Şırnak'ta şehit sayısı 3'e yükseldi

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Reaction score
0
Şırnak'ın Beytüşşebap ile Uludere ilçesinde terör saldırısı ve şimşek çakması sonucu 3 asker şehit olurken, 1'i ağır 3 asker ise yaralandı.

ŞIRNAK (İHA) - Terör saldırısının ardından bölgede başlatılan operasyonlarda 3 terörist ölü ele geçirildi, olayla ilgili 1 çoban ise gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beytüşşebap ilçesi 2. Köprü mevkiinde operasyonel faaliyet yürüten askeri birliğe bir grup terörist tarafından uzun namlulu silah ve roket atarlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 asker şehit olurken, 1'i ağır 3 asker ise yaralandı.

Öte yandan, Uludere ilçesi Gülyazı Jandarma Tabur Komutanlığı'nda görevli bir asker nöbet tutarken şimşek çakması sonucu şehit oldu. Şehit askerlerin yapılacak törenin ardından memleketlerine uğurlanacağı belirtildi.

Beytüşşebap ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen saldırının ardından bölgede başlatılan operasyonda 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği belirtildi. Geniş kapsamlı operasyon sürdüren güvenlik kuvvetleri terör saldırısı olayı ile ilgili Hisarkapı köyünde çobanlık yapan Sacit T.'yi gözaltına aldı. Bölgede operasyonların sürdüğü belirtildi.

KaynaK

Ekli dosyalar

• asker-nobet.jpg
    asker-nobet.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 280
Ben Böyle Türkiye Cumhuriyetinin Zayıf Olduğunu Gördükçe ve Hiç Bir Engel Durumu Sağlayamadıkları Gibi, Bizim Türk Irkının Ordusunu Rezil Kepaze Duruma Düşüren Devlet Yöneticilerinin (R.T.E) ve K.K.K'lığının Başının Yaptığı Bu Utanç Verici Durumdan Utanıyorum ! Artık Dur Deyin. Artık Durdurma Gücüne Sahip Olduğunuzu Gösterin. Hergün 3-5 Askerimiz Şehit Olup Yaralanıyor ve Nereye Kadar !

Ben Böyle Türkiye Cumhuriyetinin Zayıf Olduğunu Gördükçe ve Hiç Bir Engel Durumu Sağlayamadıkları Gibi, Bizim Türk Irkının Ordusunu Rezil Kepaze Duruma Düşüren Devlet Yöneticilerinin (R.T.E) ve K.K.K'lığının Başının Yaptığı Bu Utanç Verici Durumdan Utanıyorum ! Artık Dur Deyin. Artık Durdurma Gücüne Sahip Olduğunuzu Gösterin. Hergün 3-5 Askerimiz Şehit Olup Yaralanıyor ve Nereye Kadar !

Bitmez bu kısır döngü kolay kolay.. Sıradanlaştı artık Şehit haberleri, saldırılar, ölümler.. Tepemizdekiler (Dediğin gibi R.T.E ve yamakları) sözle icraat yaptığı için kimse iplemiyor.. Elin iti gelip şehrin içinde askerime, polisime kurşun sıkacak sen gelip 'bu hesap sorulacak' diyeceksin.. Nerde hesap? kime hesap sordunuz? Televizyonların karşısında nutuk atmakla olmuyor bu işler! Senin vatanının evladı ölüyor ulan nasıl böyle sessiz kalırsın! Şu 70 milyon insandan utanmıyorsun onu anladıkta, Türk'lüğünden utan be, hiç mi vicdanı sızlamaz bir insanın!

Ezanlar okunurken baş ucumda kimse yoktu,
Şehit er mezarda ve analar ağlıyordu!
Tabutumda kan ve vücudumda mermilerle,
Gene bir asker kör mermiye şehit oldu!

Geri