İzleniyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berduşşşş

New member
Reaction score
0
Erzurum’da sabah namazı vaktinde gökyüzünde beliren bir çift göz görenleri şok etti. Sıradışı görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla işte böyle görüntülendi.

Haberlerde izlediğimde birden titredim,tüylerim diken diken oldu, videoda da anlıyacaksınızki, göz bebeği detayına kadar var.
40.Saniyeden Sonra Daha Net Görebilirsiniz..

Aman TArtışma Açmasın Bazı Dinsizler,Yok Bulut Şekliymiş Bilmem Neymiş Diye,Tek Göz Değik 2 Çift Göz Ve Simetrik Olarak Birbirlerinin Aynısı...​

Arama Yaptım Ama Konu Daha Önce Verildiyse Kusura Bakmayın...

Saygılar...Sevgiler

İslama ilgimiz ve bağlılığımız mucizeler arayarak veya bazı yerlerde mühürlü deliller arayarak olmamalı...Olayın ilginçliğine ve gerçekliğine saygıyla eyiliyor ve bende şaşkınlık içinde izliyorum....Ancak böyle olayları mucize diye andlandırarak bazı şeyleri ıspatlamaya çalışmak gereksiz...Olan biteni hala göremeyen varsa kendi derdine yanmaya başlasın...

Konuyu ilginç videolar bölümüne taşıyorum kardeşim..Kusura bakma...;)

İslama ilgimiz ve bağlılığımız mucizeler arayarak veya bazı yerlerde mühürlü deliller arayarak olmamalı...:clapOlayın ilginçliğine ve gerçekliğine saygıyla eyiliyor ve bende şaşkınlık içinde izliyorum....Ancak böyle olayları mucize diye andlandırarak bazı şeyleri ıspatlamaya çalışmak gereksiz...Olan biteni hala göremeyen varsa kendi derdine yanmaya başlasın...

Konuyu ilginç videolar bölümüne taşıyorum kardeşim..Kusura bakma...;)

Tabikide Dediklerine Katılıyorum...Kendi Adıma Kanıtlama Gibi Bir Sorunum Yok,Aslında Kimseye Karşı Yaratanı Kanıtlamıyorum,Sadece İbretlik Bir Görüntü Olduğunu Dile Getiriyorum...Olan Biteni Kendi Derdine Bırakmak İstemiyorum Buna Benzer Şeylerle GErçeğe Yönlendirmek İstiyorum...Saygılar

Le ilahe ill'Allah Muhammedun Resul'Allah

ilginç werildi diye hatırlıyorum...

vay be çok ilginç elhamdulillah müslümanım ama bunu islam la mucizeyle hemen bağlamayalım mucize denen birşey var ama bu değil bulutlar herzaman birşeylere benzetilir. daywalkere katılıyorum.

Dehşet Bişi eLine saqLık

yaw bu bildiğin bulut.göz şeklini almış ama bulut bulut hep şekilden şekle girer mucize falan değil bu.Mucize arıyosanız Kur'an-ı Kerim en büyük mucizdeir.Açın okuyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri