ıp gizleme

demir941

New member
Reaction score
0
Arkadaslar ben kıbrısta oturuyorum ve burada bazı bölgelerde ADSL yok.İnternet servisi sağlayan şirketler var. Bende bu şirketlerin birinden internet bağlantısı sağlıyorum. bu şirketler genişband kablosuz yayın ve hotspotlarla bu hizmeti sağlıyorlar. ben interneti routerla 4 kişiye dağıttım ve şirket bunun farkına vardı şimdilik uyardı dağıtımı kes ama tek kişi için gerçekten biraz tuzlu bir ücreti var aylık 90 ytl bu 4 bilgisayarın ipsi benim router üzerinden dagıtılıyor şirket bu 4 değişik ip yi nasıl görür sadece routerın aldığı ip görmesi gerekmiyor mu? router U.S Robotics 5461 ipleri saklamam lazım ne yapabilirim?

Parası ne ise ver bence:D

iyide sen tek adslden weriyorsan 4 farklı ip olması imkansız ordaki sistemi tam olarak bilmiorum ama modemde 4 ip saklama şansın yok zaten modemde en fazla bir ikinciside imkansız yanı ama dediim gibi ordaki sistemi tam bilmiyorum hide ip die bi program wardı ama bilmiyorum işini görürmüde ben yinede söliyim İMKANSIZ seni birisi şikayet falan etmiş olabilir yada kabloların açıkda görünür yerdeyse görünmüşsede haberleri olabilir ip den olduğunu sanmam :S

arkadaş haklı.biri seni gammazlamış :D
farzetki, evinde 4 adet bilgisayarın var.ve sen her bilgisayarınla internete giriyorsun.nerden anlayabilirler senn kaç bilgisayarla internete girdigini veya o bilgisayarların evinde mi yoksa komşulara mı dağıtıldığını??

Geri