Ş-AtarSa 224 :)

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Bitmiyor bu askerlik denen şey be keşke gelmeseydim sonra gelirdim .
( Bir 15 yıl sonra :) )
Rahatız yerinde , herşeyimiz var ama gel görki sevdiklerimizden uzaktayız .
Normal bir yaşamımız yok . Robokop gibi yaşıyoruz .
Sabah 6 da kalk traşını ol , botunu boya , iştimaya katıl , sonra git gazinoda otur .
:D
Bitmiyor böyle günler geçmiyor . Birde 8 kişilik köy karakolu o dahada beter .
Bu mesaj Tüm TSK'DA GÖREVLİ TÜM ASKERLERE GELSİN .
:(

vatan borcu işte kolay değil :p
hoş gelmişsin.. :)

eeeee zevk almaya bakıcan insan zevkle aşkla vatan sevgisiyle askere gidiyo ama bazen işin mokunu çıkarıyolar yaptığın askerliğe lanet ediyosun ama sonuçta vatan borcu yapılacak valla bitince hiç bişi anlamıyosun

pardon ama 224 kasatura numaranmı :D aaa pardon şafak dimi pardon tüh neyse geçer yaa bi laf vardır kafana kepten başka bişi takmıycan asker ocağında ...!

güneş batar şafak atar ...!

biz 18 ay yaptık siz gene şanslısınzı...:)

vatan borcu beklemez.... :):):) Allah kolaylık versin :goz:

şafak 224 topraaam sen daha anca yeni zellanda'da sın günler geçmiyor mu? hele bi çift haneliye düş o zaman daha zor geçecek.
Şaka bi yana Allah yardımcın olsun. Askerlik kolay iş değil. Ama birileri vakti gelince tetikte bekleyecek ki diğerleri rahat uyusun. Bu iş böyle yarın bi gün bititip gelince yaa ne günlerdi deyip hatıralarını anlatırsın... Ha aklıma geldi bugün çarşamba izin olurmu?

Herkese Teşekkürler .

NoZ: Köy karakolu olduğu için köy aracı hafta içi gidiyor , bizde hafta içi çarşıya çıkıyoruz . Birde sivas il jandarma komutanlığına götürmem gereken evraklar vardı bugün kurye olarak ben gittim . Dış kurye .
:eek:

Bir b.çavuş var alayda adam uraştırıyor evrakları alırken .
Sabah 9.15 ten 11.30 a kadar evrak işiyle uraştım .

Geri