ŞampiyonLuk Bizim

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Cezasına rağmen Antep´te Beşiktaş´ı yalnız bırakmayan Demirören, farklı galibiyet sonrasında coştu: “İnancımız tam. Sahadaki takım ne yaptığını biliyor. Hepimiz tek yürek olduk, şampiyonluğa yürüyoruz”

xfypo7.jpg

Ernst hava kattı’
Galatasaray derbisinin ardından üç ay hak mahrumiyeti cezası alan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yine de takımını yalnız bırakmamış ve Gaziantep’e gitmişti. 90 dakikayı locada izleyen Başkan, 3-0’lık sonucun ardından çok mutluydu... “Bu galibiyetin benim için iki ayrı önemi var” diyen Yıldırım Demirören, “İlk olarak şampiyonluk yarışında böylesine önemli bir deplasmandan galip ayrılmak çok önemli... İkincisi de, yeni transfer Fabian Ernst’in takıma yaptığı olumlu katkı” ifadesini kullandı.

‘Herkes yardımcı olsun’

Takımına övgüler yağdıran Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, “Takımın içerisindeki kenetlenmeyi gördükten sonra, şampiyonluğun bizim olduğuna daha da emin oldum. Benim ve bütün camiamızın buna inancı tam... Birlik ve beraberlik içerisinde hedefe yürüyoruz. Teknik ekip ile oyuncularımız da beklentilerin farkında. Mali kongre bize yakıştı... İbra konusunda yaşananları doğru bulmuyorum. Çalışan hata yapar, hatalarımız varsa, herkesi bizlere yardımcı olup yol göstermeye davet ediyorum” dedi.

Kaynak

tüpçü abi inşallah sana ve mustafa denizliye rağmen şampiyon oluruz biz olamazsak trabzon ya da sivas olur inşallah :)

su takım için ne yaptın bilmiom ama
bende şampıonluk dileklerine katılıommm

Bu da bi galibeyet aldı havalara girdi,dün ağlıodu bugün coştu

sahadaki takım ne yaptığını biliyor demişsin sayın tüpçü ama bilmiyorum gaziantep maçının ilk devresini seyrettin mi ? serdar özkan ve aynı serdar özkan a tahammül eden denizli hoca hnagi takımda oynadığını ve yönettiğini bilmiyor bence. süreki çevremdeki arkadaşlarım benim kötümserliğimden şikayetçi ama göz var nizam var. 3-0 lık net skor kimseyi şaşırtmasın.. yalancı bahar bu.. elbette ben de çok istiyorum şampiyonluk ama ; cebindeki parayı oynadığın futbol, şampiyonluğu da alacağın bi madde olarak düşünürsek; bu tablo ile paramzı yetmeyecek gibi. tabi gönül ister olalım şampiyon kapalım bayrakları düşelim yollara boşaltalım iki şarjör.. umarım beni utandırırlar önümüzdeki haftalarda..

Serdar özkan konusuna tamamiyle katılıyorum.şampiyonluk dileklerine katılmamak elde değil

diğer takımlara bakınca suan en eli ayağı düzgün takım Beşiktaş...hakemlerin ite kaka götürdüğü rakiplerimiz bir kaç maçtır bu destekten mahrum kalınca puan kaybetmeye ve zirve yarışı yeniden şekillenmeye başladı
bu durumda gölge etmemek lazım , kimse gölge etmesin bu takıma başka ihsan gerekmez

3 büyüklerden kımse bu sene şampıyon olamaz kesınlıkle anadolu takımını şampıyon yapcaklar buda sıvas olcak

Tüpcüye Raqmen ŞampiyonLuk Ümidimiz Varsa..Ahhh Bide Sen oLmasan Kim BiLir Başka Ne BaşarıLar YakaLardı Beşiktaşımız...

Geri