Şahin: Genelkurmay'dan açıklama bekliyorum!

h.yilmaz

New member
Reaction score
0
Şahin: Genelkurmay'dan açıklama bekliyorum!

‘Genelkurmay’dan tatmin edici açıklama bekliyorum’

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, dün şehit haberlerini Kababük’te aldı. Her şehit haberi duyduğunda büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Şahin, şöyle konuştu: “Her şehit haberinden sonra ’Allah rahmet eylesin’, ’Başınız sağ olsun’, ‘Vatan sağ olsun’, ’Milletimizin başı sağ olsun’ demek adet haline geldi. Bu değerlendirmeler, açıklamalar, vatandaşımızı artık tatmin etmiyor. Bundan birkaç gün önce şehit verdiğimiz bir gencimizin Çorum’daki babasının tespiti beni çok etkilemişti. Şehit babası, ’Biz koskoca bir devletiz. Koskoca ordumuz var. Birkaç çapulcu üzerinde neden etkili olamıyoruz? Bunları susturamıyoruz’ demişti. Bugün verdiğimiz 11 şehidimizle ilgili ben Genelkurmay’dan tatmin edici bir açıklama bekliyorum. Bu şehit babasının hislerine tercüman olacak, tatmin edecek açıklama bekliyorum. Kamuoyu da bekliyor.”

kaynak

ayıp ya hükümet derhal istifa etmelidir..........

al sana acıklama acılım diye pkk lı domuzları sınır kapısında karşılayan kimdi mehmet ali bey sizdiniz acılım die bu köpekleri coşturan kimdi gene sizdiniz . büyük ortadoğu projesinni eş başkanıyım diyarbakırda başkentitir dien kim sizin cok vatan sever !!! başkanınız utanmadan bide acıklama bekliyor doğudan oy kaçırmayalım die bu domuz sürüsünü hortlattınız sonra acıklamaymış bi gidin ya haaa unutmadan bi ara tokattataki saldırıdan sonra bu vatan severler !!! ordu kendi askerini öldürüyor diyecek kadar vatan sever olmuşlardı

Ulan ne yuzsuz adamlar bunlar (Turk milleti bu kadar mı dustu yahu buadamları seciyor hala )

daha silah tutmasını bile doğru dürüst öğrenmeden 15-20 günlük asker hakkariye teröristle savaşa gönderilirse olacağı budur

Dünkü saldırıdan bir gün önce genelkurmay yaptığı açıklamada terörün artacağı uyarsıında bulundu.Adama sorarlar kardeşim sen meteoroloji müdürlüğümüsün ki uyarı yapıyorsun. Madem biliyorsun neden önlemini almıyorsun elinde silahla terörü önlemesi gereken sen değilmisin

Terörsitler karşısında bu kadar başarısız bir ordumuz olmamalı. Genelkurmay başkanı İstifaaaaaaaa

tabi herşeyi tsk ya atın.bütün suçları onlara atın.

akp nin yaptığı bu işte.

sanki kendilerinde ve ülkede bişi yokmuş gibi insanların gözünü boyarlar.

ha sonrada bişi oldumu hemen başkalarını suçlarlar.

bu akp nin bittiğinin bi delilidir.

biraz adam olsunlarda şu şu hataları yaptık desinler.

açılım dediler.

alın size açılım...

biri bu adama türk ordusunun hangi meclisin emrindeki bir kurum olduğunu hatırlatsın. bu ne cahilliktir, bu aymazlıktır, daha birkaç yıl önce türk ordusu yarım metre karda kışta ırak ın içlerine kadar girmişken kimden aldıkları emirle orduyu gece yarısı yarı yoldan çevirdiler önce onu açılkasınlar. 2007 de meclisten geçen tezkereyi uygulatmayanlar bizzat bunlar değilmiydi. türk ordusunu gözüne ışık tutulmuş tavşan misali sınırda haretsiz ve savunmasız bırakan bu siyasi iktidar değilmi. boşboş konuşacağına ırak içinde tampon bölge için meclisi hareke geçirsin önce.

Kendi çapında hükümeti istifaya çağıranalar aslında olayların
bir parçası halide olduklarının farkında değiller..İsrail ile gerilim
arttığı anda terörde artış gözlemlenmiştir..Baykal'ı istemeyen
gizli güçler Kemal'ı getirmiştir başa..Terörü arttırarak
hükümeti suçlu göstererek bir koalisyon hükümeti
getirmeye çalışmakta..sonra kalkıp hükümet derhal istifa
etmelidir..kim nereye istifa ediyor? Sandıkla gelen
sandıkla gider demokratik bir ülkede..Biraz düşünün de
öyle yazın.

askerliği yan gelip yatma yeri olarak gören zihniyetin PARALI ASKERLİK İSTİYORUZ ÖNDERLERİ,
SİZ KİMSİNİZ YA?

hükümet de dahil olmak üzere herkes kendi üzerine düşen açıklamayı yaparsa sorun olmaz. şahin'in bu girişimi kasıtlıdır ve dolaylı olarak hükümeti aklama çabasıdır. bakalım daha ne kadar insanları enayi yerine koymaya devam edebilecekler?

Geri