ınanılmaz program wındows 7/vısta 100% orjınal

char34

New member
Reaction score
0
SLM KARDESLER ÖNCELIKLE SIZDEN BU PROGRAMI KESINLIKLE BASKA SITEYE SUNMAMANIZI ISTIYORUM

öncelikle bu programi yüklemek icin windows 7niz yada Vistaniz kesinlikle cracklenmis olmamali yani formatladiktan sonra ilk bu programi kurmaniz gerekir.

yada bu programi windows 7/Vistanizi iso dan cikarip install.exe dosyasini sources dosyasina atip yine iso ya cevirip dvdye yazdirin. ozaman otamatik den windowsu kurunca orjinalestirir.

programm yükleniyor mu diye soracaksiniz cünkü hic bir pencere acilmayacak onun icin GÖREV YÖNETICISINDEN bakin setup yükleniyor mu diye ve islem bitince bilgisayar 30sn sonra yeniden baslatir kendini :durdurun

Install.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

saygilarla üsgüdar
tesekkür butonuna basmayi unutmayalim :smile:

unbenanntedg.jpg

windows 7 nin ve vistanin tüm sürümlerinde oluyor ve 32 ve 64 bitde de oliyor

rar sifresi: ÜSGÜDAR

yalnizca windows 7 ultimate de ise yarar.. ve bilgim kadariyla alinti bir paylasim.. emegine saglik

evet kusura bakmayin kardesler parolayi unutmusum
ayrica sadece windows 7 ultimate de degil hepsinde calisiyor

sifre: üsgüdar

yukarida ekledim zaten

eee kardeş söylicekmisin rar şifresini...

hatalı şifre diyor

BÜYÜK HARFLE ÜSGÜDAR

arkadaşım parola yanlış hatalı şifre diyor lütfen parolayı düzeltirmisin

Kardesler kusura bakmayın hatalarımı düzeltdım
dıkkat etmemısım

kardes senin windows 7 tamamen cracksiz olmasi gerekiyor yani hic önceden yükledigin crack falan olmayacak

İşe yaramadı w7 Home basic te...

yaramaz... hangi forumdan kimin paylasimi oldugunuda soyleyebilirim bu crack in... sadece ultimate surumunde gecerli.. diger surumlerde hic bir ise yaramiyor.. windows 7 home premiumda denedim ilk basta lisansli dedi dogrulamadan da gecti.. ama 5 dakika sonra sahte diye uyari verdi lisans icin.. kisacasi ultimate yi dogrulamadan geciriyor ama diger surumlerde patliyor.. bu arada enterpriseyi hic bir sekilde aktivite etmiyor...

kardes sen önceden crack yüklemis olabilirsin yada icinde crack var olabilir
ben bunu denedim ve oldu

kardes sen önceden crack yüklemis olabilirsin yada icinde crack var olabilir
ben bunu denedim ve oldu

yok formattan sonra direk kurdum.. baska crack yok ;) ama senin o guzel hatrin icin birdaha deniyecegim.. insallah gene patlamaz.. 1 saat sonra tekrar yazarim

yaramaz... hangi forumdan kimin paylasimi oldugunuda soyleyebilirim bu crack in... sadece ultimate surumunde gecerli.. diger surumlerde hic bir ise yaramiyor.. windows 7 home premiumda denedim ilk basta lisansli dedi dogrulamadan da gecti.. ama 5 dakika sonra sahte diye uyari verdi lisans icin.. kisacasi ultimate yi dogrulamadan geciriyor ama diger surumlerde patliyor.. bu arada enterpriseyi hic bir sekilde aktivite etmiyor...

Ben win7 ultimate64 kullanıyorum.Sanalda home basic denedim ve msdn sürümüdür.Ultimate denemedim.
Kesinlikle işe yaramıyor.

Ben win7 ultimate64 kullanıyorum.Sanalda home basic denedim ve msdn sürümüdür.Ultimate denemedim.
Kesinlikle işe yaramıyor.

ultimateyi bunla aktivite ettim..suanda bir sorun yok ayrica 32 bit ultimate... fakat diger laptopa home premium kurmustum bu crack ise yarar diye kurdum ilk basta dogrulamadan gecti ama sonra patladi... enterprise var msdn onda ise yaramadi... simdi tekrar deniyecegim diger laptopta bakalim olacakmi arkadasin dedigi gibi

edit : suanda calisti ve dogrulamadan gecti... fakat enterprise de ise yaramamaktadir.. suan icin hic bir sorun yok..enterprise haric butum surumlerde gonul rahatligi ile kullanabilirsiniz

kardes anlayamadim ki sorunu ben hepsinde denedim oldu
benim biraderde home var ondada oluyor

arkadaşlar indirmeyin vüris var

sen hangi virüs programini kullaniyorsun virüs var diyorsun kardes
ben kaspersky en cok üyelerin güvendigi ve tavsiye etdigi program

Geri