ısrar edıyorum !

35deniz

New member
Reaction score
0
Trabzonsporumuza oyun kurucu bır yıldız gereklıdır sartır
bu Figo olur Uruguaylı Recoba veya Arjantinli Ayala vaye baska bırı olur ama bır yıldız sartır

trabzonspora ruh lazım takım ruhu lazım oynadığı formanın hakkını verecek adam lazım
para için oynayıp sahada otlayan futbolcu değil takımın başarısı için ter döken lazım
ister profesyonel olsun ister amatör olsun

:) Feldkamp Getirelim O Oynasın istersen Söylediqin Kişiler En Az 35 Yaşında Hakan Şükür'ü Alın ßari Töbe..

hagının galatasaryda yaptıgı ıslerı unutmayalım arkadaslar hagı galatasaraya geldıgın de pek genc degıldı

evet şart campell mükemmelliğini unutmayalım

arkadaslar bu takımın yanında bu yıldızlardan 1 tanesının olması rakıpler uzerındekı pisıkolojık etkısını dusunmek lazım

oyun kurucu yıldız diyosun figo diyosun recoba diyosun hadi onları anladık da ayala ne iş madem adamın nerde oynadığını bilmiyosun niye konuşuyosun ayala stoper

juninho yu alacan takıma abilik yapacak.

oyun kurucu yıldız diyosun figo diyosun recoba diyosun hadi onları anladık da ayala ne iş madem adamın nerde oynadığını bilmiyosun niye konuşuyosun ayala stoper

pardon ısımleerı karıstırdım Pablo Aimar dıyecektım

Trabzonspor'un renklerine bağlamak istediği son isim Türkiye’de spor kamuoyunun gündemini sarsacak... İleriye dönük ve deneyimli bir orta saha transferi yapmayı planlayan Bordo-Mavili yönetimin dünyaca ünlü oyuncu Pablo Aimar ile ilgilendiği öğrenildi

dostum gustavo colman ı oyun kurucu olarak aldılar;)

aslında ben bıraz 2008 avrupa kupasındakı rusya mıllı takıma benzetıyorum trabzonsporu genc guclu ve goze hos gelen futbol oynuyorlar ama yarı fınalde ispanyaya eledıler bence tecrube eksıklıgınden ve bırazda taktık anlamda kı eksıklıklerden elendıler aynı seyın trabzonsporumuzun basına gelmesınden korktugumdan ısrar edıyroum kı orta sahaya tecrubelı bır yıldız lazım gonlumdekı ısım de aımar

evet kesinlikle ismi duyulmuş büyük bir isim lazım.yıllardır böle bir yabancı transferi yapmadık bu sene iyi transferler yaptık gerçi ama yinede bir bomba isim lazım takıma!!!olmasada eze eze geliyoruz inşallah..

o syledıgınız kısıler bıze gelmezler bıze tarbzonspora ayak uyduracak we yıldıza mıldıza ıhtyac yok foutbolcu dedıgın sahaya cıkacak gıydıgı formanın hakkını oynıyacagı futbolla vermelı bence we bızım takımda yıldız oynıyamaz yapamaz yapsaydı sergen yalcın yapardı yanlısmıyım arkadslar bıze oyle bı futbolcu gelmelıkı roberto carlosun kısılıgındekı gb bı topcu takıma moral wercek takıma abılık yapabılcek we sakınlestrck topcu lazım ve bn b syledıklerımı SONG yapabılır gb gelıyr katılmayanlar warsa cvplarını beklıyrm

trabzonspor yararlanmayı bilmiyoki yıldız alsın.marcelinho geldide noldu. yavşak ziya adamı hayatında oynamadığı yerde oynattı durdu. ama ersu n hoca başka tabi.

pardon ısımleerı karıstırdım Pablo Aimar dıyecektım

Trabzonspor'un renklerine bağlamak istediği son isim Türkiye’de spor kamuoyunun gündemini sarsacak... İleriye dönük ve deneyimli bir orta saha transferi yapmayı planlayan Bordo-Mavili yönetimin dünyaca ünlü oyuncu Pablo Aimar ile ilgilendiği öğrenildi

pablo aimarı rüyasında alsın namı diğer paylanço

pablo aimarı rüyasında alsın namı diğer paylanço

nasıl yanı anlamadım ne dmek ıstdın

Trabzonsporumuzda yıldız gelmıyor oynatamıyoruz dıye dıye ne yıldız geldı ne de oynadı bırakalım artık bunları asalım arkadaslar bız ıstersek yıldız da gelır aslan gıbı topunuda oynar

Geri