Ş.Mosturoğlu " Hakemler Görevini Yapmalı"

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu Bursaspor ile oynadığımız maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Mosturoğlu, "Bizim takımımızın kalitesi belli. Bu durumda olmamamız gerekiyordu. 2 hafta üst üste alınan galibiyetler ilaç gibi geldi. Umarım bu durum sürer. Bu nokta bizim için çok önemli bir noktaydı ve bu noktayı kazasız atlatmak önemliydi.

Özellikle şunu söylemek istiyorum. Değişen federasyonla birlikte biz hakem hatalarını hiç dile getirmedik. Canımız çok yanmasına rağmen yöneticilere güven duyduğumuz için bu durumları gündeme taşımadık ama bugün hakemin çok kötü bir maç yönettiğini düşünüyorum. Özellikle maçın ilk yarısında bir gol ve bir penaltımız verilmedi. Bu durum da kazanacağımız bir maçı tehlikeye atabilirdi, tribünde istenmeyen olaylar olması durumunda gelecek haftaki Galatasaray maçı öncesinde sahamız kapanabilirdi. Hakemler için hep "İç saha takımına ezilmeyin" söylentisi dolaşıyor ama her şeyden önce adil olmak zorundalar. Bu sezonda da çok ilginç hakem hataları var. Antep maçında 0-0`ken verilmeyen penaltımız, Sivas maçında da 1-0 öndeyken ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmayan golümüz var. Az önce de söyledim. Edu`nun ayağı çatladı ama hakem faul vermedi. Alex`in yediği tekmeyle omzu çıktı hakem o pozisyonda faul vermedi. Emre`nin de yediği tekmelerin ardından sakatlık geçirdi. Belki de Milli Takım`ın bu yüzden puan kaybetti. Sonra da Emre`ye kronik sakat, sakatlığı nüksetti diyorlar. Biz hakem hatalarının sürekli bize değil, kimseye tekrar etmemesini istemiyoruz. Bu konuda mutlaka bir önlem alınmalı" diye konuştu.

ANTU

bencede hakem hataları çoğalmaya başladı..

hele dünkü maçta birçok örneği var..

Kocaeli maçındaki hakemden neden bahsedilmiyor ki eğer ortada yapılan bir haksızlık varsa ligden çekilsinler aziz yıldırım ve kurmayları Türk futbolunda kaos ortamı yaratma çabaları her sezonda olduğu gibi bu sezondada devam etmektetir.fakat yeni federasyon başkanımız sayın Mahmut özgener bu çabalarını boşa çıkaracak bir yönetim anlayışına sahiptir.

Şu bir gerçek ki Dünyadaki çoğu hakem yanlış yapıyor tabi ki bizdekilerde.Maalesef.Amam bu hatalar çok bariz olunca can sıkıyor ama ne olursa olsun eleştirmek en son iş olmalı yoksa altından kalkılmaz.......

aziz yıldırım SHOW SÜRÜYO
sen gıt bursaya 5 at :)
ama gecen haftaiçide 5 ye arsenalden
yusuf hıc oynadımı eskı fenerbahcelı yusuf

Sen bunları ciddi mi söylüyorsun yahu?

Yusuf'u göremediysen aç maçı bir daha izle...

Konya maçında Baros ofsayttan gol atıyor,2. golde rakibini aşağı indirip arkadaşına gol attırıyor kimseden ses yok..
Trabzon maçında Servet elle gol atıyor.Arda'dan çaktırma niteliğinde bir göz kırpması geliyor.Kimseden yine ses yok
Es Es maçında Baros ve Arda'nın kırmızı kart görmesi gerekiyordu.Baros yine ''elle'' gol atıyor.
Es Es in 2. golünde Ümit kendi ayagına çarptıgını bilmesine ragmen rezilce hakemin üstüne yürüyor...

El değmemiş temiz lig isteyenler nerdesiniz?

temiz bir lig isteyenlerden biri benim ve senin arkandayım..

Geri