İzmir'e yılın ilk karı düştü

icemen

New member
Reaction score
0
izmir-e-yilin-ilk-kari-dustu.jpg

İzmir'e yılın ilk karı düştü
İzmir'in Bornova ilçesinde gece yarısı kar yağmaya başladı. Kar yağışı nedeniyle yetkililer yollarda tuzlama çalışmaları yaparken kar İzmirlileri sevindirdi.

İzmir'de gün boyu etkisini gösteren yağmur, gece şehrin çevresindeki yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Gece saatlerinde Bornova ilçesine bağlı Çiçekliköy, Beşyol Köyü ve Evka 4 gibi semtlerine yılın ilk karı yağdı. Vatandaşlar kar özlemlerini giderirken yetkililer yollarda tuzlama çalışması yaptı. Yılın ilk karı gece saatlerinden itibaren yağmaya başlarken vatandaşlar kar özlemlerini giderdi. Yüksek kesimlerde her yeri beyaz örtüye büründüren kar, İzmirlileri sevindirdi. Evlerinin önlerinde bulunan araçların camlarına yazı yazıp karın keyfini çıkaran vatandaşlar, "İzmir'e kar yağmaz, bu manzara bizi sevindirdi" diyerek sevinçlerini dile getirdi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• izmir-e-yilin-ilk-kari-dustu.jpg
    izmir-e-yilin-ilk-kari-dustu.jpg
    30.6 KB · Görüntüleme: 1,110
Kar hep yagsaaa,ben hic doymasam....
Izmir`de karla kavustu...yasasinnnnnnn:thumbup:

karsıyakada göremedim ben :saskin

alla alla bende iki gün bu souk nerden geliyor diyodum. bi ara sipilden geldi sandıydım.neyse burada mesaj yazan izmirli arkadaşlar korfezin bu sis sorununa nasıl bi çare bulmalıyız katkısı olacaklar varmı

Kar mı? İzmir mi? Bornova mı? Hayatta inanmam :D KSK ye de yağsa ya. neden ayrımcılık yapıyo?

Geri