Şampiyonluk için 'bu' maçlar lazım!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Beşiktaş'ı 2-1 deviren F.Bahçe'nin Brezilyalı teknik direktörü Zico, maçın ardından bir çok konuda açıklama yaptı.

"İnşallah bu şekilde devam eder. G.Saray ile oynayacağımız bir derbi daha var. Ayrıca son haftada da Trabzonspor maçı var. Şampiyon olmak için bu maçları kazanmamız lazım. Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışının bittiğini söylemek hata olur. 'Beşiktaş biraz uzaklaştı' demek daha doğru olabilir. Sadece biraz uzak kaldı ama Beşiktaş büyük takımdır ve çalışacaktır. 'Beşiktaş kendi bağımlığından biraz çıktı' diyebiliriz. Sivasspor maçları var ve onlar da şampiyonluk adaylarından. Şampiyonluk yolunda artık her maç çok önemli ve en az hata yapan kazanacak."

"ANTRENMANLARDA MAÇLARI ÇALIŞIYORUZ"

"Antrenmanlarımızda her zaman bize maç içerisinde yardımcı olacak pozisyonları çalışıyoruz. Alex'in attığı ilk gol öyle bir durumdu. Colin de antrenmanlarına iyi çalıştığını gösterdi. Colin'in yerinde Deivid oynuyor ve O'nun önemini söylemeye gerek bile yok. Ama Colin gösterdi ki, O da bu takımda oynamak istiyor ve bunu bu şekilde göstermesi çok iyi birşeydi."

"SELÇUK'TA DÜŞÜŞ VARDI"

"Selçuk özellikle son haftalarda benim gördüğüm kadarıyla bir düşüşe geçmişti ve bu maçta Maldona'dan yana oy kullandım. O tecrübesiyle beni yanıltmayacağını biliyordum. Selçuk'la maçtan önce konuştum ve bu maçta oynamamasının özel bir durum olmadığını söyledim. Bundan sonra da böyle olacak ve iyi olan oynayacak. Selçuk çok iyi bir profesyonel ve elinden geleni yapacaktır."

"SEMİH GİRDİĞİNDE İŞİNİ ÇOK İYİ YAPIYOR"

"Bu durum (Semih'in yedek başlaması) kararları ben verdiğime göre benim seçimim. Kezman'ı koymayı daha fazla uygun buldum. Semih girdiğinde elbet yardımcı oluyor ve golünü atıyor. Semih iyi zamanlarda girdiğinde daha çok boş alan buluyor ve işini çok iyi yapıyor. İlk 11'deki kadar yedek başlayan da benim için çok önemlidir."

TORUNLA GELEN ŞANS

"Torunum çoktan şans getirdi ve derbiyi kazandık. İnşallah hafta içinde Chelsea maçını da kazanırız."

Habertürk

ÜSttekı arkadas sovunu yapmıs :) eheuh Son maclarımız cok kotu dıye dusunuyorum ıkı zorlu macımız var gs ve kayserı bunları devırırsek sampı bız oluruz

ben beşiktaşlıyım ve feneri tebrik ederim ama galatasarayın şampıyon olmasını isterim fenerin diill keşke beşiktaşın şansı olsada beşiktaş olsa bizim son maclarımız cok güçlü rakipler ondan şansımız yok ama carşı olarak kalbimiz gs le

Geri