Şampiyonluğu büyük ihtimalle kaybettik peki nedeni şampiyonlar ligi olabilirmi?

SaMoo_55

DeadLythief
Reaction score
0
FENERBAHÇEMİZ bu sene şampiyonlar liginde epey iyi bir yere gelmişti fakat yarı final rövaşında chelsea takımı fenerbahçeyi eledi ve yarın finale çıktı.
Biz bu sene sadece şampiyonlar ligine ağırlık verdiğimizi düşünüyorum gereken önemi turkcell süper lige veremedik bu yüzdende çok büyük ihtimalle şampiyon olamadık ,en önemli nedeni bu bence.Turkcell süper lig maçlarına önemli oyuncularımızı zaman zaman oynatmadık çünkü iyi oyuncularımızı şampiyonlar liginde oynatacağımız için ,işte bu sebeplerden dolayı büyük ihtimalle şampiyon olamayacağız...

SİZ NE DERSİNİZ?:melek

evet aynen öyle ama her ne olursa olsun bu kadar alaycı top oynanmaz
bursa ve ankara gücü macında 5 puan gitti sirf chelsea maci icin burdaki hataları tartışmaktansa
kadroya ilave ile gelecek sezoun planlarını yapmaya başmaları lazım
evet haybeye cok puanlarımız gitti ama hakettik kendi kendimize ettik dostum
sadece üzüldük ne yapalım bizim hırsımız futbolcularda olsa bu lig 5 hafta önce biterdi

bizde avrupada top koşturup başarılar yakalerken 4 sene üst üste şampiyon oluyoduk...
bu mazaret olamaz...
lig maçlarının arası zaten 7 gün de bir....:)

nasıl 7 günde bir senin hiçbirşeyden haberin yok tabiki etkiledi ş.liginde ki başarımız ve ortaki maçlara konsantre olmamız ve dönüşte yapılan bazı gereksiz rotasyonlar etkiledi bursa ve bu tarz maçlarda kaybedilen puanlar kötü oldu gs li sin ama o 4 senede nasıl kollanıp maçlarınızın ertelendigini söylemiyorsun ulusoy diyorum sen anlarsın bu sene de avrupa da gördük gs yi leverkusenden fark yedi o kötü gruptan zor çıktı lig de buraya kadar hakemlerle aldıgınız saçma haksız puanlar var lig başından beri olanlar tabi bütün bunlara olmasına karşın yine de biz büyük maçlarda kazandıgımız puanlar gibi diger maçlarda saydıgım nedenlerden gereksiz puan kayıpları yaşamasaydık böyle olmayacaktı yine söylüyorum Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter bu futbolcularımızın bu yıl yaşattıkları o büyük zaferlerden dolayı gurur duyuyoruz bütün takımla biz şampiyolar liginde liginde avrupa nın devlerini yendik ve büyük başarı elde ettik önemli olan avrupa diyen gs liler bu sene nedense önemli olanı unutarak konuşuyor çünkü kendileri başarısız oldu

Gsliler Bu Bölümde Ne b.k Arıyor . . .(Görmediklerin Sağlam Transfer Haberleri Duyma Amacı İçin Mi Acaba*)

Neyse ...
5 Yiyip Şampiyon Olmak Kolay ... Hakem Hataları Olmasa Rüyaydı Ama Neyseee

Gsliler Bu Bölümde Ne b.k Arıyor . . .(Görmediklerin Sağlam Transfer Haberleri Duyma Amacı İçin Mi Acaba*)

Neyse ...
5 Yiyip Şampiyon Olmak Kolay ... Hakem Hataları Olmasa Rüyaydı Ama Neyseee

:emzik:hhmanD:hhmanD:emzik:emzik

anladın sen onu fazla açıklama yapmaya gerek yok

nasıl 7 günde bir senin hiçbirşeyden haberin yok tabiki etkiledi ş.liginde ki başarımız ve ortaki maçlara konsantre olmamız ve dönüşte yapılan bazı gereksiz rotasyonlar etkiledi bursa ve bu tarz maçlarda kaybedilen puanlar kötü oldu gs li sin ama o 4 senede nasıl kollanıp maçlarınızın ertelendigini söylemiyorsun ulusoy diyorum sen anlarsın bu sene de avrupa da gördük gs yi leverkusenden fark yedi o kötü gruptan zor çıktı lig de buraya kadar hakemlerle aldıgınız saçma haksız puanlar var lig başından beri olanlar tabi bütün bunlara olmasına karşın yine de biz büyük maçlarda kazandıgımız puanlar gibi diger maçlarda saydıgım nedenlerden gereksiz puan kayıpları yaşamasaydık böyle olmayacaktı yine söylüyorum Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter bu futbolcularımızın bu yıl yaşattıkları o büyük zaferlerden dolayı gurur duyuyoruz bütün takımla biz şampiyolar liginde liginde avrupa nın devlerini yendik ve büyük başarı elde ettik önemli olan avrupa diyen gs liler bu sene nedense önemli olanı unutarak konuşuyor çünkü kendileri başarısız oldu

