçkağıt yapmazsam kesin kurada ben çıkacam deyip ortaya atlıyor.
Herkes beni dinlesin, size bir soru soracam kendi aranızda konuşun anlaşın tek cevap verin doğruysa kuraya gerek yok ben atlarım ama yanlışsa beni kuradan çıkaracaksınız der.
Yolcularda bu kadar kişi nasıl olsa biliriz deyip kabul ediyorlar.
Adam yolcular arasında göz gezdirip iri yarı birini yanına çağırır, yolculara dönerek sorar
İkimizin toplam kaç .aşağı var?
Yolcularda sakin bir şekilde dööööört
Adam sevinçle bağırmaya başlar, bilemediniz bende üç tane vardı arkadaştada iki eder beş.
Tam o sırada yanında duran iriyarı yolcu,
Kardeş kusura bakma ama bende bir tane var....