Şaşırtıcı [ 11 Eylül ve Büyük Raslantı ]

katakulli

New member
Reaction score
0
11 Eylül (ağzınız açık kalacak)

Cok ilginc!!!

11 Eylul olaylarinda ikiz kulelere carpan ucaklardan birinin ucus numarasi Q33NY imis

Simdi bir word belgesi aciyorsunuz tertemiz, bu rakam ve harften olusan ucus numarasini kopyaliyorsunuz.Daha sonra tümünü seç yapıp karakter buyuklugunu 72 (en buyuk) yapiyorsunuz. ve de yazi karakterini de "Wingdins" olarak ayarliyorsunuz. Dikkatedin
webdings , wingdings2,wingdings3 degil wingdings..

Ağzım açık kaldı. bakmadan geçmeyin.

cooook oldu bunlar werileli :)

Bunu biliyordum daha bunun gibi niceleri var adamlar müthiş akıllı.
Sırasıyla Q--->uçak 33--->iki kule N--->kurukafa Y--->israilin yıldızı.
Zaten bu olay seneler önce planlanmış bir olay.
O ikiz kulede ölenler arasında yahudi yoktu.
Olan müslünmanlar ve hristiyanlara oldu.

Haklısın bim28 İkiz kulelerde çalışan 3,000 yahudi olmasına rağmen o gün çoğu yoktu, olanların da burnu bile kanamadı.

bu çok güzel bir buluş kimin aklına gelmiş aceba..

useme bin ladin müslümanlara saldırdı yani
amerikanın deyimince böle olmustu herkes gerci biliyo kendi işi oldugunu ya neyse......

9999 kez yazıldı :) olabilir aslında ama artık düşünmemek lazım komplo teorilerine giriyor

Aşağıdaki Şekil Oluşuy0r..!

Q33NY

'StİnG' bugün (19.10.05 ) yeni bir konu açıp, bu mesajı vermiş. reactOr konu daha önce verildiği gerekçesiyle kilitlemiş. Arattırdım, konuya cevap yazayım dedim.
Yahu babacanlar kim diyor uçuş kodu Q bilmem ne diye. Siz bari yapmayın ya. vBulletin kullanabilien, hh ve diğer forumlar sayesinde gündemi ön sıralardan takip eden arkadaşlarsınız. Böyle haberlere mi inanacaksınız ya! Walla üzüldüm şimdi :mad:

gerçekten çok ilginç

deşifre etmiş gibi olmuyum ama;
ÇIKAN ŞEY; bir uçak karakteri(q),iki kağıt(3-3) kurukafa(N),yahudilerin yıldızı(Y)
bu sdc bir tesadüftür bence

Sizce Bu Doğru Olabilirmi? Yok artık.

:crying:Tesadüfmü değilmi bilmem ama :crying:​

11 Eylül olaylarında ikiz kulelere çarpan uçaklardan birinin uçuş numarası Q33 NY

Şimdi bir word belgesi açın ve büyük harflerle Q33NY yazın

Daha sonra bu yazının karakterini "Wingdings" olarak ayarlayın.

:huh: NE ÇIKTI? :huh:

f2f7bed23dd26c5d0c8461301a948d7f.jpg

16gyecm.jpg

Geri