İzmir Şirinyer'de Patlama !!!

gitaristimam

New member
Buca İlçesi, Şirinyer Semtinde Bulunan Bir Alış-veriş Merkezinde Patlama Meydana Geldiği Bildirildi. Edinilen İlk Bilgilere Göre Yaşanan Şiddetli Patlamanın Ardından Bölgeye Çok Sayıda Ambulans ve Sağlık Ekibi Sevk Edildi.


İzmir'in Buca ilçesi, Şirinyer semtinde sabah saatlerinde hareketli anlar yaşanıyor. Polis telsizlerinden geçen bir anons tüm gözleri Şirinyer'e çevirdi. Edinilen bilgiye göre Şirinyer Tansaş'ta bir patlama meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan şiddetli patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi gönderildi. Görgü tanıkları olay yerinde yaralılar bulunduğunu bildirdi.

Ardından ikinci patlama...

İzmir'in Buca ilçesi Şirinyer semtinde bugün meydana gelen ikinci patlamada bir kişi öldü, dokuz kişi yaralandı. Bir motosiklete konulan bombanın patlamasıyla yaralananlar, şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ölen kişinin, piyango bileti satan Atilla Eraslan olduğu, patlama sırasında sözkonusu motosikletin yanından geçtiği bildirildi. Yaralananların isimleri ise şöyle: Gizem Turan (çocuk), Arif Abay, Cemal Özdemir, Mehmet Oktay, Fatma Ercan, Batuhan Doldur, Muammer Sağır, Nihat Gündoğdu ve Rezzak Çetin. (Cihan Haber Ajansı) 50 dakika önce..

İzmir'in Buca ilçesindeki bombalı saldırının görgü şahitlerinden eczacı Ümran Civan, dükkanının önüne konulan bombalı motosikletten şüphelenmediğini ifade etti.

Dün akşam üzeri konulan motosikletin ilerleyen saatlerde alınmasını beklediklerini ama kimsenin almadığını ifade eden Civan, sabah geldiğinde motosikletin hâlâ dükkanın önünde durduğunu fakat hiç şüphelenmediğini söyledi.




NOT: Arkadaşlar bende bir Şirinyer'li olarak bu olaya çok üzüldüm.bu sadece İzmir'lilerin değil tüm Türkiye'nin acısı.tepkimizi belirtmek üzere hepinizden bayraklarınızı asmanızı istiyorum.hepinize çok teşekkürler...
 

HTML

Üst