İyi Bir Bilgisayar...

KrocK-eR

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayarım şu özelliklere sahip

Pentium 4 - 3.00 Ghz
1 GB DDRam
NVidia Fx5500 256 MB paylaşımsız
Anakartı bilmiyorum ama işlemcinin yükseltilmesinin mümkün olmadığını söylemişler.

Hiç memnu değilim. Yeni Bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bunu da kardeşime bırakırım.

Her neyse konuma geçiyim;

istediğim bilgisayar en yüksek fps oyunlarını kaldırsın en ufak bi kasıntı olmasın.

çok hızlı olmasınıda isterim. blue-ray cd yazıcı olsun yazdırırkende saatlerce beklemesin.
Yazabileceği en kısa süreyi istiyorum..

hafıza olarak dolduğunda da kasıntı olmasın. olabilecek en yüksek telebayt a bile dayanabilsin.

örneğin photoshop - sony vegas - winamp gibi programları şak diye açsın.

Ps3 emulatörünü kasmadan kaldırabilsin. Ps3 - Ps2 oyunlarını rahatça oynayabileyim.

Bunları yapabilecek pc özelliklerini bana söylerseniz duarlarım sizin :)

Olmaz böyle pc demeyin olduğu kadarını söyleyin oda yeter. Olmayanlarada şunları yapamazsın felan deyin ama olmayacak bişey değil gibi geliyo bana...

Şimdiden Çok Teşekkür Ederim...

bulabilirim zaten de gitmeden araştırıyorum.

adamlar en düşük kaldırabilecek özellikleri veriyo. bi parçayıdeğiştirmen gerekecek şu parça ile şu olmaz bunuda değiştirmen gerek diyor.

bunun yaşanmasını istemiyorum.

Eğer bilgisayar almak istiyorsan bütçeni söylersin, yardımcı oluruz. Toplama almak istemiyorsan alışveriş sitelerine bakarsın...

şimdi işlemcin iyi ekran kartının paylaşımsız olması kasar çünkü ramdan almıyor anakartın p4 anakartı core2 quad lazım sana ya yeni bilgisayar al en az 2.5 milyar yada 1 milyara kasanın içini mükemmel yap
anakart asus olsun işlemci core 2 quad(4 çekirdek) ram 4 ekran kartı en az 1gb olsun oda ati olsun hdd hiç dolmasın istersen 1terabayt al çook zor doluyo

şimdi işlemcin iyi ekran kartının paylaşımsız olması kasar çünkü ramdan almıyor anakartın p4 anakartı core2 quad lazım sana ya yeni bilgisayar al en az 2.5 milyar yada 1 milyara kasanın içini mükemmel yap
anakart asus olsun işlemci core 2 quad(4 çekirdek) ram 4 ekran kartı en az 1gb olsun oda ati olsun hdd hiç dolmasın istersen 1terabayt al çook zor doluyo

Şimdi elimdeki bilgisayara ne kadar para koyarsam adama benzer ?

Neleri değiştirmem gerek? Bunların fiyatı nelerdir ?

yada sıfırdan bi pc alsam nasıl bi pc önerirsin?

ya şimdi sıfır bir pc alma elinde sağlam monitor kasa vs varsa onlara para vermiş olma ancak kasanın içini yenile al sana topladım bilgisayarı fiyatları yanda
INTEL CORE 2 QUAD Q9400 2.66GHz 6MB CACHE 1333MHZ LGA775 İŞLEMCİ ---- 473,13 TL
ASUS P5QL-EM G43/ICH10 FSB 1333MHz DDR2 1066MHz LGA775 ANAKART ------250,27 TL
HIS ATI HD 4670 IceQ 1GB GDDR3 DUAL DL DVI & TV PCI-E x16 2.0 EKRAN KARTI---176,52 TL
CORSAIR TW3X4G1600 C9 DHX 2X2GB KIT 1600MHZ MEMORY --------308,72 TL
WESTERN DIGITAL 1 TB 3,5" SATA2 7200RPM 32MB CACHE WDC-WD1001FALS----218,03 TL
bu saydıklarım en kaliteli en iyi parçalar
ramlar kitli soğutma vs
hdd western digital en iyisi en hızlı ödüllü
toplam 1455 tl
ama dersen en fazla 1000tl çıkar onada hızlı 500 gb hdd - 512 ekran kartı - 2 gb ram - 2 çekirdek işlmeci bulunur hızı aynı pek fark olmaz
bu saydığım sistemde gta 4 oyunu hiç takılmadan oynanır
ankarada isen yardımcı olurum sonuçta teknik servisiz

system guard

Geri