Şampiyonlar Ligi Çarşamba Kuponu (Design By ReaLiST)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
212 - Arsenal - Milan : 0-2 ÇŞ (1.47)
213 - Celtic - Barcelona : 2 (1.65)
214 - Fenerbahçe - Sevilla : 1-0 ÇŞ (1.27)
215 - Lyon - Manchester United : 0-2 ÇŞ (1.18)

Ganyan 3.63

Banko Kuponumdur Bol Şanslar...

celtic barça maçından çekiniyorum gerisi tutar kardeşim....

celtic bu ne yapacağı belli olmaz

birde barça fazla asılmıyor artık geçen seneki gibi değiller yani

sanki celtic in çiftesi gibi duruyo o maç ama hadi bakalım hayırlısı...

ya bunun kupno diye neden yayınladınki bişey vermiyorki bunu yazmana gerek yokki herkes biliyor biraz daha kaliteli yapabilirdin

ARSENAL-MİLAN _1 CELTİC-BARCELONA _0_1 LYON-MANCHESTER_2 FENERBAHÇE-SEVİLLA_0_2 WEEEE BENDE Bİ FEBNERLİYİM AMA DUYGU DEĞİL MANTIK KONUŞMALI BENCE ok bol şans

Arsenal alıcak macı buraya yazıyorum.

celtic yenilmez sevilla yenılmez m.united yenilmez ve arsenal yenilmez banko kupon için hepsi çifte şans denenebilir. yarın için ise bordeux fovori leverkusen fovori napalım kardeş turklerden yana hhiç umudum yok fenerde zaragozada ki ricardo oliviera yı alamaz sa forvet seneye de feneri erken elendirir ş.liginde ok bu kadar byee

ahanda benim kuponum :)

212 - Arsenal - Milan : 1
213 - Celtic - Barcelona : 2
214 - Fenerbahçe - Sevilla : 2
215 - Lyon - Manchester United : 2

Fenerbahce-1
Arsenal-1
Barcelona-1-0
Lyon-1-0

Bankooooooo...................

214 - Fenerbahçe - Sevilla : 0
215 - Lyon - Manchester United : 0

Biraz sonra oynamaya gidicem belki ekleme yapalirim veya değiştirme yapabilirim

bende sevilladan çekiniyorum direk sevilla alır gibime geliyo.

50 ytl bas 181 ytl yapar..

birader elli ytleyi bir kere basarsın yatma şansı yüksek ufak maçlar hep yatırıyor
ama 50 ytleye 3 milyonluk 16 adet kupon yaprsımn 4 maçtan oranları yüksek yap mutlaka birisi tutar ve 181 milyondan fazla para kazanırsın okmi adamım burda konuşmaya benzemez herksein senin gibi basacak 50 ytlesi yok anladınmı yoksa senin dedigine 960 ytlde basılır ama para nerde

birader elli ytleyi bir kere basarsın yatma şansı yüksek ufak maçlar hep yatırıyor
ama 50 ytleye 3 milyonluk 16 adet kupon yaprsımn 4 maçtan oranları yüksek yap mutlaka birisi tutar ve 181 milyondan fazla para kazanırsın okmi adamım burda konuşmaya benzemez herksein senin gibi basacak 50 ytlesi yok anladınmı yoksa senin dedigine 960 ytlde basılır ama para nerde

Bende para olduğunu nerden biliyosun ki! olsa basacam.
ayrıca adam belli ki misli oynacak ki 3.5 luk kupon yapmış,yoksa 3.5 ytl için kupon yapmazdı heralde.ha yaptı diyelim o zamanda buraya koymazdı.. :D :D :D

ahanda benim kuponum :)

cesur bir kpopun işte böyle kupon yapacaksınız tutabilir arkadaşım ama bir maçdanda yatma şansın yüksek

213 - Celtic - Barcelona : 0

buda benim kupon.. ya tutarsa..

arsenal 1, barcelona 0, fener üst, lyon 1
30 katı veriyor tam bir simitçi kuponu :)

arsenal ın m.united macına aldanıp zayıf olarak gormek cok sacma olur cunku wenger fa cup ta macera arar bunun bedelini de defalarca odemistir. genel olarak cok genc ve cok hızlı top oynayan bir takım. bu sezon da cok formdalar bu yuzden arsenal dedim.

barcelona bu sezon deplasmanlarda cok silik. ayrıca bu sezon 2. kez 4 tane superstarı hazır olarak forma bekleyecek bu adamlar cok iyi iş de cıkarabilir ama dedigim gibi bu sezonu genel olarak baz alırsak deplasman takımı olmayan barca macı beraber bitmege cok yakın cunku karsında ligde kendi evinde cok iyi maclar cıkaran celtic var.

fenerbahce macı bana gore tam bir kapalı kutu. 2 takımda acık oynaycaktır bol gollu bir mac cıkmasını tahmin ediyorum.

Lyon buyuk takımlara karsı cok dirençli maclar cıkarır bunun gecmişte ornekleri cok. manu ise bu sezon fırtına gibi. milyonlarca kişinin bu macta manuya yuklenecegini dusenecek olursak ve lyonun direncini hesaba katarsak ev sahibi ekibin galibiyete yakın olugu sonucunu cıkartabiliriz

:)

Geri