Şaka gibi :S Emre yine sakat

by.erce

New member
Reaction score
0
Emre yine sakat!
4806_B_emre007.jpg

Fenerbahçe'nin dün Porto'ya 2-1 mağlup olduğu maçın devre arasında oyundan çıkan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin bu sabahki çalışmasına katılmadı.

Sağ arka adelesinde ağrısı bulunan futbolcunun, MR'dan sonra durumu netlik kazanacak ve Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı belli olacak.

Kaynak : DHA

sakat oLsa noLur oLmasa noLur
her türLü bir katkısı yok
tam bir fiyasko oLdu transferi
bu sezon cok kötü transfer yaptık...

başta hoca secimi (hocayı anlatsam roman oLur)
burak yıLmaz (bana bir faydasını söyLeyin)
güiza (kötü adam diiL ama 14 deiL 4 miLyon degeri)
emre (sürekLi sakat)
josico (gs macı dısında 0)
baska transfer yoqtu heraLde...

emre transferı fenerbahcenın kesınlıkle havasını bozdu, fenerbahcelı arkadasalr cok kotu bır transfer oldugunu kabul etsınler artık emrenın..

emre boş transfer iLk geLdiğinde umutLuydum ondan ama umudum beyhude çıktı =)

SakatLanmasına hiç şaşırmadım ve üzüLmedim açıkçası...

birde konu iLe aLkası yok ama bu iLhan parLak neden hiç oynamıyıor.

bir kaç dakka izLediğim kadarıyLa yetenekLi kendini geliştireye müsait semih tarzı ama daha hareketLi fırsatçı bir futboLcu...
Oda kemal gibi harcanmasın yazık oLur !

emre boş transfer iLk geLdiğinde umutLuydum ondan ama umudum beyhude çıktı =)

SakatLanmasına hiç şaşırmadım ve üzüLmedim açıkçası...

birde konu iLe aLkası yok ama bu iLhan parLak neden hiç oynamıyıor.

bir kaç dakka izLediğim kadarıyLa yetenekLi kendini geliştireye müsait semih tarzı ama daha hareketLi fırsatçı bir futboLcu...
Oda kemal gibi harcanmasın yazık oLur !

iLhan konusunda katıLıyorum
ya porto macında 2-0 yeniLioruz
cıkar josico yu aL iLhanı
tmm tecrübesi yoq ama forvet sonunda
önüne geLeni atar pozisyona feLan
girer niye aLmıyosun adamı oyuna

iLhan parLak Guiza kadar oynasaydı şimdiye kadar Guizanın 3 katı fazLa goL atmıştı....

Adam zaten Avrupa'da son 5 sezondur top oynamıyordu.Son 5 sezonda oynadığı maç sayısını yıLa böLün çıkan ortaLama ne kadar dü$ük anLarsınız .. =)
Müzmin sakat kısacası bu yani

Benıde Fenerbahce ye oyuncu olarak alsın Aziz Yıldırım ne guzel yattıgın yerden para alıyosun 1 sezonda 1-2 mac oyna yat :durdurun

En başından beri beLLi değiL miydi sanki böyLe oLacağı;)

fener satsın beşiktaşa 3 büyüklerde oynayanlar furyasına katılsın o da ............

Emre'den iyi haber!

7649_B_emre006.jpg

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile 29 Kasım Cumartesi günü oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, Samandıra Kamp Merkezi'nde bu sabah basına kapalı olarak çalıştı. Yağmur altında yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldığı bildirildi.

Antrenmanın, teknik direktör Luis Aragones'in saha ortasında oyuncularla yaptığı mini toplantıyla başladığı, İspanyol teknik adamın toplantıda oyunculara yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiği kaydedildi. Daha sonra yapılan ısınma, koordinasyon ve istasyon hareketlerinden sonra taktik ve teknik ağırlıklı çalışmalara geçildiği, kalecilerin ise kaleci antrenörü Angel Ferez ile ayrı bir çalışma gerçekleştirdiği açıklandı.

Antrenmana, Ümit Milli Takım'a çağrılan Mert Günok ile sakatlığı süren Semih Şentürk'ün katılmadığı, Semih'in tedavisinin tesislerde sürdüğü bildirildi.

Bu arada, Porto maçından sonra sağ arka adalesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu'nun çekilen MR'ında ise ciddi bir sakatlığa rastlanmadı.

Sağ arka adalesinde küçük bir ödem tespit edilen Emre, bugün yapılan antrenmana çıktı, ancak tedbir amaçlı olarak bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, koşu ve aktif dinlenme programı uyguladı. Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncu Tümer Metin de antrenman boyunca Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı.

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayarak, tesislerde kampa girecek.

Kaynak : AA

7. ayın 22 sinde şöyle birşey yazmışım .
Emre Transferi için .

http://www.hackhell.com/3243565-post15.html

Aklı başında olan hangi kulüp isterki ?
:durdurun

Fener Alsın Hayrını görsün ( tabe verim alabilirse )

Aregones'e burdan seslenmek istiyorum Nolur Kezman'ı satma oynat .

Sakatlar Kulübü Fener .
Emre , Tümer , Deivid
Müzmin sakatlar Emre , Tümer ikilisi .

Fb'li birisi nedense kızmış

http://www.hackhell.com/3246819-post17.html

Tahrik edici mesajlar yazma arkadaşım
Tartışma ortamı yaratma durduk yere

Geçen Gün Porto Maçından sonra bunu söylüyordum işte .
Fenerli'ler Eleştiriye gelemiyor .
:goz:
Dediğimiz çıkıyor ama nedense .
:biggrin

yazık bu adam verilen paraya..işibiliyor valla...al parayı yat bakalım nokta nokta nokta...anladın sen onu emre

erce bu arada hayırlı olsun 7500.ncü mesajın

Asıl şakayı A.Yıldırım yaptı bize....

Geri