İzMiRdE adam karısını sokak ortasında bıçaklıoo

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..
[VIDEO]cgYMV2gURkE[/VIDEO]

Verlidiyse kusura bakmayınn

abim konustugun kelımelere dıkkat et!!burası mahalle kahvesı degıl kı mahalle kahvesınde bıle bu kadar cırkın seyler agıza alınmıyo lutfen edıtle msjını!!!

emeğine sağlık ben anlamıyorum arkadaşlar konu açıyo bakıyoruz ne teşekkür ediliyor nede yorum yazışlıyor bu kadarmı ruhsuz olduk biz. ya bu arkadaş ne güzel konu açmış bak geç bişey yapma aman eliniz kırılır...

yaptıgı çok çirkin

adam tam bir delikanlı(!) kolay diil savunmasız bir kadını bıcaklamak...o delikanlıları sallandırcan konak meydanında ama o zaman avrupa birliğine bizi almazlar

ağalar öle diyosunuz da acaba burda kadın gerçekten suçsuz mu belki de affedilemeyecek bi suç işledi yoksa ki adam neden böle bi şey yapsın ki yaptığı çok yanlış bi şey ki adamın gözü dönmüş siz sadece spikerin dediğine bakıyosunuz ne de olsa medya her zaman kendi lehine çeker olayı kim bilir bu işin içinde daha neler var ama biz bilemeyiz bunu

eline sağlık dostum tv de izlemiştim

umutsuz-67' Alıntı:
ağalar öle diyosunuz da acaba burda kadın gerçekten suçsuz mu belki de affedilemeyecek bi suç işledi yoksa ki adam neden böle bi şey yapsın ki yaptığı çok yanlış bi şey ki adamın gözü dönmüş siz sadece spikerin dediğine bakıyosunuz ne de olsa medya her zaman kendi lehine çeker olayı kim bilir bu işin içinde daha neler var ama biz bilemeyiz bunu

boyle yorum olmaz kardesim bu kadın yanlıs birsey bile yapmıs olsa cezasını bu adam (!) mı verecek burası bir hukuk devleti bunu lutfen unutmayalım eger herkes kafasına gore birilerine cezasını vermeye kalksaydı ne olurdu bu ulkenın hali ama insanlarımız cahil
videonun sonunda duymussunuzdur kadın adamdan sıkayetcı olmamıs yok boyle bir sey yaa
kaderimize neden boyun egiyoruz anlamak zor
insanlar bu kadar cahilken hala daha egitici programlar yerine "kadının sesi" ... vb programlar sunulmaya devam ediyor
bu ulkeye sahip cıkmalıyız yoksa ...

eline saglık guzel olmus bide medyum beni tanıdınmı ben berkan

Yazık gücü de kadına yetiyor allah belasını versin bolelerin

allah belasini versin böyle insanların insan da demiorum ya insan hayati bukadar basit işte ve kadinada sinir oldum sikayeteyci olmamiş ya varmi boyle birsey cekındigi birsey varsa koruma talep et:vur :vur

way ......................................... erkekmi lan bu valla orda olsam alır o bıcagı........dım delikanlıymıs erkek gibi yuruyor birde linç edecen boylesini linç anasından doğduguna pişman oalcak..................................

Geri