Şaka DeğiL Gerçek; Şaşkın Taraftar Kayıp

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan 34. Hafta maçının hemen ardından Şükrü Saraçoğlu Stadı`nda sarı lacivertli takımın şampiyon olduğunu düşünen taraftarlar sahaya inerek kısa süreli bir kutlama yapmıştı. Tarihe Fenerbahçe`nin ikinci `sahte` şampiyonluk kutlaması olarak geçen olayda bir grup taraftar Bursaspor`a nazire için timsah yürüyüşü yapmıştı.

30t6jqa.jpg

Takımlarını şampiyon sanarak kendilerinden geçen ve timsah yürüyüşü yapan 5 taraftardan en önde olanının kaybolduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili FBTV`yi arayan kayıp taraftarın babası, telefonlara cevap vermeyen oğlunun ortalarda olmadığını bildirerek Başkan Aziz Yıldırım`dan yardım rica etti. Fenerbahçe`nin ligi ikinci sırada bitirdiğinin anlaşılmasından kısa süre sonra sırra kadem basan taraftarın akıbeti merak ediliyor.

-HABER1903-

En Öndeki KamiL KayboLmuş Dai :)

Kendini bir timsaha yem etmiş olsa gerek bu utançla yaşamak zor artık :)

Fenerbahçenin bir sonraki şampiyonluğuna kadar, papua yeni gineye kaçmış olabilir

Şaka bi yana umarım başına kötü birşey gelmemiştir.

YaLçın Abinin Bi EL Atması Lazım Bu OLaya.

haha güzel numara.. Fb Tv'yi arayıp o benm oğlumdu ama kayıp demek eğlencelidir herhalde.. =)
ama gerçekten bu timsah yürüyüşü yapanlara ayrı bi koymuştur kara haber..

yazının başlığına çok güldüm ya :) şaşkın taraftar kayıp :)))))))))))))))))

bugün kupa töreninde otobüsün etrafında geziniyordu ben gördüm:D

hatta şaibeli anons yaptırmak içn mikrofonu kapmaya da çalışıyordu ama vermedik:D

Hala bulunamadı mı acaba? Haber alırsanız paylaşın merak etmeyelim... :)

fenerbahcenin bilinmedigi bi yere firar etmistir yakinda bulunur

bilicanın kazdığı çukura düşmüşdür anca sondajla çıkarılır:durdurun

En komik olanı bence hala utanma arlanma olmadan ligi nerde kaçıncı bitirdiğini bilmeyenlerin böyle konuşması.en azından fenerbahçe şampiyonluk yarışının hep içindeydi.

En komik olanı bence hala utanma arlanma olmadan ligi nerde kaçıncı bitirdiğini bilmeyenlerin böyle konuşması.en azından fenerbahçe şampiyonluk yarışının hep içindeydi.

vallah benim utanmam felan hep yerinde.

biz şampiyonuz gerisinin durumu bizi ilgilendirmiyor.

seneye real madridle biz oynarken fener evinde tv den izleyecek.

2010 yılında şampiyonlar liginde
koyacağız real madride

Geri