KrocK-eR
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar bilgisayarım şu özelliklere sahip
Pentium 4 - 3.00 Ghz
1 GB DDRam
NVidia Fx5500 256 MB paylaşımsız
Anakartı bilmiyorum ama işlemcinin yükseltilmesinin mümkün olmadığını söylemişler.
Hiç memnu değilim. Yeni Bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bunu da kardeşime bırakırım.
Her neyse konuma geçiyim;
istediğim bilgisayar en yüksek fps oyunlarını kaldırsın en ufak bi kasıntı olmasın.
çok hızlı olmasınıda isterim. blue-ray cd yazıcı olsun yazdırırkende saatlerce beklemesin.
Yazabileceği en kısa süreyi istiyorum..
hafıza olarak dolduğunda da kasıntı olmasın. olabilecek en yüksek telebayt a bile dayanabilsin.
örneğin photoshop - sony vegas - winamp gibi programları şak diye açsın.
Ps3 emulatörünü kasmadan kaldırabilsin. Ps3 - Ps2 oyunlarını rahatça oynayabileyim.
Bunları yapabilecek pc özelliklerini bana söylerseniz duarlarım sizin
Olmaz böyle pc demeyin olduğu kadarını söyleyin oda yeter. Olmayanlarada şunları yapamazsın felan deyin ama olmayacak bişey değil gibi geliyo bana...
Şimdiden Çok Teşekkür Ederim...
Pentium 4 - 3.00 Ghz
1 GB DDRam
NVidia Fx5500 256 MB paylaşımsız
Anakartı bilmiyorum ama işlemcinin yükseltilmesinin mümkün olmadığını söylemişler.
Hiç memnu değilim. Yeni Bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bunu da kardeşime bırakırım.
Her neyse konuma geçiyim;
istediğim bilgisayar en yüksek fps oyunlarını kaldırsın en ufak bi kasıntı olmasın.
çok hızlı olmasınıda isterim. blue-ray cd yazıcı olsun yazdırırkende saatlerce beklemesin.
Yazabileceği en kısa süreyi istiyorum..
hafıza olarak dolduğunda da kasıntı olmasın. olabilecek en yüksek telebayt a bile dayanabilsin.
örneğin photoshop - sony vegas - winamp gibi programları şak diye açsın.
Ps3 emulatörünü kasmadan kaldırabilsin. Ps3 - Ps2 oyunlarını rahatça oynayabileyim.
Bunları yapabilecek pc özelliklerini bana söylerseniz duarlarım sizin
Olmaz böyle pc demeyin olduğu kadarını söyleyin oda yeter. Olmayanlarada şunları yapamazsın felan deyin ama olmayacak bişey değil gibi geliyo bana...
Şimdiden Çok Teşekkür Ederim...