Şampiyon Fenerbahçe

black06

New member
Reaction score
0
fb_gs_tk_sevinc__4X8r5zer_.jpg

Bayanlar Voleybol Ligi Play - Off Final Serisi Üçüncü maçında Fenerbahçemiz, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile karşı karşıya geldi. Takımımız karşılaşmadan 3-0 galip ayrılıp serideki durumuda 3-0 yaparak 2009-2010 Bayanlar Voleybol Lig`i Şampiyonu oldu. Sarı Meleklerimizin Şampiyonluğunu kutlar başarılarının devamını dileriz...

Ayrıntılar az sonra...​

tebrıkler fenerbahcem futboldada ınsallah ....devamı gelecek....

Tebrikler fenerbahçem!!!

şampiyonluklar arka arkaya geliyor

şimdi sıra futbolda inşallah

ŞAMPİYON FENERBAHÇE !

Bayanlar Voleybol Ligi Play - Off Final Serisi Üçüncü maçında Fenerbahçemiz, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile karşı karşıya geldi. Takımımız karşılaşmadan 3-0 galip ayrılıp serideki durumuda 3-0 yaparak 2009-2010 Bayanlar Voleybol Lig`i Şampiyonu oldu.

Karşılaşmayı Başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerimiz, Acıbadem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da izledi.

Final serisinin ardından takımımız şampiyonluk ipini göğüslerken oyuncularımız da final serisindeki ödülleri topladı.

Takımımızdan Naz Aydemir en iyi pasör, Ekaterina Gamova en iyi smaçör, en skorer oyuncu, en değerli oyuncu, Nihan Güneyligil en iyi libero ve kaptanımız Çiğdem Can Rasna en iyi blokör olarak seçildi.

Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon final oynayarak büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe Acıbadem, sezon içinde Teledünya Türkiye Kupası’nı da müzesine götürmüştü.

Fenerbahçe Acıbadem, geçen sezon ilk lig şampiyonluğunu elde etmişti. Bu şampiyonlukla "Sarı Melekler" üstüste 2. kez şampiyonluk kupasını müzesine götürmüş oldu.

Sarı Meleklerimizin Şampiyonluğunu kutlar başarılarının devamını dileriz...

Salon: TVF 50. Yıl

Hakemler:Ümit Sokullu, Hikmet Ay

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom: Stam, Puljak , Arzu, Nikolic, Bahar, Neslihan (Gizem, Maculewicz, Serpil, Gözde, Özge)

Fenerbahçe Acıbadem: Çiğdem, Gamova, Osmokrovic, Eda, Naz, Seda(Nihan, Songül, İpek, Drickx)

Setler: 22-25, 24-26, 21-25

Süre: 84 Dakika (26, 29, 29)

Basketbolda Final serisinde Galatasarayı 57-51 Mağlup etti Ve 1-0 öne geçti

Çok Şaşırdım :):):):):):):):):):)

¢αρтαιη_Ŧß;5003407' Alıntı:
Basketbolda Final serisinde Galatasarayı 57-51 Mağlup etti Ve 1-0 öne geçti

Çok Şaşırdım :):):):):):):):):):)

Bunlarında yenilmediği yer kalmadı =)

Tavla felan oynayalım bari artık sarmıyo bunlarla maç yapmak :)

Geri