Şampiyonluk kutlamalarına gölge düştü

jason_

New member
Reaction score
0
Fatih'te Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları için balkona çıkan genç, tabancayla rastgele ateş açılması sonucu öldü.

Kumkapı Katip Kasım Mahallesi Beşikçi Sokak'ta, Şanlıurfa'dan ziyaret için akrabasının yanına birkaç gün önce ziyarete geldiği öğrenilen Habip Koyunbakan (18), dün saat 22.30'da Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarını izlemek için balkona çıktı.

Kutlamalar sırasında tabancayla rastgele ateş edilmesi üzerine başından silahla yaralanan Koyunbakan, akrabaları tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Habip Koyunbakan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Editörün Yorumu:
Böyle olaylar olmadı 'hayret' diyordum ben de dün kendi kendime, aceba Türkiye beni bir gün yanıltabilecek mi

haber

Ekli dosyalar

• sss.jpg.jpg
    sss.jpg.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 640
samsun dada vardı bıçaklamalar .. arabaların camlarını kırmalar .. anlamıyorum üç beş çapulcu işte bunlar .. ama ortalığı karıştıracak kadar nankörler ..

Maalesef böyle olaylar yaşanıyor, dört-beş tane densiz dün Kayseri'de gözümüzün önünde birini bıçakladılar, arada biz de kaynıyorduk az kalsın ama neyse ki kaçtık

Neyi beceriyoruz ki boyle ozel gunlerde bunu becerelim, takim tutmamayi dusunuyorum boyleleri yuzunden..

Bunun futbol ile alakası yok sorun toplumda hep bu tür sevinçlerde hemen tabanca vesairlerle kutlama yapmak gibi bir alışkanlığımız var..

Fatih'te Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları için balkona çıkan genç, tabancayla rastgele ateş açılması sonucu öldü.

Kumkapı Katip Kasım Mahallesi Beşikçi Sokak'ta, Şanlıurfa'dan ziyaret için akrabasının yanına birkaç gün önce ziyarete geldiği öğrenilen Habip Koyunbakan (18), dün saat 22.30'da Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarını izlemek için balkona çıktı.

Kutlamalar sırasında tabancayla rastgele ateş edilmesi üzerine başından silahla yaralanan Koyunbakan, akrabaları tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Habip Koyunbakan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Editörün Yorumu:
Böyle olaylar olmadı 'hayret' diyordum ben de dün kendi kendime, aceba Türkiye beni bir gün yanıltabilecek mi

haber

Biliyoruz;
Toplum baskısında-AKP den-kasetlerden-pkk den-şehitlerden-işkenceden-adına demokrasi denen, kölelik rejiminden-geçim derdinden-geçinmeme derdinden-polisten-joptan-biber gazından-millet vekili zırvalarından V.S.
Kaçıyorsun.
Gittin kendine bir takım tuttun (benim gibi)
Ulan insandan bozma yaratık-o takım cebine kaç para koyduda-sana kaç kere ekmek verdide,
Birde onun adına seviniyorsun- sevin genede ama insan içinde sevinirken, insanca sevin-Hayvanlaşma.

Biraz daha yazsam kesin Banlanırım-Allah Ka.................. seni.

bunlar taraftarlık falan değil kesinlikle teröristlik başka bişi değil

Geri