Şampiyonlar Ligi + UEFA Kupası Maçlarınıda Dogan Tv Aldı!

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0

688603685.jpg

UEFA, Devler Ligi’nin 2009-2012 yılları arasındaki yayın hakkını Doğan TV Holding’e sattı. 2009, 2010 ve 2011’deki Süper Kupa maçları da Doğan TV Holding’de.

AVRUPA futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nin yayın hakkı 2012’ye kadar Doğan TV Holding’de. UEFA, Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın hakkının 2009’dan 2012’ye kadar Doğan TV Holding’e verildiğini açıkladı.

Anlaşmaya göre Türk takımlarının maçları yine Star TV’den yayınlanacak. Diğer maçlar ise canlı olarak Türkiye’nin yeni dijital platformu D Smart’a bağlı kanallardan yayınlanabilecek. Her sezon 146 Şampiyonlar Ligi karşılaşması D-Smart’ta ekrana gelecek. Doğan TV Holding, Şampiyonlar Ligi’nin yanı sıra 2009, 2010 ve 2011 yıllarında oynanacak Süper Kupa maçlarının da yayın hakkına sahip oldu.

En iyi teklif

UEFA Pazarlama Direktörü Philippe Le Floc’h, anlaşmadan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Le Floc’h, "UEFA olarak yeni dönemdeki yayın haklarının satışı konusunda Doğan Grubu ile anlaştığımız için çok mutluyuz" dedi. UEFA, başka yayın kuruluşlarından alınan tekliflere rağmen Doğan Medya Holding’in teklifinin diğerlerinin arasında en iyisi olduğunu belirtti. Türkiye’de Star TV ile birlikte uzun yıllardan bu yana çok başarılı bir yayın ortaklığına sahip olduklarını belirten UEFA, Star TV’nin bundan sonra da her Şampiyonlar Ligi haftasında Salı ve Çarşamba günleri oynanacak olan birinci tercih maçlarını şifresiz yayınla vermeye devam edeceğini açıkladı. Bu maçlar Türk takımlarının maçları olacak. Diğer maçlar ise D Smart Dijital Platformu’nda yayın yapan D Spor ve ona bağlı diğer kanallarda yayınlanacak.​
kaynak a.a

benim şampiyonlar liginden yana bir korkum olmadı hiçbir zaman olmayacak ta ! çünkü uefa şampiyonlar ligi zaten 10 'ar yıllık anlaşmalar yapılır....ve yeni 10 yıllık sözleşmesi cem uzan zamanında yapılmıştı..
yani yeni sözleşmede yapsalar uefa şampiyonlar ligi şifresiz verilmek zorunda o yüzden istediği kadar kassın d media nasıl olsa tsl'yi alamadıkça daha ne kadar ayakta duracaklar merak ediyorum:)

yani star tv yayınlamayacak mı bunu ?

dostum isterse digitürk alsın hiç kasılacak endişe edilecek bir durum yok UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİNİ HER ÜLKEDE ŞİFRESİZ YAYIN YAPTIRIYOR..........BU D-MEDİA'NIN TAM ANLATMADIĞI BİR MESELE ! SÜREKLİ YALAN YANLIŞ HABER YAPIYORLAR VE YAPTIRIYORLAR......NO - PANİC

Şampiyonlar Ligi Şifresiz Yayınlandığı Doğru Ama Şunu Hatırlatırım...

Galatasaray'ın İki Grubu Geçerek ReaL Madrid'le Oynadığı Dönemde Bilindiği Üzere TELE 10 Vardı Uzan'ın Ve Oradan Maçlar Şifreli Olarak Yayınlanıyordu Şampiyonlar Ligi Maçları Hatta Galatasaray 3-2 ReaL Madrid Maçının Şifreli TELE 10'Dan Verildiğini Çok Net Hatırlıyorum...

Doğan İsterse Şifreli Kanaldan Yani D-Smart'tan Şifreli Yayınlatabilir...

Ve İleriki Dönemde Doğan'ın Süper Lig Yayınını Da Alacağını Düşünüyorum Açıkcası...

