İzmir'in sokaklarında yürüdük gece boyunca...

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0
20091228_karsilama.jpg

Ligin son haftasında müthiş bir zafere imza atarak Yükselme Grubu’na adını yazdıran Göztepe’miz büyük zaferi gece boyu kutladı. İzmir uyumadı. Binlerce taraftarımız büyük başarıya imza atanları karşılamak için Adnan Menderes Havaalanı’na akın etti. Futbolcularımızı çiçeklerle karşıladı.
Ligin devre arasına girdiğimizden dolayı birçok futbolcumuz, memleketlerine gitti ama taraftarımız gecenin karanlığında yağmur çamur demeden yollara düştü. Yüzlerce araç konvoyu oluşturdu. Normalde 20 dakikada gelinen yol 1.5 saatte zor aşıldı. Yol boyu flamalar, bayraklar, Göz Göz sloganları İzmir’in gece karanlığında tüm Türkiye’ye yankılandı.
Kafilemizi taşıyan otobüs Güzelyalı Parkı’na zor geldi. Taraftarlarımız kendilerine bu mutluluğu yaşatan futbolcularımızı otobüsten indirerek bağrına bastı. Müthiş sevgi seli eşliğinde Güzelyalı Parkı’ndan, Gürsel Aksel Tesisleri’mize adeta kazanacağımız daha büyük zaferlerin ön provası yapıldı.

Yılmaz’dan çiçek

İzmir Emniyet Müdürümüz Ercüment Yılmaz da başarımızı kutlayanlar arasında yer aldı. Gece kafilemizi karşılayan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Doğu Ateş; Kulüp Müdürümüz Gürol Güncan ve Güvenlik Müdürümüz Cahit Varer’e Emniyet Müdürümüz Ercüment Yılmaz’ın gönderdiği çiçeği takdim etti.

20091228_karsilama1.jpg

20091228_karsilama2.jpg

20091228_karsilama3.jpg

20091228_karsilama4.jpg

20091228_karsilama5.jpg

20091228_karsilama6.jpg

20091228_karsilama7.jpg

20091228_karsilama8.jpg

20091228_karsilama9.jpg

20091228_karsilama10.jpg

20091228_karsilama11.jpg

20091228_karsilama12.jpg

20091228_karsilama13.jpg

Sen Neredesin La Yürdük Yazmış Bi De =)

Neyse BaşarıLarınız Devamını DiLerim Göz Göz Sempatik Takımdır Severim, BaşarıLı OLmasını Da İsterim =)

Süper Lig'de De GörebiLmek DiLeğiyLe =)

Ben Güzelyalı'daydım. Millet Havalimanında hacı.. Samet :D Ligin son haftası sizin finaller bitmiş oluyo hacı :D Sabaha kadar Yalı'da içip eğlenecez şampiyonlukta :D

kardeş takıma her şeyin en güzeLi yakışır..isyan marşını bize biLe ezberLettiLer rahatsızLar :)

ayvy8y.png

Tatangadan destek yok muydu =)

Tatangalı kardeşlerimiz sağolsunlar Tepecik maçı için İstanbul'dalar diye işittik. Gerçi onlar Adapazarı'ndan bağırsınlar biz burda duyarız.

kardeş takıma her şeyin en güzeLi yakışır..isyan marşını bize biLe ezberLettiLer rahatsızLar :)

ayvy8y.png

Hacı ama dünyanın en güzel marşı bea :D Liverpool'un ki bile yanında halt etmiş. :D Bu arada imzamı hemen değiştiriyorum. :D Arma için sağol :D

Göztepe elemeleri geçer inş yoksa yine çıkamıyoz...

Pepe hacı merak etme :D Şampiyon belli 2. kim olcak onu konuşalım :D Ben bu takımı tanıyorum. :D Huyu bu. İllaki taraftarına bir saç baş yokdurtma sineması yaşatcak :D

İnşallah 1.lig takımlarını İzmir'de izleme fırsatını yakalatırlar bizlere.

Sana burda katılmıyorum işte hacı. Madem sen İstanbul takımı izliyeceksin Manisa'nın İzmir'e uzaklığı 35 - 40 Km.

anca amatörde eğlenirler başka bir yol yok
ne çok kardeş takımı varmış b.jimnastik klübü tangalılar
1999 cumartesi 10:30
gençlik parkı unutma göztepe

anca amatörde eğlenirler başka bir yol yok
ne çok kardeş takımı varmış b.jimnastik klübü tangalılar
1999 cumartesi 10:30
gençlik parkı unutma göztepe

Herşeyin hesabı görülecek. Senin o canın hiç sıkılmasın. Gün gelecek herkes susacak Göz Göz gömecek.. Az sabredin.

valla çok geldik neyse anlamaya gerek yok izmirdeki olaylarıda gördük olan yok

kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf kaf kaf

ortam gerilmesin
hackhell saten kıl ANKARAGÜÇLÜLERE hemen banlıyolar

Geri