Şükrü Saraçoğlu'na Kumar Baskını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu altında bulunan Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı'na gece saat 23.30 sıralarında kumar oynatıldığı gerekçesi ile Asayiş Şube Ahlak ve Kumar Büro Amirliği tarafından baskın düzenlendi.

sukru_saracaoglu_stadi.jpg

Birleşik Fenerbahçeliler Vaktı, Saracoğlu kompleksi içinde yer alıyor.

Polisin içeride yaptığı aramada 6 black jack masası, çok sayıda oyun pulları ele geçirildi. Vakıf çalışanları ile birlikte 9'u kadın 35 kişi gözaltına alındı. Bina önüne çekilen minibüslere bindirilen kumar oynayanlar ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadeleri alınan kumarbazlara Kabahatler Kanunu'na göre 140 lira para cezası verileceği belirtildi.

YILMAZ: "BURADA BİRASINA OYNANIYOR"

Vakıf binasına polis tarafından kumar baskını yapıldığı haberini alan Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, "Kumar masası harika çalışıyor. Burada kumar oynuyorlar. Bastılar burayı. Bu ülkede aman vermiyorlar. Burası Fenerbahçe Spor Kulübü. İstanbul Emniyeti bilmiyorum niye gelmiş. Buraya kumar baskını yapmış. Kahvede de oynanıyor. Her yerde oynanıyor. Burada birasına oynanıyor. Burası sosyal tesis. Oyun salonu var, oyun oynanıyor. Yemeğine de oynanıyor. İçkisine de oynanıyor, her şeyine oynanıyor. Güzel manzara. Bundan sonra her gün bir yer bildireceğim. Tebrik edeceğim sonra" dedi.

Öte yandan Yılmaz, polisin yaptığı aramada 6 black jack masası ele geçirdiği iddiasını ise yalanladı.

KaynaK

Daha neler görücez bakalım.

bunu da mu duyacaktım çirkef fener oldu kumarbaz fener

bende diyorum bu kadar para var neden bi başarısı yok bu fenerin şimdi anladım demek kumar parasıda ondan hiç hayretmiyor ....

:D:D ulan öküz altında buzayı buldunuz buzanın altında başka şeyler arıyonuz.Ne olmuş oynanıyosa.Tek kumar oynanan yer buramı yani.Saçma sapan haber yapmaya bayılıyo bizim millet.Ayrıca oynanıyosa zararı oynayana size bi zararı varmı?Sizde oynayın kazanabilirseniz borçlarınızı kapatırsınız:D

İşte Bunların Çirkin Yüzleri Ortaya Çıkıyor Onca Ailenin Ocağına Ateş Düşürenlere Yazıklar olsun Rezillik başka Söylenecek Söz Yok Ülkenin Her dolandırılma işlerinde Bu İsimler Çıkıyor.

eğer gerçekten varsa böyLe bi durum
oynayan da oynatan da en yukardan en aşağıya kadar sorumLusu kimse çanına ot tıkasınLar

ayrıca konu içersindeki art niyetLi ve tüm camiaya çamur atan zinhinetLere de Allah'tan akıL,fikir diLiyorum

Bazı gazetelerin internet sitelerinde yer alan "Şükrü Saracoğlu Stadı'na kumar baskını" başlıklı haberlerde bahsi geçen Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı, Kulübümüzün resmi bir kurumu değildir.
Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı, isminde Fenerbahçe geçen pek çok dernek ve oluşum gibi Fenerbahçe Spor Kulübü'nden bağımsız olarak kurulan ve işletilen bir vakıftır. Konu edilen vakıfla Kulübümüz arasında eski başkanlarımızdan Ali Şen döneminde yapılan bir kira kontratı bulunmaktadır ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun yenilenmesi sırasında bu kontrata sadık kalınmıştır. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ticari faaliyet gösteren ve kira karşılığı çeşitli firmalara tahsis edilen buna benzer pek çok bölüm yer almaktadır. Dolayısıyla çeşitli internet sitelerinde yer alan haberlerde başkanımız Sn. Aziz Yıldırım'ın fotoğraflarının kullanılması ve konunun Fenerbahçe Spor Kulübü'yle doğrudan bir ilgisi varmış gibi sorumsuzca, araştırılmadan ilişkilendirilmesi gerçeği yansıtmamaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

--------------------------------------------------------------------
Bilip bilmeden konuşma yapmayın..!!!!

Bazı gazetelerin internet sitelerinde yer alan "Şükrü Saracoğlu Stadı'na kumar baskını" başlıklı haberlerde bahsi geçen Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı, Kulübümüzün resmi bir kurumu değildir.
Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı, isminde Fenerbahçe geçen pek çok dernek ve oluşum gibi Fenerbahçe Spor Kulübü'nden bağımsız olarak kurulan ve işletilen bir vakıftır. Konu edilen vakıfla Kulübümüz arasında eski başkanlarımızdan Ali Şen döneminde yapılan bir kira kontratı bulunmaktadır ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun yenilenmesi sırasında bu kontrata sadık kalınmıştır. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ticari faaliyet gösteren ve kira karşılığı çeşitli firmalara tahsis edilen buna benzer pek çok bölüm yer almaktadır. Dolayısıyla çeşitli internet sitelerinde yer alan haberlerde başkanımız Sn. Aziz Yıldırım'ın fotoğraflarının kullanılması ve konunun Fenerbahçe Spor Kulübü'yle doğrudan bir ilgisi varmış gibi sorumsuzca, araştırılmadan ilişkilendirilmesi gerçeği yansıtmamaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

--------------------------------------------------------------------
Bilip bilmeden konuşma yapmayın..!!!!

tabi tabi öledir zaten bugüne kadar fener hangi yaptığı şeyi kabul etti

Birasına oynuyolarmış he? :durdurun

Hiç güleceğim yoktu.

Bunu haber diye gazetesinde yazan şerefsizdir.Buna gerçekten inanıpta yorum yapan arkadaşlarda buna inanıp yorum yapıyorsunuz ya allah sizede akıl fikir versin.Buna 10 yaşında çocuklar inanmaz ya allah için herkesin gözünün önündeki yerde kumarmı oynanır, ki oynansa hangi ilerigerizekalı yakalanacağını bile bile orada kumar oynar.Yani bu haberede bizim çok değerli türk halkımız inanıyor ya pes hemde ne pes.

Bunu haber diye gazetesinde yazan şerefsizdir.Buna gerçekten inanıpta yorum yapan arkadaşlarda buna inanıp yorum yapıyorsunuz ya allah sizede akıl fikir versin.Buna 10 yaşında çocuklar inanmaz ya allah için herkesin gözünün önündeki yerde kumarmı oynanır, ki oynansa hangi ilerigerizekalı yakalanacağını bile bile orada kumar oynar.Yani bu haberede bizim çok değerli türk halkımız inanıyor ya pes hemde ne pes.

ben az önce teLevizyonda gördüm..
hatta adam başı 140 Liraya serbest bırakıLmış yasa dışı oyun oynıyanLar..

yani gördüm,inanıyorum..
bu bi ayıptır.. yetkiLiLerin derhaL Türk sporundan uzakLaştırıLması gerekiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri