Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Barcelona

jason_

New member
Reaction score
0

İngiltere'nin Wembley Stadyumu'nda oynanan Şampiyonlar Ligi Final maçında Manchester United'ı 3-1 mağlup eden Barcelona kupayı müzesine götürdü.

2009 yılında Roma'da Manchester United'ı yenerek Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Barça, bu kez de Wembley'de ManU'yu devirerek Avrupa'nın en büyüğü oldu. Maçın ilk yarısı Pedro ve Rooney'in karşılıklı golleriyle geçilirken, Barcelona'ya galibiyeti getiren goller ikinci yarıda Messi ve David Villa'dan geldi.

Ekli dosyalar

• Fc_Barcelona.png
    Fc_Barcelona.png
    30.4 KB · Görüntüleme: 2,731
Adamlar hakkını verdiler ve hakettiği şampiyonluğu aldılar helal olsun ne diyelim.Darısı bizim başımıza , bir gün Türk Bayrağını'da finalde görmek isteriz....

hak ettiler adamlar messi gibi futbolcun varsa korkma .. tebrikler .. barça

Maçın İkinci yarısını izledim... Manchester sadece izledi. Barcelona'yı durdurmak gerçekten çok zor, hak ettiler, tebrik ediyorum

Barça barça barçaaa....Daha 32. dakikada pas sayısı 260 ı bulmuştu :) Maç sonunda bakmadım ama tahminim 600 ü geçti yine.Sonuna kadar hakedilmiş bir şampiyonluktu bence,ayrıca kupa kaldırma treninde Puyol'un Abidal'e yaptığı büyük jestte yıllarca akıllardan çıkmayacak gibi...

dün biraz seyretme imkani buldum bu maci messi yine klasini konusturdu.hakettiler ve kazandilar.kutlarim

Her biri uzaylı arkadaş bu dünyadan değil bunlar :) Helal Olsun hakkını verdi adamlar vermeyede devam etçekler gibi ..

filmin sonunu bile bile izlemek gibi bir şey sıkıcı barça maçlarından biriydi....

Manchester Naaptın Ya :crying:

Geri