İtiraf Ediyorum!

sülFiriK

New member
Reaction score
0
İstanbul hülen! Ne öle monitördenmiş oturduu yerde
İtiraf ediyorum;

-İlk açtığım konuların hiçbirini arama yapmadan açtım :ter:

İtiraf ediyorum;

-Herhangi bir teşekkür butonunu tıkladığımda direkt olarak konu sahibine gittiğini zannediyordum :ter:

İtiraf ediyorum;

-Profilimi görüntülemek için herhangi bir konuya post atıp "üyelere açık profili görüntüle" linkini kullanıyordum :ter:

İtiraf ediyorum;

-Hızlı cevap yazma bölümünde sözcüklerin kalın yazdırılmasını bilmiyordum :ter:

İtiraf ediyorum;

-Aynı post'ta birden fazla resim vermenin flood olduğunu zannediyordum :ter: (ta ki tek resim verdiğim için konum kapatılana kadar)

İtiraf ediyorum;

-İlk 400.-450. postuma kadar "yeni mesajlar" linkini kullanmıyordum :ter: (hiç gözüme çarpmamış)

İtiraf ediyorum;

-Nickinin altındaki yazıları farklı olan herkesi mod zannediyordum :ter:

Ve son olarak itiraf ediyorumki;

-Hackhell; ne çok şey öğretmişsin bana, seni çok seviyorum :)

heralde yanlışlıkla 2 kere açmışın abi

vala bi siteye bir girdim çıkamıyorum hasta oldum yaaaaaa

Profilimi görüntülemek için herhangi bir konuya post atıp "üyelere açık profili görüntüle" linkini kullanıyordum

bnde halla öle yapıom..

abi bşi sorcam..hızlı cevap ta nası kalın yazılıo bn bilmiom?

bnde itiraf ediom:
hh girls bölümünü sitede bayaaaaa bi uzun zamanım geçtikten sonra fark ettm.ondan önce hh Giriş yazdıını sanıodm..:D:D:p

itiraf ediyorum hackhell bi zamanlar vazgecilmezimdi
ama hackhellin eski tadi yok artik eskisi gibi tat alamiyorum hh den :p

oh be rahatladim :)

Aman efenım ne guzel bır baslık :]

itiraf ediyorum hayatımın aşkını internette bulabileceğim "hiiç" aklıma gelmezdı,
akıla gelmeyen oluyor demek :]

itiraf ediyorum üyeleri uzaklaştırmayı hiç sevmiyorum
ama zaman zaman düşünebilecek aralıgı yakalayamazsam
her uzaklaştırmadan ayrı bir tad aldıgımıda soylemeden gecemıcem ;p

itiraf ediyorum herkes elinden geldiğini yapsa "eski tadı arıyoruz çünkü.." cümlesindeki noktalar da dahil olmayacak... herzaman dedik, giden gitmiştir diye, ancak hala aramızdalar:D kimse vazgeçemiyor buradan...

İtiraf ediyorum İlk konumu ben acmamıstım resim uploadını yapmöayı bilmiyordum yardım istedim :=)

dHipfR££z£' Alıntı:
Profilimi görüntülemek için herhangi bir konuya post atıp "üyelere açık profili görüntüle" linkini kullanıyordum

bnde halla öle yapıom..

abi bşi sorcam..hızlı cevap ta nası kalın yazılıo bn bilmiom?

bnde itiraf ediom:
hh girls bölümünü sitede bayaaaaa bi uzun zamanım geçtikten sonra fark ettm.ondan önce hh Giriş yazdıını sanıodm..:D:D:p

Lem Yararlı Linkler die yararlıca bi link var ya :D onun en altında Profilim yararlı linki var :) boşyere "du len öylesine bi msj atiim şu konuya" demek zorunda kalmıcaksın artık :)

kalın yazmak içinde yazdığın yazının en başına şunu "[ b ]" sonunada"[ / b ] şunu ekleyecen :) teşekkürü hakettim demi :p

itiraf ediorum bu sıteyi tesadüfen nette dolaşırken gördüm. kalın yazmasını bende bilmıodum taa kı sülfirik söleyınceye kadar.

itiraf ediorum ben bu sıteye artık bagımlı hale geldım. üye olalı 1ay olmasına ragmen neti açtıgımda ilk buraya ugrar oldum...vede çıkamıom gun boyu burda kalır oldum.

itiraf edıorum 1aydır daha 1uploadım var.. ama bunun nedenı pek konu bulamayışım yada düşündüklerimin önceden varilmiş olması....:)

ve itiraf edıorum en sıcak ortam hackhell da var bunu anladım.. bu sıcak ortam çekio milleti.. böle dvm... :p

Geri