Şampiyonlar konuştu!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, bugün Samandıra tesislerinde barbekü partisi düzenledi. Bütün futbolcuların katıldığı partide Fenerbahçeli oyuncular neşeli vakit geçirirken bütün bir sezonun yorgunluğunu attılar.

MEHMET TOPUZ

“ Bazı duygular anlatılmaz o duygular içerisindeyim. Fenerbahçe’nin geçmişini inceledikten sonra arkadaşlarla da konuştuk Fenerbahçe tarihinde öyle bir şampiyonluk yok. Bu şampiyonluk o yüzden çok önemli. Acayip zorluklardan geçtik, 9 puan geriden geldik, Türkiye Kupası’ndan elendik. Çok kötüydük toplantılar yaparak devre arasında kendi kendimize söz verdik ve eksiklerimizi giderdik. Dün şampiyonluğumuzu ilan ettik bu şampiyonluğu bize inanan ve güvenen taraftarımıza armağan ediyoruz”

Fenerbahçe’deki görevin seni Milli Takım’a kadar taşıdı sorusuna ise “Hocam bana bazı görevler verdi. Takımım için elimden geelni yaptım, takımın şampiyonluğunda birazda olsa emeğim varsa çok mutlu olurum”

SELÇUK ŞAHİN

Selçuk Şahin “ Çok zorlu bir periyottu bunu geride bırakarak şampiyon olduk. Önceden kaçırdığımız iki şampiyonluk biraz üzerimizde baskı yarattı. Ama son maçta gayet iyi oynadık ve o gol ise içimden geldi vurdum. Galatasaray maçında attığım golü hatırlattı. Dokuz puan geriden gelip şampiyon olduk devre arasında bize sezon sonu şampiyon olacaksınız dense ‘hadi canım’ derdik. Trabzonspor’u da tebrik ediyorum gerçekten çok iyi mücadelede verdiler. Geçen sene bizi çok üzmüşlerdi. Hem şampiyon olamamıştık hem de Türkiye Kupası’nda bizi yenmişlerdi.

STOCH

“Çok güzel şeyler hissediyorum. Bir sene aradan sonra yeniden şampiyon oldum. Devre arasında kimse beklemiyordu böyle bir geri dönüş yapacağımızı ama biz bunu başardık ve 17’de 16 yaparak şampiyon olduk gerçekten muhteşem bir duyguydu”

Stoch, Gaziantespor maçı için“ Belkide şampiyonluk yolundaki en önemli maçlardan birisiydi. 90+4. dakika ben şutumu çektim direkten dönen topu Andre Santos tamamladı. O maçı kazanamasaydık belkide şu an şampiyon olamazdık çünkü Trabzonspor bütün maçlarını kazanarak geliyordu”

SEMİH

“ Benim beşinci şampiyonluğum olmasına rağmen çok heyecanlıyım. Bu şampiyonluğu büyük Fenerbahçe taraftarına armağan ediyorum” dedi.

Sözleşmesi bu sezon biten Semih kontratı konusunda “ Şu an belli bir şey yok. Ailemle birlikte oturup bu konuyu düşünüp konuşacağız”

GÜIZA

“ Burada çok büyük bir kaptan var. Her zaman inanılmaz işler yaptı. Niang’da muhteşem bir rol üstlendi. Bu şampiyonluka benim payım çok ufaktı”

Bucaspor maçından sonra ağlamasıyla ilgili olarak Güiza, “ Özellikle çok duygusal bir maçtı. Çok önemli bir maçta takımımı öne geçiren golü ben attım. O videonun cd’si bende var bakıp bakıp maziyi hatırlıyorum”

DIEGO LUGANO

“ Uzun zamandır taraftarlarımıza şampiyonluk sevinci yaşatamıyorduk. Uzun zamandır bu şampiyonluk için savaşıyorduk ve sonunda başardık. Tüm Feenrbahçe Cumhuriyet’nin de bu şampiyonlukta payı var bu şampiyonluk hepimize armağan olsun”

En golcü savunma oyuncusu olmasıyla ilgili olarak Lugano sezon içinde unutamadığı gollerle ilgili “Karabükspor’a attığım gol özellikle çok değerliydi. Oyunun kitlendiği dakikalarda gelmişti ve Trabzonspor’a iki maçta attığım goller var. Bunlar bu sezon için unutamadığım gollerdi”

CRISTIAN BARONI

Baroni yanında hiç ayırmadığı Gökhay ve şampiyonlu için için “ Burada Gökhay olsun başka geçen oyuncular olsun çok mutluyuz. Şampiyonluk bizim için çok önemliydi şu an hepimiz kol kola bunu kutluyoruz”

ANDRE SANTOS

“ Başarı için herkes kol kola verip elini taşın altına koydu sonuç olarakta başarı geldi. Burada Gökhay gibi genç ve Alex gibi tecrübeli oyuncular var bu başarı hepimiz başarısıdır ”

Sivasspor maçında attığı golle ilgili olarak Santos, “ İkinci yarının başlarındaydı. Aykut hocayla konuştuk ve saatlere çok düşkün olduğumu söyledim. Aykut hoca bana şampiyon olursak kolundaki saati vereceğini söyledi. Bunun üzerine ben golümü atınca Aykut Kocaman’ın yanına gittim ve daha maç bitmeden Aykut hoca bana çıkartıp saatini verdi ve bende saati koleksiyonuma kattım”

ISSIAR DIA

“Bugün gerçekten çok mutluyum. Benim futbol hayatımdaki ilk şampiyonluğum. Burada Fenerbahçe ailesiyle bir araya geldik ve bu şampiyonluktan dolayı çok mutluyum.”

Dia, Fenerbahçe ve gelecek sezonla ilgili olarak, “Önümüzdeki sezon en büyük hedefim sakatlıktan uzak durmak. Bu sezon çok büyük sıkıntılar yaşadım sakatlıklardan dolayı. Önümüzdeki sezon üç kulvarda mücadele edeceğiz.” dedi.

GÖKHAN GÖNÜL

Gökhan Gönül, transferiyle ilgili olarak "Benim en büyük hedefim Fenerbahçe’ye gelmekti, geldim. Burada kendime bir hedef koydum ve şampiyon olmak istedim. Bunu da gerçekleştirdim. Benim bonservis bedelim 15 milyon Euro. Gidersem eğer Fenerbahçe’nin bana gönül koyacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe’nin altında hiç bir kulübe gitmeyi düşünmüyorum burada aldığım ücret iyi. Burada aldığımın ücretin iki katını verseler yine gitmeyi düşünmüyorum. Fenerbahçe futbolcusuna hak ettiği değeri veren bir kulüp. Benim gitmek gibi bir düşüncem yok. Fenerbahçe’nin lehine gelişecek olaylar ve gelişmeler olursa bunu o zaman düşünürüz."

Gönül, kendisine gelen teklif olup olmadığına yönelik soruya, "Benim menajerim bu yüzden var. Benim sözleşmem devam ederken gelip benimle görüşemezler. Dediğim gibi kulübüm ve benim menfaatlerim olursa o zaman düşünülür. Fenerbahçe'den daha büyük bir kulübe gidersem ayrılırım sadece. O da yönetim de beni satmak isterse karşılıklı menfaatler doğarsa olur. Yoksa ayrılmak gibi bir düşüncem yok." şeklinde cevap verdi.

Şampiyonlar konuştu! -Maraton.com.tr

Geri