Şafak 9

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
EveT 17.02.2007 Bu Adam HÜRGENERAL
:D

Herkese hayırlı tezkereler . Benimki bitmek üzere . Çok zor sabır isteyen bir olay askerlik .

Rütbelilerle uraşmak zor . Herşeye eyvallah demek en çok koyan durumda bu zaten .

Allaha şükürler olsun yakında kurtulucam bu durumdan .

o zaman hazır geLmişken,profiLindeki O şimdi asker yazısını kaLdırttır:hhdil
hayırLı tezkereLer hocam.. :hhcool

vay be az kalmış leke eski tayfa geliyor yine hackhell e :D kafiyeli oldu bu arada ;)

of of bıtmek bılmez sımdı son gunler ben son bır hafta kaldıgında kafayı yemıstım gunler gecmek bılmezdı heygıdı kıbrıs hey bak aklıma geldı sımdı Allah sabır versın sana

ben daha gidicem ama sorun yok general amcam etimesguta gidicek varsa hallederiz zaten haftaya tam 4 arkim gidiyor yaaa şubat ayı ne b.ktan bi ay

Allah gıdecek arkadaslara sabır versın gıderken ve askerlık suresı boyunca askerlık cok samcma gelıyor ama ınannınkı askerlık bızım mılletımızın ınsanları ıcın cok gereklı bırsey Gidecekler ıcın soyluyorum fazla dık kafalılık yapmayın benden soylemesı:D

manigatör' Alıntı:
ben daha gidicem ama sorun yok general amcam etimesguta gidicek varsa hallederiz zaten haftaya tam 4 arkim gidiyor yaaa şubat ayı ne b.ktan bi ay

manigatör 26 yasında halen askerlıgını yapmamıs biri olarak general amcanın ellerınden öperim bilmeni isterim =)

manigatör' Alıntı:

87-1 Tertip
:D

Oda Güzel Allah'tan sizin bot bağlıyışınızı görmüyoruz .

Hayırlı Teskereler!!! asıl hayat şimdi....

Hayırlı tezkereler benimde zamanın yavaş yavaş yanaşıyor.
Vatani görev bu hayırlısıyla üzerimize düşeni yapmamız şart...

Sevindim bitmiş bile, biz daha gidip 6 ay sürüncez :)

Dark_Angel' Alıntı:
manigatör 26 yasında halen askerlıgını yapmamıs biri olarak general amcanın ellerınden öperim bilmeni isterim =)

bora abi samimi söylüyorum eğer öyle bi durum olursa mutlaka haber ver etimesguta aldırmak kolay bnm 6 tane kuzenim var 6sıda etimesgutta yaptı :D

bende inşallah oraya düşücem bu iş şans işi tabi belli olmaz yinede :D :D :D

Geri