çok sağol payşaşım için

Şampiyonlar Ligi Şifresiz Yayınlandığı Doğru Ama Şunu Hatırlatırım...

Galatasaray'ın İki Grubu Geçerek ReaL Madrid'le Oynadığı Dönemde Bilindiği Üzere TELE 10 Vardı Uzan'ın Ve Oradan Maçlar Şifreli Olarak Yayınlanıyordu Şampiyonlar Ligi Maçları Hatta Galatasaray 3-2 ReaL Madrid Maçının Şifreli TELE 10'Dan Verildiğini Çok Net Hatırlıyorum...

Doğan İsterse Şifreli Kanaldan Yani D-Smart'tan Şifreli Yayınlatabilir...

Ve İleriki Dönemde Doğan'ın Süper Lig Yayınını Da Alacağını Düşünüyorum Açıkcası...

UEFA, Star TV’nin bundan sonra da her Şampiyonlar Ligi haftasında Salı ve Çarşamba günleri oynanacak olan birinci tercih maçlarını şifresiz yayınla vermeye devam edeceğini açıkladı. Bu maçlar Türk takımlarının maçları olacak.

bu maddede benim dediğime eşit ve kanıtlayıcıdır...!!!! yani her ülkede uefa şampiyonlar ligi maçları şifresiz verilir.....!!!!!!! diyelim ki; gs & fb aynı anda şampiyonlar liginde olsalardı....Türkiye için birinci tercih maçı tabiki bu iki takımın maçları olacaktı.....bende hatırlıyorum deplasmandaki psg maçını şifreli verildiğini ama yasalara aykırı bir durum...artı İSTERSE VERSİN BAKALIM FB'NİN MAÇLARINI BENİM ADIMDAN DAHA EMİNİM BU KONUDA ÇÜNKÜ UEFA'NIN YASALARI BUNU KASTEDİYOR....

LİG MAÇLARINA GELİNCE EKONOMİ YÖNÜNDEN İNCELEMEK GEREKİR...İKİ TARAFI DA DOĞAN YADA D-MEDİA TAMAMEN ŞİŞİRİLMİŞ BALONDAN İBARETTİR.....YANİ KARAMEHMET KADAR GÜÇLÜ ŞİRKETLERİ YOKTUR...BİR TANE BİLE GÜÇLÜ ÜRETİM ŞİRKETİ YOKTUR...DOĞAN'IN BÜNYESİNDE BULUNAN ŞİRKETLERİN GÖRÜNEN BİR GÜCÜ VAR OLMADIĞINDAN !! YETERİ KADAR SERMAYESİ DE YOKTUR....ÖTE TARAFTAN KARAMEHMET YADA ÇUKUROVA GRUBUNUN FAALİYETTEKİ ÜRETİM ŞİRKETLERİNİ SAYMAYA KALKSAM MESAJDAKİ KARAKTER SAYISI YETMEZ....SIRF TÜRKCELL'İN BORSA DEĞERİ DOĞAN'I 10 KERE SATIN ALIR...BİRAZ EKONOMİYE KAYDI YORUM AMA BİLMEYEN ARKADAŞLARA YADA ÜŞENİP ARAŞTIRMAYANLARA SADECE TAVSİYEM OLSUN ------GAZA GELİP D-SMART GİBİ HİÇBİR YATIRIM YAPILMAMIŞ BİR DİJİTAL PLATFORMA PARA YATIRMAMANIZ...GEÇMİŞTE FREE SUN TV DİYE ZATEN BİR EZİKLİĞİ MEVCUT D-MEDİA'NIN HEM İDDİA GİBİ BİR YATIRIM OLANAĞINI İHALEDE KARAMEHMET'TEN ALAMAMIŞ BİR ŞİRKET LİG MAÇLARINI NASIL ALSIN !!!

inş dediin gibidir legolas ....

