'Şampiyonluğu çok merak ediyorum'

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Takımın yıldızı Jaja, şimdiden sezon sonunu hayal ettiğini söyledi ve ekledi: Şampiyon olursak heykelimizin bile dikileceği anlatılıyor. Bu duygu ve coşku rüyalarımı süslüyor.

Trabzonspor’un çıkıştaki isimlerinden Jaja, kentteki pozitif havanın ve taraftar desteğinin başarılarında ciddi payı bulunduğunu söyledi. Uzun yıllardır yakalanamayan şampiyonluk başarısının imkansız olmadığını kısa sürede kanıtladıklarından bahseden Brezilyalı, hayranı olduğu isim Rivaldo’ya benzetilmenin de kendisine gurur verdiğini belirtti. “Ben de onun gibi efsane olmak istiyorum. Bunun için önümde uzun bir yol var ve Trabzonspor benim bunu başarmam için çok önemli bir yer. Burada şampiyonluk kazandığımızda şehre heykellerimizin dikilebileceği söyleniyor. Bu bile beni heyecanlandırmaya yetiyor” diyen Sambacı, hocası Şenol Güneş’e de övgüler yağdırdı.

‘Farklı bir kişilik’

Güneş’in çok farklı bir teknik adam olduğunu belirten Jaja, “Bugüne kadar birçok takımda oynadım ve birçok hoca ile çalışma şansı buldum. Ama Şenol Güneş çok farklı bir teknik adam. Sadece bir antrenör değil, herkese bir arkadaş gibi yaklaşabiliyor. Oynayan veya oynamayan futbolcunun onun gözünde hiçbir farkı yok” dedi.

Kaynak

Evet resim yanlış eklenmiş:D
Trobzon inş böyle gider jaja efendi..

Geri