ŞAH Ve MAT XP

kralseyit6

New member
Reaction score
0
masab.jpg

SahVeMaT Xp 2010 Ultimate

Tam Güncel: MSDN SP3+Ocak 2010 güncellemeleri,IE8 direk entegrasyon,DX9(Ağustos 2009) ve WMP11 ile tam güncel bir XP’dir.
Orjinallik doğrulamasından geçer : En son kırılmış WGA entegredir.Volume Lisans Key girilmiştir.(v2c47… değil.)
SATA sabit diskli bilgisayarlara XP kurma derdine son : sahvemat xp ultimate (Ocak 2009) SATA sürücülerini içerir.Birçok anakart modeli için tümleşik destek bulunmaktadır. ekran kartlari da entegre edilmiştir
XP için optimizasyon, kullanışlılık ve hız ayarları, aşırıya kaçmadan, temel olarak yapılmıştır.
Internet Explorer 8 (Ayarlı ve güncel) Media Player 11 (Ayarlı ve Güncel)
Çeşitli şık temalar ve duvarkağıtları + Fare imleçleri.

NOT: Tema Olarak 2 Şekilde Kullanıcıya bağlıdır.Kurulumda WindowBlids Teması Kurulur ve Hangi temanın Kullanılacağını Sorar.Buna Atla derseniz Normal insprat Aktif olacaktır.Yani WindowBlinds Tamamen Kullanıcıya bağlıdır.
içine ekran karti driverlari da entegre edilmiştir bir sorunla karşilaşirsaniz mutlaka yazin olumlu veya olumsuz
Sistem msdn Ocak güncellidir
Yogun istek üzerine cikarttigimiz xp versionu istekler üzerine degerlendirilip dvdsi extralari vs cikartilicaktir
ilginize teşekkürler şimdi ekrandan görüntüler;

adszbe.jpg

adszabweawbe.jpg

85393562.jpg

adszbb.jpg

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Mindows.SahVeMaT.SePe3.2010.Ultimate.part1.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Mindows.SahVeMaT.SePe3.2010.Ultimate.part2.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Mindows.SahVeMaT.SePe3.2010.Ultimate.part3.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Mindows.SahVeMaT.SePe3.2010.Ultimate.part4.rar

A LINTIDIR

Çok Güzelmiş Eline Sağlık

Teşekkürler ancak indiremiyorum hatalı kod diyor

windows xp yi indirdim...rar şeklinde indi...sağa tıklayıp buraya cıkar dedim...bir klasor cıktı ve içinde bir rar dosyası daha cıktı...bu nedir acaba ben bunu nasıl cd ye kopyalayacagım?

Kod hatalı diyorsa o sizin hatanızdır o konuda herhangi birşey yapamam

@Gökhan

sana gerekli cevabı pm attım.

hocam xp de cok sorun var...download yapmıyor...program yuklemiyor...mausenin sag tusu calısmıyor...bir kac tane internet explorer acınca hepsini ayrı ayrı kapatmak gerekiyor...kopyalama yapmıyor...delete tusu calısmıyor vs...

simdi baska bir xp bakıyorum netten...

eline saglık...emeğine saglık...

ama bu xp nın cok daha gelistirilmesi gerekiyor...

@Gökhan

kardesim sorun sende ben indirdim kullandım biç bir sorun yaşamadım bsanırım yazdırırken eksik yazdırdın

***** kralseyit6

valla hocam senin onerdiğin prıgramla yazdırdım... bilmiyorum belki de dediğin gibidir ama su anda bilgisayar basındayım ( bir kac gundur) ve saf bir window xp +sp3 arıyorum...daha bulamadım...buldugumuda indiremedim...

eger elinde varsa böyle bir cd (700 mb) foruma rica etsem yukleyebilir misin?

emegine ve ilgine tesekkur ederim...

Geri