'İyi dedim alın demedim'

giresunlu1

New member
Reaction score
0
12.5 milyon Euro’ya malolan sambacının yerine daha flaş bir isim getirilebilirdi. Çoğunluk gibi Denizli’de aynı düşüncedeydi. Demirören yanlış yapmıştı.
Beşiktaş, Delgado’nun sözleşmesini dondurmasının ardından Gaziantepspor’un oyun kurucusu Tabata’yı 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağlamış ve bu transferi gerçekleştiren başkan Yıldırım Demirören eleştiri oklarından o günlerde fazlasıyla nasibini almıştı. Kamuoyunda Beşiktaş’ın akıllıcı bir transfere imza attığını öne sürenlerin sayısı azınlıkta kalırken, siyah beyazlı kulübün yanlış politikayla yanlış bir ismi renklerine bağladığını söyleyenler çoğunluktaydı. Öyle ya 3 yıllığına imza atan Tabata için Beşiktaş’ın kasasından çıkacak para toplam 12.5 milyon Euro’ydu. Böyle bir paraya daha flaş bir oyuncu getirilebilir veya birkaç isimle el sıkılışabilirdi. Çoğunluğa göre Demirören yanlış yapmıştı. Bunu onaylayanlar da biri de Mustafa Denizli’ydi.

İşte o diyalog . . .

İşi bitirdik hocam...

27 Ağustos Perşembe akşamı.
Mustafa Denizli’nin telefonu çalıyor. Arayan, başkan Yıldırım Demirören. Tabata transferini bitirmiş, müjdeyi Mustafa Denizli’ye vermek için sabırsızlanıyor. Ve aralarında şu diyalog geçiyor.
Y.D: Hocam hayırlı olsun.
M.D: Hayrola başkan.
Y.D: Tabata’yı aldım hocam.
M.D: Niye?
Y.D: Hocam sen hep diyordun ya “Çok iyi futbolcu” diye.
M.D: Evet ben “İyi futbolcu” diyordum ama hiçbir zaman “Alın” demedim.
Y.D: Hocam, bu iş artık bitti. Gaziantepspor ve Tabata ile her konuda anlaştım. İmzaları bile attık.
M.D: Hayırlısı olsun o zaman

Kaynak : 'İyi dedim alın demedim!' / Spor / Milliyet İnternet / Beşiktaş, Yıldırım Demirören, Mustafa Denizli, Gaziantepspor, bonservis, Tabata, futbolcu

Bunlar bakkal dükkanını bile idare edemez.

Ulan diyaloğa bak yaa koptum Y.D saf mı ne? :)

Y.D tabatayı aldık

M.D Niye? :durdurun

"Bunlar bakkal dükkanını bile idare edemez." bence de aynen katılıom

Y.D , O Bir Psikopat :durdurun

sanki demirci her iyi denileni alıyor da.. komedi bunlar ya

Benim de kardesim var cok iyi oyuncu alin bari hayati kurtulur fakirimin

adam kafasına göre takılıyo ne güzel iş :D

bizim buralarda bi laf vardır..

elinden bi iş gelmeyen ama hiçbir şeyden de geri kalmayanlar için söylenir..

''maksat desinler heço'nun hançeri var''

tüpçünün de elinden bişey gelmedi, transfer yaptı desinler diye gitti tabata'yı aldı..

Beşiktaş'ın başında başka biri olsaydı 12.5 avroya Tabata gibi 4 futbolcu alırdı..

Ne dialog ama, ah yd ah,sen adamı güldürürsün

diyalog süper :D o paraya çok daha iyi oyuncular alına billiirdi yada en azından aynı kalitede 2 yeni oyuncu alınabilirdi

Tabataya çok para verdik.Burda Şuç yönetimde ve M.D

Adamlar Ceko-Grafite-Misimoviç için toplam 13 milyon euro vermiş...
Bir de bize bak..
Tabata=8 milyon + 1,5 milyon+1,5 milyon+1,5 milyon= 12,5 milyon euro

vay vay vay vay
Gülsek mi ağlasak mı..

Geri