İzmir-Moskova Hattı

admiral

New member
Reaction score
0

Elazığ beraberliği sonrası oyuncularıyla tek tek konuşup, morallerini yüksek tutmalarını isteyen Aykut Kocaman, Rusya'daki ilk idmanda da, “Aklınızı ve kalbinizi bu maça vermenizi istiyorum” dedi.

Elazığspor beraberliği sonrası soyunma odasına moralsiz dönen Fenerbahçeli futbolcular, başları önde Aykut Kocaman’ın yapacağı konuşmayı bekliyordu. Tek tek oyuncularının sırtını sıvazlayan Kocaman, “Haydi beyler hareketlenin, canlanın. Önümüzde çok önemli bir maç var. Bu maça hazır olmak için hepinizin moralini yüksek tutması lazım. Bir kişinin bile sıkıntılı görünmesi tüm takımı etkiler. Şu andan itibaren bu maçı unutuyoruz” dedikten sonra yedek soyunanlar dahil herkesle tek tek ilgilenmeye başladı. Mert’e, “Kalecilikte her şey var. Bugün iyi oyun çıkardın” diyen, Sow’a, “Kapasitene tam olarak ulaşmasan da, bugün giderek daha iyi olacağını gösterdin. Sana çok ihtiyacımız var. Böyle devam et” sözleriyle moral veren Aykut Kocaman’ın bu tavrının futbolcuları çok mutlu ettiği belirledi. Fenerbahçe Teknik Direktörü, Moskova’daki ilk idmanda da motivasyon turlarına devam etti. Saha ortasında futbolcularıyla bir toplantı yapan Kocaman’ın, “Fenerbahçe’nin yakın tarihindeki en önemli maçlardan birine çıkacağız. 3 Temmuz’dan itibaren bu yana yaptığımız idmanlar ve oynadığımız tüm maçlar bu karşılaşma içindi. Bütün konsantrasyonunuzu, aklınızı, kalbinizi bu maça vermenizi istiyorum. İyi, kaliteli bir takımız. Bunu göstereceğiz. Buna mecburuz ve siz bunu yapacaksınız. Size inanıyorum” dediği açıklandı.​

Geri