BU ÇOCUĞUNDA 3 CÜMLESİNDEN BİRİ LEVERKUSEN...
BENDE Mİ SAYIYIM YANİ FB'NİN EZİLDİĞİ MAÇLARI ŞİMDİ :durdurun SONUÇ NE OLACAK.
BEN SÖLİYİM;

ŞAMPİYON GALATASARAY!

ztj801.jpg

Leverkuzen Olması Çok normal
Beşiktaşa Hak Veriyorum Defansı Sağlam Deil Güçlü Tkıma Bocaladı 8 de yerdi 10 da ... Normal
Ama Cincon İmkansızı Başardı 5 Tane O Takımdan Yemek GünÂh Harbici TR points e Gün4h

Güzel Türkçemizi korumalıyız,ben bu yorumdan hiç bir şey anlamadım

Leverkuzen Olması Çok normal
Beşiktaşa Hak Veriyorum Defansı Sağlam Deil Güçlü Tkıma Bocaladı 8 de yerdi 10 da ... Normal
Ama Cincon İmkansızı Başardı 5 Tane O Takımdan Yemek GünÂh Harbici TR points e Gün4h

ilk olarak türkiye ligi şampiyonuna cincon deme hakkın yok istersen cannes ile ilgili hikayeler anlatabilrim sana veya sana küçük bir soru

10. dk: hanus, 12.dk. kerbr, 34.dk. barborik, 39.dk. aykut kocaman 49. marosi, 76.dk kabyl, 79.dk. vad'ura, 90.dk. hanus

bu tablo sana neyi hatırlatıyor

ip ucu yıl 1992

bil bakalım bu neyin tablosu

bunu bilemezsen atalanta maçınıda anlatabilrim

bizde maç bitmez

bir sen anlat bir ben senin bitirdigin yerden ben sabaha kadar anlatmaya devam ederim

ya bırakın herseyı baha ne etmeyın sizi gidi fenerliler şampiyon olsanız böyle demezdiniz

ilk olarak türkiye ligi şampiyonuna cincon deme hakkın yok istersen cannes ile ilgili hikayeler anlatabilrim sana veya sana küçük bir soru

10. dk: hanus, 12.dk. kerbr, 34.dk. barborik, 39.dk. aykut kocaman 49. marosi, 76.dk kabyl, 79.dk. vad'ura, 90.dk. hanus

bu tablo sana neyi hatırlatıyor

ip ucu yıl 1992

bil bakalım bu neyin tablosu

bunu bilemezsen atalanta maçınıda anlatabilrim

bizde maç bitmez

bir sen anlat bir ben senin bitirdigin yerden ben sabaha kadar anlatmaya devam ederim
Sana sınır ötesi hatırlatma yapmıycam.Sadece her 6 Kasım günü ne hissediyorsun.İşi yabancılara dökersen G.S ninde bir sürü rezilliği çıkar BJK ninde tabi bizimde malesef milli takımımızında.

Sana sınır ötesi hatırlatma yapmıycam.Sadece her 6 Kasım günü ne hissediyorsun.İşi yabancılara dökersen G.S ninde bir sürü rezilliği çıkar BJK ninde tabi bizimde malesef milli takımımızında.

gel müdür başlayalım öncelik sırası sende bende sana 5-1 diyorum

durum 1-1

sıra sende

dur bende sana sınır ötesine geçmeyeyim ama sınır ötesini ilgilendiren bir haber vereyim

benim şimdi çıkmam lazım mesaj yazarsan ancak yarın bakabilirim hepinize iyi akşamlar

Ben Düsükte oLsa Fenerin Şampiyon oLcağına inanıorum :saskin

İlk 11 in 10'u 20 25 yasları arasındaki Türk genclerinden kurulu olan .
Milli takıma kaliteli futbolcular yetirstiren.
Yokluk içinde derken sampiyonluga bu kadar yaklasan bir kulübü takdir eden bir fenerbahçeli çıksın artık.

bana 11 Metin diye yapılan fakir edebiyatını anlatmayın.onun sebebi ''transferlerimiz tez konusu olur'' diyen adnan sezginin balon transferleridir..tabi Gs lı oyunculrın hırslı oyununu da alkışlamamak onlara haksızlık olur.
Gelelim kendi takımımıza,bize şampiyon olamamanın tahammülsüzlüğünü yerleştiren bu futbolculardır.yaşadıgımız puan kayıplarına bakıldıgında şampiyonlar ligi maçlarının etrafında kümelendiğini rahatça görürsünüz.bu sene avrupada 12 üst düzey maçın 11inde mükemmel top oynadı takım,herkes 2 kişilik oynadı bu da lig maçlarına yansıdı.evimizde bursaspora yenildik.siz bursayı yenip öncesinde sevillayı 3-2 yenmek yerine ona maglup olmayı mı tercih ederdiniz..
her takımın kötü futbol oynamaya hakkı vardır.hele öncesindeki maçlarda bu kadar iyi oynamışken.inşallah Zico gitmez diyorum sene sonunda(başarısız görüldüğü için).bazı şeyleri aşmak lazım bu senede bu açıdan çok önemli bir sene.Liverpoolun ligde şampiyon oldugunu hatırlayan var mı?

Geri