İzmirliler sorum size!!

| P C | C O P A T

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar,ben İzmir'de oturan bir öğrenciyim.Doğal olarak KentKart ta kullanıyorum.KentKart'ımda 7.55 YTL vardı,gezmeğe gideceğim için 5 YTL daha ekletmek istedim,fakat normal şartlarda 12.55 YTL olacağına otobüse bindiğimde sanki hiç dolmamış gibi 6.95 YTL gösteriyordu.Bu daha önce de annemin ve bazı arkadaşlarım başına geldi ve ben bu işte bir i.nelik olduğu kanısındayım.Siz nedersiniz?Lütfen benimle paylaşın.

Lütfen:İzmirli olmayanlar gereksiz yorumlar yapmayın

Güncel konular bence gayet uygun,ama senin dediğin gibi oraya da açsam olurmuş

guncel bı olay dııl ki yeri güncel olsuN.. izmirliyim ama bi fikrim yok hertelden e tasındı

alperersoy' Alıntı:
Arkadaşlar,ben İzmir'de oturan bir öğrenciyim.Doğal olarak KentKart ta kullanıyorum.KentKart'ımda 7.55 YTL vardı,gezmeğe gideceğim için 5 YTL daha ekletmek istedim,fakat normal şartlarda 12.55 YTL olacağına otobüse bindiğimde sanki hiç dolmamış gibi 6.95 YTL gösteriyordu.Bu daha önce de annemin ve bazı arkadaşlarım başına geldi ve ben bu işte bir i.nelik olduğu kanısındayım.Siz nedersiniz?Lütfen benimle paylaşın.

Lütfen:İzmirli olmayanlar gereksiz yorumlar yapmayın

doldurduktan sonra kağıda bakıyor musun : )

kurtuluş doru sölemiş kağıda baksadın bii ama bakmışsındır herhalde
bana şimdie kadar hic öle bişi olmadı
ama arada sırada icinde 1ytl war dielim
530 luk basıo ögrenci icin, 470 falan kalması gerekio onu 0 olarak gösterdiii oluodu bende
oda sanırım 470 in hic bi işe yarayamııcandan öle gösterio

edit:bak şimdi doldurduuun yerle ilgili bence
dikkatli ol sahtecilik falan olabilir belki

kardes bi i.nelik olabilir wallaha sen salak saçma kentkart yukleme noktalarından değilde kent kart dolum merkezinden yüklmeyi dene bence konakta war ordan bi dene istersen

yaa o tip olaylarla çok karşılaşıyorus o yüsden ben anladım ki kent kartımda para bitmeden asla doldurmuyorum bence sende öle yap rahatlicana eminim para warken kentkarta yeni dolum yapma

Tamam Tamam Kavga etmeyin açıklıyorum Öğrenci Üstüne Tam Tamın üstüne örenci yüklersen son yükledğin miktar ekrana yansır toplam gösterilmez o bittikten sonra eskiye döner bi abim öle demişti aynısı banada oldu mucux

kardeş bi ögrenci bi tam yuklersen yanlış gösteriir eksik veya fazla olabiliyoo sen otobüsteki yazana göre hareket et

Geri