İtiraflar :) komik yahu :D

zemheri_1293

New member
Reaction score
0
Türk askeri

Askerliğimin ilk günü. Bölük içtima alanında, etrafa benim gibi aval aval bakan 150 kişiyle birlikteyiz. Askerlik nedir, ne için yapılır, nasıl olmalıdır sorularının cevapları hakkında henüz en ufak bir bilgisi olmayan 150 adamın karşısında, omuzunda 3 yıldızla, sırıtarak, 150 adamı süzen bir komutan... ''Sen!'' dedi bana bakarak. ''Sen akıllı bir adama benziyorsun. Şimdi şu görünen denizin karşısında ne askerleri var biliyor musun?'' diye devam etti. Ben ''Gürcistan olması gerek komutanım!'' dedim. ''Aferin.'' dedi, ''Şimdi o askerlere bağıracaksın, Türk askerinin burada olduğunu anlasınlar!'' diye devam etti. ''Ne diye bağırayım?'' dedi, ''Nasıl istersen bağır. Bağır ulan işte beni hasta etme!'' dedi. ''Türk askeri burda Gürcü askeriiiiiiiiiii!!!'' diye gürledim. ''Güzeeel. Sıkılma, kaba ol, sert ol. Bir daha bağır!'' dedi. ''Türk askeri buradaaaaaaaa!'' diye bağırdım. ''Kaba ol, sert bağır ulannnn!'' dedi, verdi çoşkuyu. ''Buradayız ulaaaaan!'' dedim. ''Daha sert!'' dedi, gaza geldim; ''Gürcü askeriiiiiiiii, g*tünüze koyayııııımmmm!'' Sonrasında komutanın ve 150 tane aval aval bakan askerin daha da derinleşen bakışlarını anlatmama gerek yok herhalde

Cehennemde yanacak var

varlık_içinde_yokluk 'un itirafına atfen; benim de yolda sevgilimin yanağın bir öpücük kondurdumamla karşıdan gelen hacı amcanın "Cehennemde yanacaksınız" demesi bir olmuştu. Ama "Cennette yalnız kalma gel seni de öpeyim hacı amca!" diyerek noktayı koyan ben olmuştum
.
Aradığınız kişiye ulaşamıyorsunuz

Benim tek olan hattıma ulaşamayınca telefon değiştirip ikinci hattından benim aynı hattımı arayıp "Kızım telefonun neden kapalı?" diye soran ve ben "Açık işte, konuşuyoruz." diyince de "Haa dur o zaman arıyayım." deyip ilk hattından benim yine aynı ve tek hattımı arayan dünyalar tatlısı teknoloji düşmanı, benim canım annem olur!

Shakira

Müdür Yardımcımla 23 Nisan hakkında konuşuyoruz. ''Bakın hocam, yabancı şarkıyla çalıştıracağım çocukları; daha sonra itiraz falan istemem." diyorum. ''Tamam hocam, hangi şarkı?'' diye soruyor; ''Objection'' diyorum. ''Haaa tamam hocam, sorun yok.'' diyor. Bu adam ya sürekli Shakira dinliyor ya da beni başından savdı!

Ruh eşi

Mutfaktayız. Annem fritözü ocağın üstüne koyup altını yakıyor. Hışımla, "Ne yaptın?" diye yerinden fırlayan babam, altı yanmış mı diye bakmak için ters çeviriyor fritözü ve tüm yağ yere boşalıyor. Tüm bu olanları ağzı açık şekilde izleyen ben, artık ikisini yalnız bırakıp kendi yuvamı kurmam gerektiğini anlıyorum.

Ergen psikolojisi

Jennifer Lopez'in "Ain't it funny" adlı eski klibini izliyoruz liseli yeğenimle. "Sen bilmezsin, eski şarkıdır, güzel değil mi?" diyorum. Cevap gelmiyor, izlemeye devam ediyor. Arkadan Shakira "Whenever, wherever" çalıyor. "Aaa bunu da severim. Bu nasıl?" diyorum. Cevap gecikmiyor bu sefer: "Hımmm, bunun da .ötü güzel."

Işıksızlar

Gece vakti arkadaşın arabasıyla yolda giderken birden farlar sönüyor, yolun sağında müsait bir yere çekip arızanın ne olduğuna bakmaya çalışırken arkadaştan gelen cevap yeterince gergin olan beni iyice geriyor. "Arabanın Ocak ayı vergisini yatırmadım, onun için kesmiş olabilirler mi ışıklarımı?"

ATM

ATM'nin önünde durmuş bana bakıyordu... Birden ''Evlat maaşımı çekebilir misin?'' diye sordu. Parasını çekince ''Amca, bence para çekmeyi öğrenmelisin, burası İstanbul, nasıl dolandırıldığını anlamazsın bile!'' dedim. ''Evlat, para çekmeyi bilmem ama namussuzu gözünden tanırım, sen merak etme.'' dedi. Sağol amcam, sabah sabah hem güzel bir ders verdin, hem de mutlu ettin beni... :durdurun

Geri