UEFA, Star TV’nin bundan sonra da her Şampiyonlar Ligi haftasında Salı ve Çarşamba günleri oynanacak olan birinci tercih maçlarını şifresiz yayınla vermeye devam edeceğini açıkladı. Bu maçlar Türk takımlarının maçları olacak.

bu maddede benim dediğime eşit ve kanıtlayıcıdır...!!!! yani her ülkede uefa şampiyonlar ligi maçları şifresiz verilir.....!!!!!!! diyelim ki; gs & fb aynı anda şampiyonlar liginde olsalardı....Türkiye için birinci tercih maçı tabiki bu iki takımın maçları olacaktı.....bende hatırlıyorum deplasmandaki psg maçını şifreli verildiğini ama yasalara aykırı bir durum...artı İSTERSE VERSİN BAKALIM FB'NİN MAÇLARINI BENİM ADIMDAN DAHA EMİNİM BU KONUDA ÇÜNKÜ UEFA'NIN YASALARI BUNU KASTEDİYOR....

LİG MAÇLARINA GELİNCE EKONOMİ YÖNÜNDEN İNCELEMEK GEREKİR...İKİ TARAFI DA DOĞAN YADA D-MEDİA TAMAMEN ŞİŞİRİLMİŞ BALONDAN İBARETTİR.....YANİ KARAMEHMET KADAR GÜÇLÜ ŞİRKETLERİ YOKTUR...BİR TANE BİLE GÜÇLÜ ÜRETİM ŞİRKETİ YOKTUR...DOĞAN'IN BÜNYESİNDE BULUNAN ŞİRKETLERİN GÖRÜNEN BİR GÜCÜ VAR OLMADIĞINDAN !! YETERİ KADAR SERMAYESİ DE YOKTUR....ÖTE TARAFTAN KARAMEHMET YADA ÇUKUROVA GRUBUNUN FAALİYETTEKİ ÜRETİM ŞİRKETLERİNİ SAYMAYA KALKSAM MESAJDAKİ KARAKTER SAYISI YETMEZ....SIRF TÜRKCELL'İN BORSA DEĞERİ DOĞAN'I 10 KERE SATIN ALIR...BİRAZ EKONOMİYE KAYDI YORUM AMA BİLMEYEN ARKADAŞLARA YADA ÜŞENİP ARAŞTIRMAYANLARA SADECE TAVSİYEM OLSUN ------GAZA GELİP D-SMART GİBİ HİÇBİR YATIRIM YAPILMAMIŞ BİR DİJİTAL PLATFORMA PARA YATIRMAMANIZ...GEÇMİŞTE FREE SUN TV DİYE ZATEN BİR EZİKLİĞİ MEVCUT D-MEDİA'NIN HEM İDDİA GİBİ BİR YATIRIM OLANAĞINI İHALEDE KARAMEHMET'TEN ALAMAMIŞ BİR ŞİRKET LİG MAÇLARINI NASIL ALSIN !!!

Arkadaşım Bu Realitelerin Bende Farkındayım...

Ama Anlamadığın Bir Olay Var Burası Türkiye. Zamanında Uzan Bile Bu İşi Kılıfına Uydurup Bir Şekilde Maçları TELE 10'Dan Yayınlattı Mı? Yayınlatmadı Mı? Bana Bunun Cevabını Ver...

İşte Bu Yüzden Öyle Bir Verirler Ki, Kanunlara Da Öyle Bir Uydururlar Ki Anlamassın Bile...

Ayrıca Çukurova Grubu'ndan Bahsetmişsin Zaten Bunu Herkes Biliyor Ama Cine5 Zamanını Düşün Kim Derdi O Dönemde Digitürk'ün Yayın Hakkını Alacağını Herkes Cine5 Gider Böyle Diyordu Ama Bu İşler Belli Olmuyor Çok Garip İşler Dönüyor. Özellikle İktidar Partisinden Torpilli Doğan Grubu'na Herşey Peşkeş Çekilebilir Bilmem Anlatabiliyormuyum? Herşey Parasal Açıdan Güçlü Olmakta Bitmiyor...

Keşke Senin Dediğin Gibi Olabilise Herşey Ama Bu Ülkenin Gerçekleri Var Burası Avrupa Değil Türkiye Burda Kurallar Daha Farklı İşler... :goz:

Geri